Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
18:01:17
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Gal nenori didelių grupių, gal nenori nuleist aukšto lygio kartelės... O su 4 balais iš anglų VBE apskritai į bet kokią filologinę specialybę (nesvarbu, VF ar ne), stot yra gan rizikinga aišku. tai aš tą irgi suprantu, bet deja žinai kai būna, nori ir viskas, todėl jai aš to nepaaiškinsiu. Reik tik dabar paprotint kad nesugalvotų rašyt ten nes nėr šansų kad įstos... sekmės kitiems stojantiems |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:26:45
| Nuoroda
chebra, gal kas galit paaiškinti kaip mokyklos atestatus "gamina"? Kiekviena mokykla sau atskirai spausdina ir paskui tik direktorius parašą uždeda? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
17:06:28
| Nuoroda
o blemba, man ta instrukcija patinka visai pasirodo užskaitė ir paprastus sprendimus. Taigi rytoj optimistiškai tikiuosi išvysti kokius 98proc |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:49:36
| Nuoroda
60 taškų ir 95. Tikėjaus keliais taškais daugiau. Deja. Ir įdomu kodėl ne 96proc jeigu čia taip po vieną tašką eina, kad 64-100, 63-99, 62-98, tai kodėl blemba 60 ir 95 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
08:58:44
| Nuoroda
šiaip tai čia ne egoizmas....jeigu gabus žmogus žino savo galimybes tai pilnai suprantu kad truputį aomaudu kai žinai kiek nedaug trūko iki 100 ir dėl kvailų klaidų. O kad jūs prastai išlaikėt tai ne mūsų problemos, visiems vienodos teisės dejuoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
00:00:10
| Nuoroda
gal kas iš KTUg ar licėjaus apsireikš? Mokytoja sakė, kad stipriausios mokyklos ir jų mokytojai labai pasipiktinę egzaminu, kad čia ne egzaminas, o kažkoks kontrolinukas, nepatikrina žinių... na esmę supratot - per lengva.
kad išvis šįmet gan lengvi egzai, tiek ką laikiau, tiek kiek girdėjau iš kitų, nes tai ką mokiausi 11-12kl šūlioj tai buvo n kartų sudėtingiau negu tai ką mačiau egzaminuose. įdomu kuo sudrinėtojai vadovavosi sudarinėdami užduotis - ar kad čia mūsų karta durnėja, ar kad ankstesni egzai per sunkūs (nors ir pernai sunkių nebuvo labai). Gal tokia taktika ir gera, bet tada iš pagrindų reikėtų keisti mokyklos kurso programas, nes nu bent jau matkėj, fizikoj tai pi|z kokių uždavinių spręsdavome - aukštasis pilotažas, o čia pasirodo egzaminuose šįmet aukštojo pilotažo visai nebuvo. įdomu kas kitais metais bus, gal nec'as vėl kokį pokštą iškrės ir kitais metais kraupins egzų užduotimis |