Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
20:43:37
| Nuoroda
Sveiki, gal kas turite žinių, kiek šiemet planuoja stoti į šią studijų kryptį ? Praeitais metais pamenu skaičiau čia, tai žmonės iš kažkur žinojo tokios info |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-14
13:04:53
| Nuoroda
Oo, tema atsigavo šiek tiek kas mane gali apšviest, kokio lygio ten susirenka laikyt tą stojamąjį ? ;DD labai nepasitikiu savo jėgom |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-14
14:56:59
| Nuoroda
hmm kiek teko skaityt, kad ten vos ne visi afigieni piešėjai, bet gal dauguma dar tik pasigiria, kad pas Vrubliauską privačiai mokos užtad ir domina realiai kaip ten yra. Šiek tiek nuraminai |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
01:03:23
| Nuoroda
aš tai džiaugiuosi žmonių užsispyrimu ;D vis dėlto, manau, kad piešimas yra išmokstamas dalykas, o vat kūribingu žmogum gimstama.. nuoširdžiai tikiu savo kūribingumu, bet įdirbio man trūksta. Iš vis tie, kurie rimtai tam ruošiasi turėtų būti ramūs. Kas dėl meno istorijos, tai skaitau knygas, savo dailės mokyklos užrašus, bet tai juk sudaro tik mažąją dalį stojamojo, taip kad viskas mūsų rankose |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
12:35:20
| Nuoroda
Tikrai būtų įdomu sužinot kas per info vis dėlto tiems, kurie negyvena Vilniuj ar Kaune sunkoka atvykti trim dienom anksčiau į konsultaciją. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:00:15
| Nuoroda
Ar kur nors yra informacijos kiek surinkta taškų už kiekviena dalį? mačiau galutinis rezultatas lamoj jau yra |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:07:32
| Nuoroda
high five Mūza, mano taip pat 75 balai ;DDDD lietuvių nuliūdino, bet šitas tai awesome |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
13:06:55
| Nuoroda
Mūza rašė:
Regress rašė:
high five Mūza, mano taip pat 75 balai ;DDDD lietuvių nuliūdino, bet šitas tai awesome o kiek lietuvių tavo? Aš toookia laiminga, yra šansų įstot... pas mane lietuvių 77. tikėjausi gerokai daugiau, bet dabar turbūt matematiko vbe lems. bet kokiu atveju aš sau įrodžiau kad ir nelankius JAM'o ir kitų užsiėmimų galima daug pasiekti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
14:40:57
| Nuoroda
Sveikinu dingo.elektra tave galima sakyti įstojai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
16:29:04
| Nuoroda
užpraeitais metais į vf vietą architektūroje (vgtu) reikėjo 19,30 ; praeitais metais 18,74. Kaip manot kaip šiemet bus? Gal aš nusiklausiau, bet kai laikėm stojamąjį tai prieš atmintinio piešimo dalį sakė, jog stojančiųjų iš viso yra 350, VGTU laikė apie 180. Jei taip iš tikrųjų tai nėra labai didelė konkurencija šiemet |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:05:21
| Nuoroda
Mūza, gal ir pasiseks (žiūrint kur parašius esi savo pirmąjį prioritetą), vis dėlto nemanau, kad su šimtukais čia labai stoja. Man irgi krachas bus jei stipriai kils stojamasis balas nuo praeitų metų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
18:20:45
| Nuoroda
aš surinkau 67 iš matematikos, dėl to be galo džiaugiuosi. savo darbe daugiau vaizdavau patį pastatą, nei aplinką, dėl to čia gal buvo minusas pas mane Formavau iš 2 pagrindų tokią pusapvalę terasą, perspektyvą taip pat santūresnę dariau, nes beveik visos formos apvalintos buvo. aš dariau horizontaliąją ir frontaliąją projekcijas, t.y. horizontalioji pas mane buvo tos kavinukės planas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
19:18:53
| Nuoroda
taburetės matmenų nebuvo parašyta, buvo duotas gaublio skersmuo ir stačiakampio gretasienio išmatavimai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
12:02:24
| Nuoroda
Galutinai žinosim ar įstojom liepos 26 d. jei neklystu. kaip manot ar su 19,33 įmanoma įstot ? praeitais metais KB buvo toks žemas kad bijau jog šiemet gali labai kilti ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
00:51:49
| Nuoroda
Sapior, taigi ir VBE procentine sistema vertinami, tai sistema labai panaši ir su stojamaisiai. būtų nesąmonė jei gautume taškus iš egzų. Juk išdiferensijuoti tai reikia geriausius ir blogiausius. Vistiek stojamųjų vertinimas gali būti laaabai šališkas Ar tau atsakė į apeliaciją (jei neklystu tu rašei ją dėl stojamųjų, taip?) ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:06:13
| Nuoroda
Čia tai žiauriai... Bet čia tas pats kaip rašyt apeliaciją dėl vbe jie nepakelia, o dar ir numeta balų, kad nieks iš viso net nerašytų tų apeliacijų.. Žodžiu tokia sistema. Neapsiimu spėliot, kas pasipirko, o kas ne, nors tokie gandai dėl šios specialybės jau seniai sklando. O tu kitais metais bandysi ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:08:01
| Nuoroda
Gražiai viskas pateikta tame filmuke Jei traukia buvimas arčiau gamtos, tai gal ir nieko specialybė. Pažįstu vieną merginą praeitais metais įstojusią į KU kraštovaizdžio architektūrą. Atsiliepimai tik tokie, kad jai ten labai sunku, lieja ašaras bet čia kiekvienam individualiai manau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:14:08
| Nuoroda
Mūza rašė:
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... Man atrodo, kad gali gaut ir kitais metais, bent jau nesu girdėjusi, kad tik vieną kart nemokamai gali mokytis. Tik pvz jei įstojai į nemokamą ir nusprendei nebesimokyt ir baigti , tai turi grąžinti pinigus, todėl reikia bent metus ištempti be skolų ten kur įstojai. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
19:26:09
| Nuoroda
Aš būdamas labai optimistiškas žmogus parašiau irgi tik į VGTU architektūrą (po to- kitų specialybių kratinys) ir tik vf. Taigi, su savo 19,33 labai tikiuosi įstoti DDD kažkaip nerealiai būtų jei KB pakiltų daugiau nei praeitais ir užpraeitais metais. Visokios dėdės ir tetos dar siūlė rašyt ir VDA, bet aš kažkaip galvoju, kad ten reikia ypatingesnių meninių sugebėjimų, nei VGTU, tai atsisakiau šios minties Na, o jei nepasiseks manęs laukia architektūros inžinerija ;D O dėl visų gąsdinimų, kad tenka per naktis dirbti ir labai sunku mokytis, tai nepatariu įsibauginti, visur sunku mokytis 4 metus galima pakentėti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
21:45:00
| Nuoroda
O čia gerai kalba apie barakus pakrypo. Man irgi įdomu kaip ten su jais yra. Kokios ten jie būklės ? aš bet kokiu atveju esu parašius kitus prioritetus į VGTU. Tai pasidalinkit žiniomis |