Vartotojo Regress pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-20 00:29:08 | Nuoroda
tricksterr rašė:

Problema tame, kad jei neįstosiu į architektūrą tada mažiau šansų įstoti kur nors kitur , nes užims žemesnę vietą saraše. Ar ne? Lyg ir siūlo tiems, pas ką aukštesnė vieta prašyme.

Čia teisingai sakai. daug kas priklauso ir nuo prioriteto pasirinkimo, bent jau taip man aiškino viena moteris iš LAMA bpo, kai pasakojo, kaip reikia užpildyti prašymą, apsiskaičiuoti KB ir visus kitus dalykėlius. Iki paskutinės minutės, kai paskelbiami rezultatai toje sistemoje sukasi sudėtingi algoritmai, todėl prašymo parašymas ir vietų išdėstymas yra gan atsakingas reikalas. nors aš tai rašyčiau ir VGTU tavo vietoje :) na aišku, nebent turi ne vieną labai traukiančią specialybę ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-20 19:25:44 | Nuoroda

Nu jei tavo KB visu balu didesnis tai aišku ne, bet iš 300 stojančiųjų ar net daugiau yra kandidatų, kurių KB yra vienodas arba skiriasi šimtosios dalys. Tai mes kalbam apie tuos atvejus.  o kad prioritetas turi svarbą stojant tai 100%  :)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 22:43:15 | Nuoroda
tricksterr rašė:

Lyg ir sakė , kad VGTU daugiausiai vietų, bet tai nereiškia, kad gausi vf, nes nemokamais krepšeliais dalinamės su dizaineriais, tad kieno konkursinis balas bus aukštesnis , tas ir gaus krepšelį. Jei dizainerių bus geresni balai, architektai gali net negauti...  

Kažkaip ne taip kalbi :D dauguma dizaino specialybių dėstomos kolegijose, o universitetams ir kolegijoms pinigai skirami atskirai, todėl mūsų vf vietoms dizaineriai neturi jokios įtakos, išskyrūs VDA, bet ten ir finansuojamų vietų nebūna labai daug :)

mažiau stresuokit, laukti liko nebedaug ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:25:05 | Nuoroda

Sveikinu, aš taip pat :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:35:17 | Nuoroda

Sveikinu visus būsimus studijų draugus :D gerų emocijų pliūpsnis pas mane

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:44:58 | Nuoroda

19,33 pas mane, neatmečiau antrojo prioriteto galimybės :D o pasirodo ir su žemesniais žmonės įstojo

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:27:26 | Nuoroda

Opa!! VGTU būrelis didėja, smagu kaip :DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:58:51 | Nuoroda

Manau, kad į saulėtekį, nes priėmimo komisija tai ten sėdi :D na bent jau aš važiuosiu į saulėtekį

Žinutė parašyta: 2011-07-27 20:57:12 | Nuoroda

Apšvieskit kas nors ką daryt pasirašius sutartis :D Aš šiandien taip paskubom tvarkiausi dokumentus tai nebuvo kada susigaut informacijos dėl studento pažymėjimo :D gal dar kas nors kokios naudingos info gavot iš kuratorių? Kaip su fuksų stovyklom VGTU? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-27 21:45:54 | Nuoroda
tricksterr rašė:
Regress rašė:

Apšvieskit kas nors ką daryt pasirašius sutartis :D Aš šiandien taip paskubom tvarkiausi dokumentus tai nebuvo kada susigaut informacijos dėl studento pažymėjimo :D gal dar kas nors kokios naudingos info gavot iš kuratorių? Kaip su fuksų stovyklom VGTU? :D

Aš tai išvis nieko nežinau... Ten niekam nebuvo laiko nieko aiškinti... stengeisi kuo greičiau ištrūkt, kad tik po kojom nesimaišyt... 

Davė lankstinuką dėl studentų  pažymėjimo, lyg ir per banką reikia daryt, apie 40 lt kainuoja. Nemaniau , kad tiek daug.. 

Aš tai tik girdėjau, kad registruotis lsp.lt reikės tik nuo rugpjūčio 1 d. O ten turbūt bus info surašyta :D kaip nors išbrisim iš tos nežinios.

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:31:52 | Nuoroda

Fuck... nedaviau jokių duomenų :D  kažin kaip su jais susisiekt dabar

Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:16:37 | Nuoroda

Architect, aš taip pat likau be lankstinukų :D facebook'e radau keletą įstojusių į architektūrą, tai reikės pasiklausinėt, nes čia mažai kas užsuka

Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:38:01 | Nuoroda

Labai ačiū už info. :D pastebėjau, kad kiekvienam univiere skirtingai, nes VU sakė neskubėt regintis į lsp.lt, bet aš jau užsiregistravau, lauksim naujienų ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-28 23:47:51 | Nuoroda

fuxų stovykla yra skirta susipažinimui su savo būsimom kolegom :D ką jie ten veikia nežinau ;D šiaip VGTU architektai gali prisijungti prie architektų grupės Facebook'e tik man reikėtų jūsų kontaktų, kad galėčiau pridėti ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-29 19:26:51 | Nuoroda

Ne, ne ta grupė, kur tu nurodei, young.architect :D ten uždara grupė padaryta, tai visi įstoję į VGTU architektūrą galite man parašyt į PM savo vardą ir pavardę, pridėsiu prie draugų, o jums patvirtinus ir į grupę ;)