Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
20:06:47
| Nuoroda
vynous rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Gal cia yra ketinanciu stoti i socialine pedagokika? as!pirmu numeriu Aš ir pirmu. Į kokį miestą? Universitetą/kolegiją? vpu,vln.o tu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
20:31:45
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Gal cia yra ketinanciu stoti i socialine pedagokika? as!pirmu numeriu Aš ir pirmu. Į kokį miestą? Universitetą/kolegiją? vpu,vln.o tu? Aš irgi ten pirmu nr? tai smagu,kursiokes busim |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
13:24:56
| Nuoroda
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? 14,00 o gal zinai koks balas i socialine pedagogika VF? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
13:26:26
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Gal cia yra ketinanciu stoti i socialine pedagokika? as!pirmu numeriu Aš ir pirmu. Į kokį miestą? Universitetą/kolegiją? vpu,vln.o tu? Aš irgi ten pirmu nr? tai smagu,kursiokes busim 6 nr;DD Gal ir būsim, nes egzaminai truputį nuvyli, tai nemanau, kad įstosiu į ten, kur rašiau pirmais numeriais
Kaip motyvacinis pasisekė tau? dar nezinau kiek gavau,nes uzvakar laikiau o siaip tai tikiuos bent 1 gaut.. o tau kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
13:28:09
| Nuoroda
Ei,kas laiket motyvacini 30diena,neradot siandien ivertinimo?? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
16:46:46
| Nuoroda
Peloponesietis rašė:
vynous rašė:
Peloponesietis rašė:
Miau rašė:
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? 14,00 o gal zinai koks balas i socialine pedagogika VF? :) 15,38 cia aukciausias, zemiausias ar vidutinis? Žemiausias. Aukščiausias - 19,98 tai cia praeitais metais toks buvo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
16:49:19
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Miau rašė:
vynous rašė:
Gal cia yra ketinanciu stoti i socialine pedagokika? as!pirmu numeriu Aš ir pirmu. Į kokį miestą? Universitetą/kolegiją? vpu,vln.o tu? Aš irgi ten pirmu nr? tai smagu,kursiokes busim 6 nr;DD Gal ir būsim, nes egzaminai truputį nuvyli, tai nemanau, kad įstosiu į ten, kur rašiau pirmais numeriais
Kaip motyvacinis pasisekė tau? dar nezinau kiek gavau,nes uzvakar laikiau o siaip tai tikiuos bent 1 gaut.. o tau kaip? Maximumas, 2 balai Manau, kad ir tu tiek gausi kaip faina ;D na tikekimes! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
17:42:47
| Nuoroda
Peloponesietis rašė:
Miau rašė:
Peloponesietis rašė:
vynous rašė:
Peloponesietis rašė:
Miau rašė:
Peloponesietis rašė:
RolyPoly rašė:
Gal kas žinote koks buvo pernai paskutiniojo pakviesto i VPU anglų filologijos vf vieta KB? 14,00 o gal zinai koks balas i socialine pedagogika VF? :) 15,38 cia aukciausias, zemiausias ar vidutinis? Žemiausias. Aukščiausias - 19,98 tai cia praeitais metais toks buvo Praeitų metų ir klausia. praeitu metu klausia i anglu filologija,o as klausiu siu metu i socialine pedagogika |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
20:18:58
| Nuoroda
tai jei mano konkursinis balas tarkim 15,80 ir gavau 1 bala uz motyvacini tai visas balas bus 16,80? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:33:14
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:36:32
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:48:44
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas naaa man tai butu svarbu 2 gaut.ne del to,kad prisideda,o del to,kad faina butu zinot,kad tave ivertino kaip tinkama but pedagoge .. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:58:33
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas naaa man tai butu svarbu 2 gaut.ne del to,kad prisideda,o del to,kad faina butu zinot,kad tave ivertino kaip tinkama but pedagoge .. O tu iš tiesų norėtum dirbti pedagoge? Nes jei tikrai nori, na, tada truputėlį keista, kad tau parašė 1 nieko keisto,viskas priklauso kaip save pateiksi sakau,sitas testas neparodo esmes,nors ir sedi psihologe ;D na as juos suprantu..nes as nebuvau aktyvi mokykloj,ir isvis nemegau jos,tai vat tiesa ir pasakiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
22:05:31
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas naaa man tai butu svarbu 2 gaut.ne del to,kad prisideda,o del to,kad faina butu zinot,kad tave ivertino kaip tinkama but pedagoge .. O tu iš tiesų norėtum dirbti pedagoge? Nes jei tikrai nori, na, tada truputėlį keista, kad tau parašė 1 nieko keisto,viskas priklauso kaip save pateiksi sakau,sitas testas neparodo esmes,nors ir sedi psihologe ;D na as juos suprantu..nes as nebuvau aktyvi mokykloj,ir isvis nemegau jos,tai vat tiesa ir pasakiau Na, bet vis vien nenusimink per daug Ir +1 šaunu jo koks tavo konkursinis balas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
22:16:18
| Nuoroda
Mano priklausomai kiek gausiu is ist,bet su mano skaiciavimais ir su +1 uz motyvacija 16,80 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
22:39:04
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Mano priklausomai kiek gausiu is ist,bet su mano skaiciavimais ir su +1 uz motyvacija 16,80 O ką tu pirmu numeriu rašei? pirmu ir paskutiniu socialine pedagogika o tu speju lietuviu filologija? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
11:46:52
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Mano priklausomai kiek gausiu is ist,bet su mano skaiciavimais ir su +1 uz motyvacija 16,80 O ką tu pirmu numeriu rašei? pirmu ir paskutiniu socialine pedagogika o tu speju lietuviu filologija? gerai spėji o tu is Vln? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:53:16
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Manau, kad bent jau puse iš tų, kurie laikė motyvacinį testą- nebus pedagogai. Beje, jūs žadat gyvent bendrabutį ar nuomuotis butą? Gali but.. as tai namie gyvensiu bet taaaip noreciau nuomotis |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:31:06
| Nuoroda
irgi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
14:41:05
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
Miau rašė:
Roberta Aurėja rašė:
Manau, kad bent jau puse iš tų, kurie laikė motyvacinį testą- nebus pedagogai. Beje, jūs žadat gyvent bendrabutį ar nuomuotis butą? Gali but.. as tai namie gyvensiu bet taaaip noreciau nuomotis O bendrabutis nevilioja?;DD na as is Vln,tai ar leis man ten gyvent? ;D siiap jau geriau namie,bet tolokai gyvenu,tai noreciau turet privilegija panakvot ten kartais |