Vartotojo JÄ—bus pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-08 13:46:16 | Nuoroda
Zigmukas rašÄ—:
Doras rašÄ—:

Aš lygiai ten pat klaidÄ… padariau. Tikiuosi 4 taškų, nes tik vieno punkto nepadarÄ—m, negavom teisingo atsakymo:) 1t už vienÄ… kraštinÄ™, 1t už integralo rėžius, 1t. už patį integralÄ… (pirmykštÄ™ gal), 1t. už prisilyginimÄ… plotų ir paskutinis už teisingai gautÄ… kitÄ… kraštinÄ™. :)

Tai, kad ta krastine paskaiciavus ir gaunasi reziai, manau 1 taskas uz si darba :)

Arba nesupratai kÄ… bandžiau parašyti, arba nenorÄ—jai :D Visiškai nelogiška, kad už aritmetinÄ™ klaidÄ… paÄiam paskutiniam uždavinio veiksme prarastum daugiau nei 1/5 taškų :) AbsoliuÄiai viskas padaryta gerai. Tiesiog man susišvietÄ—, kad 2 x (šaknis5)kvadratu yra 20, o ne 10... :D (Äia kai išsikelti bendra dauginamÄ…jį reikÄ—jo)

Žinutė parašyta: 2011-06-08 14:12:49 | Nuoroda
dNikas rašÄ—:

Kiek reikia surinkti taškų, kad gautum nors viena taškÄ…? :D 

šiais metais vienam procentui reikia surinkti 60/64. KÄ… Äia klausinÄ—ji blet? ŽmonÄ—s žino tiek pat kiek ir tu:)

Žinutė parašyta: 2011-06-08 23:12:19 | Nuoroda
Aurimas165 rašÄ—:

Pritariu paskutiniam komentarui :) egzas tikrai nebuvo lengvenis nei pernai. :) tai kartele netuetu labai kilti :) 

Tiem, kas gilinosi į matkematikos karalystÄ™, egzas šitas toks lengvas, kad ne nejauku sprÄ™sti buvo. Laukiau kokio rimto žodinio. Nematyto, negirdÄ—to, kur galÄ—tum save išbandyti. Ir nesulaukÄ—m. Egzas buvo ne lengvas (nes 2010 lengvas), o LABAI lengvas. KartelÄ— turÄ—tų ženkliai pakilti, nors kas Äia žino. Gal 80% komentatorių, kuriems easy shit pasirodÄ— šitas egzas yra 2% laikiusiųjų :D

Žinutė parašyta: 2011-06-09 00:08:52 | Nuoroda

nesamonÄ—, kad 62 ir 64 taškai gauna po 100%, nes % rodo, kokiÄ… dalį laikiusiųjų aplenkei. Tad, mano nuomone, 100% bus 64, 99% bus 63 ir t.t. mažėjanti aritmetinÄ— progresija su skirtumu -1 :D

Žinutė parašyta: 2011-06-09 13:37:08 | Nuoroda

Jei traktuojat egzaminÄ… kaip loterijÄ…, tai turbÅ«t ir gyvenimas - loterija. Man, pavyzdžiui, kontroliniai klasÄ—j buvo daug sunkesni nei šitas egzas...

Žinutė parašyta: 2011-06-09 14:32:34 | Nuoroda

1." ...užtenka pamokų laiko, gauti teigiamÄ… pažymį. Atrodo, jog viskÄ… suprantu, bet kai kurie uždaviniai pakiša kojÄ…"
TurÄ—dama teigiamÄ… pažymį, tikiesi, jog viskÄ… moki? Jį turi visi, laikantiejį egzaminus, taip kad Äia nesÄ…monÄ™ pasakei.
2. "...egzaminas - laimÄ—s reikalas."
ÄŒia kita logika turÄ—tų vyrauti: jeigu tik manai, jog moki - laimÄ—s reikalas, jei iš tiesų moki - kad ir kokias užd gautum, susitvarkytum.
3." ...aš už užsienio šalis, kuriose nereikia mokytis jokių nesÄ…monių. "
Taip kalba tik kvaili žmonÄ—s, kurie nesupranta, ko mokykloje mokoma. Iš lietuvių kalbos pamokų, tu išmoksti, rišliai dÄ—styti savo mintis, analizuoti ir suprasti sudÄ—tingus kÅ«rinius, lavini iškalbos menÄ…. Visų šių įgÅ«džių tikrai prireiks ateityje. Matematika lavina logini mÄ…stymÄ… bei gebÄ—jimÄ… numatyti pasekmes. Dažnas klausimas, kam man šito gyvenime reikÄ—s, bet iš tikro tai norint bÅ«ti protiškai aktyviu, pastoviai reikia lavinti ir mankštinti galvÄ…. Matematika geriausias proto treniruoklis.

P.S. daug kas emigruoja, tikÄ—damiesi, kad Lietuvos švietimo sistema yra lieva ir užsienyje yra daug kokybiškiau. Visiška tiesa, taÄiau jeigu univeras neprašo nei egzaminų, nei IELTSO, nejaugi neatrodo įtartina? Emigruoti dÄ—l mokslo verta tik į geriausius univerus (top 20-top30, jei UK), nes kiti netgi nusileidžia kai kuriems Lietuvos univerams.

Žinutė parašyta: 2011-06-09 14:47:06 | Nuoroda
Viliussss rašÄ—:

"Aš vistiek už užsienio šalis, kuriose nereikia mokytis visokių nesamonių.. "

Tai ir vaziuok is cia, emigrante. Musu saliai nereikia tokiu, kurie tik kritikuot tesugeba.

ÄŒia tu man? Tu ant tiek kiauras, kad nesupranti, jog Äia citata?

Žinutė parašyta: 2011-06-09 15:07:49 | Nuoroda
Cristii rašÄ—:
Egiuxz rašÄ—:
MÅ«za rašÄ—:

Ei, nu... pripažinkit kad Lietuvos švietimo sistema turi daug trÅ«kumų. Aš užėmiau prizine vietÄ… dailÄ—s olimpiadoje ir jokių papildomų balų.... baigiau meno mokyklÄ… - irgi nieko, esu respublikinių konkursų laureatÄ— - niekasm tai nerÅ«pi, ir dabar egzaminai man viskÄ… lemia, nevertina to kÄ… pasiekei mokyklos laikais... Kelios valandos egzamine gali viskÄ… sugriaut... Ne ta tema ir viskas...

Išvada - menas ne mokslas.

ÄŒia absoliuÄiai, Lietuvoje žmogus nÄ—ra vertinamas. Svarbiausi tik politikai ir tie, kurie turi daugybÄ™ pinigų. Menas ar mokslas, vistiek kažkaip turÄ—tų bÅ«ti įvertinamas. Jus labai didžiuliai Lietuvos patriotai tikriausiai nebuvot patyrÄ™ nieko baisaus šitoj šaly, todÄ—l Jums Äia viskas gerai. Aš nieko blogo nesakau, kad JÅ«s Lietuvos patriotai, tai pagirtina ir iš tiesų gerbtina, bet reikia pripažinti, kad Äia šaipomasi iš tokių, kurie gauna minimalias algas nors dirba viršvalandžius, kurie dirba paprastus darbus, kad išmaitint savo vaikus. . JÅ«s nepriimkit taip, kad viskÄ… kritikuoju, tiesiog tai mano nuomonÄ—. 

TipinÄ— popsinÄ— nuomonÄ—. KÄ… nugirdai, tÄ… parašei. Kitur geriau, Lietuva lievai. Toli gražu, sumaniems yra didelÄ—s perspektyvos ir, be to, šalyje kuriamos naujos darbo vietos.

Žinutė parašyta: 2011-06-10 12:11:52 | Nuoroda

3Äiam punktui pritariu visa širdimi! :D

Žinutė parašyta: 2011-06-10 12:28:28 | Nuoroda
ditesaltyte rašÄ—:

97 gavau! :D KÄ… tik gavau žinutÄ™! Valioooooo! :D

GalÄ—jai ir labiau pasistengt...

Žinutė parašyta: 2011-06-10 12:52:04 | Nuoroda
ditesaltyte rašÄ—:
JÄ—bus rašÄ—:
ditesaltyte rašÄ—:

97 gavau! :D KÄ… tik gavau žinutÄ™! Valioooooo! :D

GalÄ—jai ir labiau pasistengt...

atsiprašau, kad pasisakiau kaip ir kiti:)

ÄŒia buvo ironija, ne satyra :)

Žinutė parašyta: 2011-06-11 14:49:08 | Nuoroda

Kokia 10-15%. Tas pats per tÄ… patį... PasinagrinÄ—k ankstesniuose puslapiuose.

Žinutė parašyta: 2011-06-11 21:43:54 | Nuoroda

Tell me if so

Žinutė parašyta: 2011-06-13 16:35:30 | Nuoroda

Expertai, paskaitykit tÄ… klausimÄ…, dÄ—l kurio ginÄijatÄ—s. Ant tiek desperatiškai laukiat tų atsakymų, kad net diskutuojat apie niekÄ….

Žinutė parašyta: 2011-06-14 15:44:30 | Nuoroda

Parašyk Äia sÄ…skaitos numerį, prisijungimo vardÄ…, visus slaptažodžius ir mes pasakysim kiek gavai;)

Žinutė parašyta: 2011-06-14 16:08:35 | Nuoroda

ÄŒia gi irgi bajeris durniukai... NÄ—ra prisijungimo vardo juk.

Žinutė parašyta: 2011-06-16 00:53:05 | Nuoroda

:D nu true, nes man reikia 85% iš visų egzų :) tau?

Žinutė parašyta: 2011-06-16 12:27:34 | Nuoroda

Užpisa tokie išminÄiai Šerlokai, kurie viskuo abejuoja ir kritikuoja, vietoj to, kad džiaugtųsi, jog įkÄ—lÄ— pirminÄ™ informacijÄ… anksÄiau nei necas. SHAME on YOU!

Žinutė parašyta: 2011-06-16 19:37:00 | Nuoroda

Mirtishe, pardon?

Žinutė parašyta: 2011-06-16 19:56:37 | Nuoroda

gi temÄ… sukÅ«riau :D