Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
11:05:33
| Nuoroda
in-da-sky rašė:
Sveiki Netiesa |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
14:26:29
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Paaiškinkit kas nors, nes susipainiojau Žodžiu, įstojau į univerą vf vietą, tai kaip ten su tom stipendijom? Kokias galima gauti, kokiu būdu? Nešneku apie tas socialines, labiau apie skatinamąsias:) Kiekvienas universitetas turi savo taisykles, mokamos skatinamosios stipendijos dydis taip pat dažnai nevienodas, priklausomai nuo universiteto. Jei studijuosi VU, tai paskaityk www.vusa.lt/skatinamosios-stipendijos . Šiaip yra sesija - žiemos ir pavasario. Po jos sudaroma geriausiųjų eilė tavo kurso specialybės ir visų kitų, aišku. Tam tikrą dieną sąrašas paskelbiamas. Vėliau, po mėnesio ar poros, paskelbiama, kiek tavo kurso specialybei skirta padidintų ir paprastų stipendijų. Dažniausiai padidintą (Vu) gauna 1-3 žmonės, priklausomai kiek studentų tavo kurse tavo specialybei:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
15:10:48
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Kuris barakas geriausios/prasčiausios būklės? Taikos pr ., Statybininkų pr., Malūnininkų Kiek man pasakojo, tai berods Statybininkų geriausias, o tikrai, savo akim mačiau, baisiausias Taikos, bet net ir ten gražių kambariukų yra ir nei tarakono rasi, nei ką. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:25:59
| Nuoroda
EIKTUSAU rašė:
SunDawn rašė:
Fikcija rašė:
Kuris barakas geriausios/prasčiausios būklės? Taikos pr ., Statybininkų pr., Malūnininkų Kiek man pasakojo, tai berods Statybininkų geriausias, o tikrai, savo akim mačiau, baisiausias Taikos, bet net ir ten gražių kambariukų yra ir nei tarakono rasi, nei ką. O man visai kitaip pasakojo, kad Taikos kaipštik geriausias, ir vieta jo padoriausia(šalia parduotuvė,stotelė), oir tarakonas kartais koks užklysta,bet tapke pasinaudoji ir vėl ramu. Šiaip bendrabučio nelabai ir pasirinksi Bet Taikos barake pati ne kartą buvau, tai ne vien iš pasakojimų žinau. O mano giminaitis jau ketvirti metai ten gyvena... Nu aiškuu, nebėra gal taip baisu kaip prieš kokius 6-8 metus, bet vis dar iki normalios būklės toli. Ten vien langai gąsdinantys, kaip koks bomžynas iš šono atrodo, o Statybininkų ir Malūnininkų buvo geriau sutvarkyti, remontuoti... Čia bent jau mano tokios žinios |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
18:43:33
| Nuoroda
Fikcija rašė:
SunDawn rašė:
Bet Taikos barake pati ne kartą buvau, tai ne vien iš pasakojimų žinau. O mano giminaitis jau ketvirti metai ten gyvena... Nu aiškuu, nebėra gal taip baisu kaip prieš kokius 6-8 metus, bet vis dar iki normalios būklės toli. Ten vien langai gąsdinantys, kaip koks bomžynas iš šono atrodo, o Statybininkų ir Malūnininkų buvo geriau sutvarkyti, remontuoti... Čia bent jau mano tokios žinios O kaip va dėl tokių visokių niuansų, kur aukščiau klausiau? : ) Dabar paklausinėjau, tai sakė, kad nėra kažkokios suskirstymo tvarkos bendrabučiuose. Gal kažkiek priklauso nuo fakultetų, bet bent jau Taikos bendrabutyje pilna visokios auditorijos žmonių, tiek chemikų, tiek inžinierių ir pan.. Bent jau Taikos bendrabutyje lyg ir blokiniai kambariai, t.y. berods vienas dvivietis ir vienas trivietis, kurie naudojasi kriaukle ir tualetu. Dušai rūsy. 12 Lt nuoma + komunaliniai (vasarą su viskuom apie 50 Lt, žiemą apie 130-150 Lt Taikos bendrabutyje). Va, tiek žinau |