Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-08
21:08:11
| Nuoroda
Sraigt rašė:
Emotion rašė:
Sraigt rašė:
Kaip supratau, ne tik į ištęstines, nebent nebelieka vietų nuolatinėse, tada taip. O dėl perėjimo nežinau ;> Bet manau, kad baigus lietuvių filologiją taip pat drąsiai gali žurnaliste būt. Bet tu šaunuolė, pas tave labai geri egzaminų balai! ; ) Na ką, mėginsime tada ruoštis "pakartotinei sesijai" ! Mano mažytė svajonė žurnalistika.. Net neįsivaizduoju ką dar norėčiau studijuoti. nu dėkui, tikiuosi, kad jų pakaks man ;D aš jau atmečiau žurnalistiką, nerizikuosiu tais keliais ratais, manau, kad galiu dabar taip pat šauniai kur nors įstot.. mano svajonė labiau buvo fotožurnalistika, bet gal kaip nors pavyks ir be žurnalistikos, jei norėsiu, šito pasiekt. šiaip sėkmės tau, tikėk ir pasiseks!! :}} Žinoma, jeigu jauti,kad gal būt tai nebuvo visiškai tavo, tai laisvai mėgink kitur, manau viskas tau puikiai pavyks : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
13:38:16
| Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
Moonika rašė:
Na pernai minimalus KB į vf buvo tik 17,1. Tad dar leidžiu sau tikėti, kad su 18,94 balu galiu įstoti čia. Romeris, nuolatinės studijos: VF 22.54 (pirmo) - 19.06 (paskutinio); VNF 21.24 (pirmo) - 14.68 (paskutinio); Vilniaus Universitetas: VF24,42 (pirmo) - 19,26 (paskutinio) ; VNF 24,4 2 (pirmo) - 10,64 (paskutinio); ------> dėl šito turiu klausimą. Wtf, kodėl pirmas balas toks aukštas, o paskutinis toks žemas? Net Romery į VNF yra žymiai aukštesnis balas. Kaip tatai supras?
Šita ir aš pastebėjau. Gal čia kartu su neakivaizdžiomis studijomis skaičiuoja? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
11:07:56
| Nuoroda
Ej, kodėl dabar nėra galimybės registruoti į antrą etapą? Negi jis pasibaigė? ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
11:19:31
| Nuoroda
omgggg rašė:
ten tik atnaujinti prasyma, eiliskuma tereikia.. uzeik lamabpo.lt i savo profili Bet vakar buvo parašyta kažkaip kitaip ten. Kažkaip reikėjo rinktis ir spausti mygtuką "Pageidauju dalyvauti antrame etape" ar kažkas panašaus. O galiu naujų specialybių pridėti? Kažkas minėjo ,kad tai leidžiama jeigu tik yra laisvų vietų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
11:20:45
| Nuoroda
Jau viskas gerai, man pastrigusi lama buvo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
00:14:54
| Nuoroda
ievapieva1 rašė:
galit pasakyt ar cia tiesa, kad tarkim dabar istojus i kolegija vf vieta, kitamet bandydama perstot i univera as nebegaliu gauti vf vietos antra karta? Taip, tai tiesa. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
00:21:48
| Nuoroda
O gal kas nors man gali papasakoti apie tiesioginį priėmimą? Per pirmą etapą parašiau MRU teisę, bet 3 nr, todėl neįstojau, nes įstojau į pirmą norimą spec, bet nusprendžiau,kad vis dėl to noriu MRU teisės, todėl dalyvavau antrame etape. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-26
09:11:38
| Nuoroda
Sveiki! Na ar susipažinote su savo kursiokais? Kaip jums pirmas MRU įspūdis? |