Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:34:14
| Nuoroda
malvea rašė:
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) Ech... As irgi to noreciau, bet nesu tokia optimiste Bet bent nuo 8 jau galetu buti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:43:15
| Nuoroda
malvea rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) Ech... As irgi to noreciau, bet nesu tokia optimiste Bet bent nuo 8 jau galetu buti aš vistiek vidurnakčio palauksiu:D o td bandysiu ausines ir liuli, darbe turiu brendžio ir šampano, jei neįstosiu -brendis, jei įstosiu -šampanas:D Viskas bus gerai ir visi gersim rytoj sampana Bet neisivaizduoju kaip reikes uzmigti jauciu cia bus misija neimanoma dar ir energetinio isgeriau nepagalvojusi, tai visai nieko gero |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:52:18
| Nuoroda
Vix rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) Ech... As irgi to noreciau, bet nesu tokia optimiste Bet bent nuo 8 jau galetu buti aš vistiek vidurnakčio palauksiu:D o td bandysiu ausines ir liuli, darbe turiu brendžio ir šampano, jei neįstosiu -brendis, jei įstosiu -šampanas:D Viskas bus gerai ir visi gersim rytoj sampana Bet neisivaizduoju kaip reikes uzmigti jauciu cia bus misija neimanoma dar ir energetinio isgeriau nepagalvojusi, tai visai nieko gero Nejaugi energetinis padeda? DD Tai va tame ir beda, kad nepadeda Bet kai geriau apie tai negalvojau db reikia migdomuju isgerti DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:53:38
| Nuoroda
Deijvis rašė:
Vix rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
malvea rašė:
swipt rašė:
Na ka, prasideda baisusis ryto laukimas aš dar vis tikiuos,kad po 12h nakties paskelbs;) Ech... As irgi to noreciau, bet nesu tokia optimiste Bet bent nuo 8 jau galetu buti aš vistiek vidurnakčio palauksiu:D o td bandysiu ausines ir liuli, darbe turiu brendžio ir šampano, jei neįstosiu -brendis, jei įstosiu -šampanas:D Viskas bus gerai ir visi gersim rytoj sampana Bet neisivaizduoju kaip reikes uzmigti jauciu cia bus misija neimanoma dar ir energetinio isgeriau nepagalvojusi, tai visai nieko gero Nejaugi energetinis padeda? DD Kartą energetinio 11h vakaro išgėriau tai tik 5 ryto teužmigau Paguodei kai jau reikes keltis ziureti kur istojau, tada as uzmigsiu ir viska pramiegosiu DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:06:26
| Nuoroda
deoksiribonukleo rašė:
coliuke223 rašė:
man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti Reik daryt kokį naktinėtojų čiątą. Pritariu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:16:42
| Nuoroda
deoksiribonukleo rašė:
swipt rašė:
deoksiribonukleo rašė:
coliuke223 rašė:
man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti Reik daryt kokį naktinėtojų čiątą. Pritariu Pameskit kokį skaipą tuomet. miegale14 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:17:48
| Nuoroda
VU informologija vf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:18:57
| Nuoroda
ISTOJAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:10:28
| Nuoroda
Na ka reikia, pradet kontaktus rinktis bendrakurses |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:27:01
| Nuoroda
Ir mano tikslas buvo kurybines industrijos, bet is tiesu manau, kad ir cia bus kazkas panasaus, tai tikrai dziaugiuosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:33:18
| Nuoroda
viskas bus gerai...... tikiuosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:47:46
| Nuoroda
Pagaliau isaiskejo ka veiksim 4 ateinancius metus Eina sau kaip gera dabar |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:55:44
| Nuoroda
Krisss rašė:
Toma.M rašė:
vu informologija as irgi:) tik dar nezinau,gal mokamas teises studijas rinksiuos Pas mane irgi informologija vf ir teise vnf bet as tai i informologija |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:02:09
| Nuoroda
aha, as irgi noreciau kazka apie ja suzinot, visai idomu butu sudalyvauti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:11:45
| Nuoroda
Jauciu reikia eiti miegoti, rytoj anksti keltis reikes.... Nuo ryto vaziuosiu i vilniu parasykit i pm savo nr, susirasysim, jei kas ka naujo suzinos ir panasiai o kas del fuxu stovyklos, tai manau tikrai turetu buti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
07:48:38
| Nuoroda
sLsLs rašė:
swipt rašė:
Krisss rašė:
Toma.M rašė:
vu informologija as irgi:) tik dar nezinau,gal mokamas teises studijas rinksiuos Pas mane irgi informologija vf ir teise vnf bet as tai i informologija kokie balai jūsų? Mano 18,38 |