Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-28
22:19:28
| Nuoroda
mariposa rašė:
JoLitėLė:)**~~ rašė:
mariposa rašė:
Sveiki as ir bandysiu siemet perstot,,, kaip viena mergina jau rase, i mano klausima lama atsake taip pat... Istosi, tada iseisi is ten, kur db mokais ir eisi pasirasyt naujos sutarties aha..as dar suzinojau, kad nebutina but issibraukus pries pasirasant naujus dokumentus..svarbu issibraukti iki rugsejo is senosios vietos.. O galbut dar domejais apie isejima placiau ? Ar reikia susimoket iseinant is vf vietos, nors viska tvarkingai baigi ir neturi skolu?? domejausi. bet siulau kiekvienam pasidomet dar savarakiskai. pasiskmabinkint visur, nueikit. ir patys pasiklauskit. tik tada busit tikri as sakau tik tai ka as girdejau ir ka as issiklausinejau..taip kad nezaiskit ir viska kuo geriau issikaiskinkit ir pasidalinkit tuo ka issiaiskinsit savo ruoztu cia ;D
susimoketi nereikia. bent jau mane taip patikino O tai gal ir zinai, jei dabar esu vf vietoje ir vel noriu pretenduoti i vf, bet sios studijos butu brangesnes jau, tai susimoketi nereikia man? skolu tai neturiu |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-29
17:57:59
| Nuoroda
nsayn rašė:
Klystate, kad nereikės grąžinti pinigų nutraukus studijas. Reikės. Daugiau info: www.vsf.lt/lt/studiju-krepselio-grazinimas Bet as snd skambinau i lama. Ir sake jei vel einu per bendraji priemima, nieko grazinti nereikes.. tai kaip yra is tikruju? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-30
17:41:35
| Nuoroda
Kumana rašė:
Gabytė dekui uz nuorodas. Idomu butu suzinot studijuojanciu sios specialybes studentu nuomones As studijuoju finansu ekonomika.. Turbut antra karta cia nestociau . Taigi pirmas semestras buvo gan nuobodus.. nebent filosofija buvo idomiau, nes labai idomus destytojas deste taip pat pirmame semestre buvo mikroekonomika - seminaru destytojas pats nelabai ka aiskindavo, tad turedavo viska patys spresti ir del to nezinodavome gerai sprendziame ar ne.. tai cia didelis minusas. Antrame semestre jau buvo truputi labiau specialybiniai dalykai - verslo ekonomika (reikejo rasyti verslo plana), anglu (pakankamai sunkus dalykas kadangi visa medziaga turejome iseiti per pusmeti, nors anksciau studentai anglu kalba mokindavosi metus ar net pusantru), taip pat buvo matematine statistika (destytojas senas ir labai konservatyviu paziuru, taip pat nepraleisdavo progos pasakytio kaip negerai ka daro prezidente ar dar kas...), makroekonomika antra semestra tapo idomesne, nors kartais labai teorija pateikdavo destytojas sausai, be jokiu pavyzdziu. Na tai tiek. Jei kas konkreciai domina klauskite ;] |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-01
14:32:51
| Nuoroda
mariposa rašė:
verstute rašė:
mariposa rašė:
mariposa rašė:
Sveiki as ir bandysiu siemet perstot,,, kaip viena mergina jau rase, i mano klausima lama atsake taip pat... Istosi, tada iseisi is ten, kur db mokais ir eisi pasirasyt naujos sutarties aha..as dar suzinojau, kad nebutina but issibraukus pries pasirasant naujus dokumentus..svarbu issibraukti iki rugsejo is senosios vietos.. O galbut dar domejais apie isejima placiau ? Ar reikia susimoket iseinant is vf vietos, nors viska tvarkingai baigi ir neturi skolu?? domejausi. bet siulau kiekvienam pasidomet dar savarakiskai. pasiskmabinkint visur, nueikit. ir patys pasiklauskit. tik tada busit tikri as sakau tik tai ka as girdejau ir ka as issiklausinejau..taip kad nezaiskit ir viska kuo geriau issikaiskinkit ir pasidalinkit tuo ka issiaiskinsit savo ruoztu cia ;D
susimoketi nereikia. bent jau mane taip patikino O tai gal ir zinai, jei dabar esu vf vietoje ir vel noriu pretenduoti i vf, bet sios studijos butu brangesnes jau, tai susimoketi nereikia man? skolu tai neturiu nezinau ;D . gal butu geriausia pasiskambint kur nors o kai suzinosi ir cia paskelbk Na kiek man sake tai grazinti nereikes..bet paskui puslapyje mokslas.lt parasiau tai ten sako kad reikia.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-01
14:40:25
| Nuoroda
Kumana rašė:
verstute turiu tau keleta klausimu, jei tu nieko pries 1. Kiek zmoniu studijuoja jusu kurse? Ar daug yra tu, kurie studijuoja vnf? 2. Ar sunku cia mokytis, ta prasme ar sesijos sunkios? Daug yra neislaikiusiuiu? 3. Daug zmoniu gauna stipendijas? Aisku kad nieko pries 1. Rugsejo pradzioje finansu ekonomistu buvo 303, dabar liko 260. Studijuojanciu vnf yra laaabai daug is visu pirmakursiu uz moksla nemoka tik kazkur 75 studentai. 2. Na vieni dalykai yra sunkesni, kiti lengvesni. Pvz: filosofijos destytojas pries egzamina dave klausimus, ateje i egza is tu klausimu issitraukeme kelis ir turejom atsakyti. mikroekonomika buvo sunkiau.. bent jau is seminaru gera bala mazai kas tesinese, dauguma nesesi 0. Bet cia del to taip, nes destytojas buvo "kirvis" :D. Dar kas is sunkesniu dalyku tai buvo anglu kalba.. del to kad labai daug teorijos ir mokemes tai, ko dar net nesimoke lietuviskai. Taigi skolas daugiausiai studentai gaudavo is matematines analizes (pirmame semestre), matematines statistikos ir tikimybiu teorijos (antrame semestre), yra tokiu kas skolu turi ir is politologijos, ir is filosofijos.. Bet norint baigti semestrus be skolu ir tureti ta 5 nera taip sunku, reikia tik netingeti padirbeti truputi ir noro. 3. Stipendijas gauna tik 3 studentai... Taip yra del to, kad mes del stipendiju konkuruojam ne tik tarp savo pirmakursiu, bet taip pat ir tarp antrakusriu, treciakursiu ir ketvirtakursiu... Tai tiek |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-01
17:58:12
| Nuoroda
Kumana rašė:
verstute kaip manai turiu sansu patekt vf su 18.96KB? Na pas mane kurse yra tikrai istojusiu i vf su tokiu balu |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-07
14:41:37
| Nuoroda
Kikis rašė:
Kikis rašė:
Irgi planuoju cia stoti Idomu butu suzinoti studijuojanciu nuomone apie keleta dalyku. 1. Ar idomu mokytis? Ar daug yra nereikalingu dalyku? 2. Ar didele konkurencija? Kaip su stipendijomis? 3. Kiek laisvo laiko lieka? Ar itemptas grafikas? Kazkaip mazai atsiliepimu. Tikiuosi kasnors atsakys i mano klausimus. Na pabandysiu as pagelbeti 1. Pirmame semestre buna bendrieji dalykai: politologija, specialybes kalba, filosofija, mikroekonomika.. Na pirmas semestras man bent nebuvo toks labai idomus dar daug kas priklauso ir nuo seminaru destytoju kaip jie moka pateikti ir isaiskinti medziaga.. Antram semestre buvo labaiu specialybiniai dalykai: verslo ekonomika (rasem verslo plana), makroekonomika, anglu kalba, tikimybiu teorija.. Na velgi daug kas priklauso ir nuo destytoju ir hnuo to kiek tu pats papildomai domiesi tu. Minusas yra tas, kad pvz anglu kalba mums buvo tik pusmeti, del to viska turejome greitai iseiti, ir mokemis tai,. ko net lietuviskai dar nesimoke, del to truputi sunkiau (kituose universitetuose uzsienio kalba destoma metus ar net pusantru). Taip pat tikimybiu destytojas buvo ziaurus. Labai konservatyvus ir neturejo normalios vertinimo sistemos. Daug kas buvo pasipiktine juo. Siaip buvo ir nereikalingu dalyku, kuriuos turejome mokytis.. Bet kaip ir kiekvienoje studiju programoje yra ka tobulinti ir gerinti 2. Na del konkurencijos..tai nepasakyciau kad ji didele labai. Gal del to, kad mazai sansu gauti stipendija MRU jei nori gauti stipendija, tai tu konkuruoji ne tik su savo kursu, bet ir su antrakursiais, treciakursiais... tai del to gauti stipendija yra ganetinai sunku... 3. Laisvo laiko lieka. Dar priklauso nuo to, kokius pazymius tu nori gauti. Jei tau uztenka 5, tai laiko tikrai atsiras. Bet jei nori pretenduoti i didesnius balus, tai yra ka pasimokyti. Vien prie tos pacios matematikos daug laiko sugaistama. Na bet siaip man asmeniskai labai sunku mokytis nebuvo, tik reikia priprasti prie tos naujos tvarkos. Ir jei laiku pasimokysit, tai ir laiko liks ir su draugais iseiti ar dar ka
jei dar kyla klausimu, tai klauskite, kuo galesiu tuo padesiu
|
||
Žinutė parašyta:
2012-07-07
16:54:06
| Nuoroda
Kumana rašė:
verstute gal zinai apie rotacija. Ar siais metais ji bus taikoma kasmet? Taip pat ar sunkiai islaikyt sesija?(ta prasme daug yra neislaikanciu ar tik vienetai?) Del rotacijos tiksliai negaliu pasakyti, bet manau jau siais metais gali padaryti kad bus kasmet rotuojama. Sesija nera sunku islaikyti, jei laiku pasimokai ir idedi bent minimaliai pastangu. taciau visada atsiranda kas neislaiko.. pirmame semestre daugiausiai skolu gavo is matematines analizes ir tiesines algebros, o antrame is matematines statistikos ir tikimybiu teorijas, dar kai kas is anglu... |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-21
21:17:55
| Nuoroda
Vikulee rašė:
Mano balas 18,4 Kaip manot ar yra tikimybės įstot į nemokamą finansų ekonomiką? galbut pirmu turu nelabai..bet antru turu gali bandyti. Priklausomai nuo to su kokiais balais siemet stos studentai |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-22
12:40:17
| Nuoroda
Vikulee rašė:
O per tą 2 etapą tai kaip ten? Reik atsisakyt pasiūlymų gautų ir tada nieko nekeičiant vėl bandyt stot jei aš MRU 1 nr rašysiu. Jei nepasikeitusi tvarka, tai jei pirmu turu istoji VF, tada antrame etape del VF negali pretenduoti |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-22
15:06:26
| Nuoroda
Master1017 rašė:
As tai su 18,68 1nr parasiau FE MRU )) Turetu pavykti |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-22
19:00:03
| Nuoroda
Master1017 rašė:
verstute rašė:
Master1017 rašė:
As tai su 18,68 1nr parasiau FE MRU )) Turetu pavykti Oj norėčiau Pasmalsausiu, bet kodel butent Mru nori studijuoti? :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
09:25:12
| Nuoroda
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pilks vilks rašė:
Master1017 rašė:
pliks_vilks, o tu į kokį univerą 1nr rasei psixologiją? Aš viską rašiau tik į VU, nes man jis vienas patrauklus atrodo. O ko tu į VU nebandei pirmiau? Vu - superinis univeras, bet vat būtent dėl Ekonomikos fakulteto tai teko tiek neigiamo isgirst.... labai pasenęs tas fakultetas, taigi nukrito į 2 vietą.... Na, ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. Taigi bandysiu aplinkeliais. o tai daugumai biomedicinos mokslas uztenka arba chemijos egzo ir matkes metinio, arba matkes egzo ir chemijos metinio tai dar negalima sakyti kad pakirto kulka :) |