Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
13:24:22
| Nuoroda
Igne rašė:
Warlius rašė:
zuuzu rašė:
Sveikinimai vokiečiams neįsivaizduoju net bet manau nedidelis, jei mūsū mokyklos visis išlaikė Tai, kad per visą Lietuvą vienas tebuvo neišlaikęs tik tiktai? geras
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-13
13:25:48
| Nuoroda
1992 rašė:
O tai koks pereinamas balas? jeigu 36taskai.. tai cia isvis mazai labai pernai buvo 25, manau šiemet daugiau irgi nebuvo |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-13
20:36:14
| Nuoroda
mistica rašė:
Deja labai klystate, pernai pereinamasi buvo apie 14 taškų, o šiemet pakėlė iki 18 taškų. Taigi norint gauti 1 procentą reikia surinkti 18 taškų. na pas mus mokytoja sakė 25 buvo, ir išlaikyta pas ją būdavo tik 25, už tiek rašydavo 3 |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-14
14:49:05
| Nuoroda
nežinot kada rezultatai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
10:21:37
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
M0nika rašė:
Ace Of Spades rašė:
M0nika rašė:
Pride rašė:
M0nika rašė:
Kaip keista. Aš testinės dalies 2 klausime pažymėjau C raidę, nes mąsčiau logiškai: vykstant fotosintezei dienos fazėje sunaudojamas CO2, na, o kaip šalutinis produktas sunaudojamas deguonis, kuris po to reikalinkgas NAKTIES fazėje vykstantiems procesams, tarp jų ir Kalvino ciklui, kuriam reikalingas O2 ir CO2. Keista, kad teigiate, jog atsakymas A. Cia ne fazes, o paros metas. Jeigu kalba eitu apie C4 arba CAM augalus, tada tik c tiktu. Klausime neparasyta kokio tipo augalas, tad pilnai gali rasyti apeliacija. BET zinant NEC'a jie ne velnio neuzskaitytu. Aš negaliu to suvokti, tai nelogiška :-D Juk tai neatsiejami vienas nuo kito dalykai : fazė ir paros metas. Nebūtų paros meto - nebūtų fazių, o dabar yra paros metas yra ir fazės. lol... kas cia sunkaus nesuprantu. diena vyksta fotosinteze, todel reik co2, o nakti - ne. o tamsos faze gali iir sviesoj vykt siaip Atsiprašau, ką jūs šnekate? Fotosintezė vyksta ir dieną ir naktį, tačiau norint, jog reakcijos galėtų vykti ir tamsoje, į chloroplastus pastoviai turi būti transportuojama energija bei maisto medžiagos. vyksta tamsos faze, o ne fotosinteze. o is kur tas NADPH ir tt atsiras jei nevyks sviesos faze? ir manes atsiprasinet nereik, as teisinga ats pazymejau - A. o jei dar jum kas neaisku, susiraskit 2010 metu bio VBE uzduotis ir ats. ten visas klausimas apie fotosinteze buvo, o tas klausimas yra puikus irodymas, kad 2A. taip, atsakymas tikrai A |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
10:22:32
| Nuoroda
o buvo tokių kurie paliktų tuščia, nežinotų ką rašyt ar pamirštų perrašyt į atsakymų lapą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-16
20:23:45
| Nuoroda
susimuškit kas nors per pc |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-16
20:25:41
| Nuoroda
lietum rašė:
Kiek teko girdėti lietuvių ir anglų bus paskelbta 24 dieną, o istorijos - liepos 4 anglų ir rusų 17 d, t.y. RYTOJ |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
17:06:55
| Nuoroda
mano metinis 9, tikiuosi kokių 65 + procentukų, nes kai pasakiau kiek padariau, mokytoja tiek primetė |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
17:08:17
| Nuoroda
Pride rašė:
infyou rašė:
Light Arus rašė:
nu gerai ,bet BUVO SKIRTINGOS SĄLYGOS Seip jau skirtingos salygos yra viena is priezasciu vykti isskirianciajai atrankai,o kryptingajai atrankai vykti reikia,kad aplinkos salygos keistusi,o ne kad jos butu skirtingos. Isskiriancioji atranka veikia POPULECIJA, o ne RUSI. o palaipsniui išsivysto ir nauja rūšis |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
17:10:57
| Nuoroda
Pride rašė:
Warlius rašė:
susimuškit kas nors per pc AS buciau labiau linkes bedas spresti prie alaus bokalo. Ypac tokiu atveju, jeigu tas alus ne uz mano pinigus čia labai neblogas pasiūlymas ir aš taip mėgstu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:56:59
| Nuoroda
jonukas321 rašė:
Kaip manot, ar su lietuviu 80%, anglu 81%, matematikos 42%... turiu galimybiu kokiam Vilniaus univere studijuot? jei esi didelis optimistas gali bandyt, bet mažai šansų ir aišku žiūrint kokią specialybę...
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:59:56
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
va toks va klausimelis: ar imanoma istot i univera i ekonomika vf su tokiais balais? anglu 45,lt 58,matematika 7 ir istorija manau bus ~50? i VU nea... nebent į riomerį kokį galima bandyt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
10:42:41
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Visuomet sakiau, kad Lietuvos egzaminų vertinimo sistema - debilizmas. www.delfi.lt/news/daily/education/bburgis-abituros-egzaminu-rezultatai-lietuvos-melas.d?id=47159277 čia visi šitą žino geriausia būtų, jei būtų stojamieji egzaminai, kur nori, ten stoji ir laikai, o čia dabar prisilaikom ko nereikia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
20:53:19
| Nuoroda
giedrimantas rašė:
neringiux rašė:
taciau chemijos egz buvo po istorijos,tai db ja pagal eiliskuma ir turetu skelbt:( kada istorijos rezultatai?.. chemijos darbų mažiau negu istorijos buvo mančiau. chemijos žymiai mažiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:16:57
| Nuoroda
tms911 rašė:
kodel sakot kad i VU neistotu, pagal preitu metu praeinamaji laisvai istotu na rizikuojant stoti antru turu arba per papildomą stojimą galima įstoti, jei liks laisvų vietų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:20:54
| Nuoroda
Kuisys rašė:
jei nori finansuojamos vietos,tada reikia egzaminus but is laikius ne maziau ~90procentu i LKKA nemanau, kad tokių balų reikia, o jei dar turi sportinių pasiekimų, tai tikrai priims ir su mažesniais į vf. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:23:15
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Sveiki. Klausiu žmonijos paprasto klausimo, jūsų nuomone geriau studijuoti geografiją kur - VU ar VPU? VU. jį labiau pripažįsta, nei VPU. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
18:16:56
| Nuoroda
nežinau ir aš ką daryt, žavėjo visuomenės sveikata VU kol nesusivariau biologijos.... neįstosiu ten į nemokamą... ką dar galima bandyt į nemokamą kažkur panašaus stot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
09:36:12
| Nuoroda
mano stojonė stot į VU, man atrodo, ką tik sužlugo kaip manot ar dar verta rašyt visuomenės sveikatą VU? |