Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-22
02:37:43
| Nuoroda
Pride rašė:
Kaikurie kairiarankiai be vargo perskaitytu. Bet ne visi. Daugelis kairiarankiu taip raso pradinese klasese, bet veliau pamirsta, kaip skaityti toki rasta Tiesa, yra vienas triukas, bet as jo neisduosiu xD eii, čia kaip duoti šunui kaulą ir pasakyti, kad nevalgytų ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
02:42:09
| Nuoroda
Pride rašė:
aarco rašė:
Pride rašė:
Kaikurie kairiarankiai be vargo perskaitytu. Bet ne visi. Daugelis kairiarankiu taip raso pradinese klasese, bet veliau pamirsta, kaip skaityti toki rasta Tiesa, yra vienas triukas, bet as jo neisduosiu xD eii, čia kaip duoti šunui kaulą ir pasakyti, kad nevalgytų ;DD Jeigu pradesi tiap rasyti pati suprasi As nenoriu, kad kasnors perskaitytu mano dienorasti pabandysiu tikrai, kas nors iš besilankančių čia, galėtų tai padaryti ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
12:51:37
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
aarco rašė:
aš ir įsiterpsiu o kaip yra su pačiu kolektyvu? kaip vienas žmogus man pasakojo, visur didžiulė konkurencija, nesutarimai, o apie kokią nors pagalbą ar užrašų paskolinimą nereikia net minčių turėti? ;D Na nežinau kaip kitiems, bet mes nejaučiam konkurencijos ypatingos, sutariam kaip šeima, net keista kartais kaip gerai suderino grupes ir kad eidamos dvi grupes i laboratorinius puikiai sutaria konspektus dalinames i kaire ir i desine, keiciames ir su draugais is kitu srautu, jie praejo viena cikla, mes kita apsikeiciam mokomes ir buna labai gerai nors zinau, kad bent pas mus tie kurie yra pirmose grupese tai tikrai konkuruoja, ir nesidalina, cia priklauso nuo jusu ir kolektyvo poziurio, gerai būtų į tokią kaip tavo grupę patekti )) o kaip yra su gydytojų atžalomis, nes irgi visokie pletkai sklinda, kad jiem pažymius kelia, egzus lengvina ir pan.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
13:37:25
| Nuoroda
Medicus rašė:
Nu jau tik nereikia apie tas pirmas grupes vėl šnekėti, irgi iš gandų. Taigi ar žmogus draugiškas ar ne nepriklauso nuo to kaip jis išlaiko anglų testą :D Čia jau kaip pasiseks, bet jeigu jau labai nepatiks grupė, tai parašai prašymą dekanui ir jis tave gali perkelti į kokią tu nori grupę O su gydytojų vaikais...na kad egzus lengvintu tai nelabai, juk visiems vienodi klausimai duoti. O su pažymių pakėlimais tai visko būna, ką čia slėpti. Ypač jei egzaminą laiko toj klinikoj kur mamytė dirba ) Bet tokių tai vienetai žmonių, blogai jiems, niekas jų nemėgsta... uoj ne, aš neturėjau omeny konkrečiai pirmos ar antros, ar dar kokios nors grupės, tiesiog šiaip girdėjau tokius gandus apie visas. ;D va dar vienas gandas, kuriuo ilgai stabėjausi nesuprasdama, kad tipo vaikinams lengviau, nes savaime aišku, kad jie protingesni.. ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
13:59:37
| Nuoroda
reikia virsti vaikinu ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:11:02
| Nuoroda
Medicus rašė:
aarco, vaikinu virsti reiktų nebent jei nori į chirurgiją ar traumatologiją paskui stoti Nors dabar ir tai matau jau nemažai merginų rezidenčių ten... Taip kad lyčių lygybė absoliuti aš pirmiausia labai džiaugčiausi įstojusi, o paskui apie rezidentūrą pagalvosiu, nors šios dvi sritys ne itin traukia ;D įdomu, kokią sritį pati ketini pasirinkti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:21:44
| Nuoroda
Medicus rašė:
Na stojant tai lytis tikrai nesvarbi O dėl srities tai čia skaudi tema, dabar didysis apmastymų metas. Kai kas traukia, bet paskui pagalvoji, o kam man to reikia...Ir tada vėl mastai...Per internatūą rudenį manau galutinai apsispręsiu. o kaip su vietomis rezidentūroje, problemų nebūna? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:22:56
| Nuoroda
Sparnai rašė:
Queen rašė:
ZYWIEC rašė:
Dar norejau [aklaust laukiusiu VBE biologijos ir maciusius vertinimo isntrukcija Ar tikrai 5.2 turejo buti: GRgr X grgr, as aip pats parasiau , bet juk F1 kartos museles, tai tik GRgr, o grgr atsitiktine musele, ar as cia kazka ne taip supratau:D? vat gavau as pilnas ir papildytas vertinimo instrukcijas tai 5.2 turejo buti GrRr x ggrr arba pilko kuno ir raudonu akiu x juodo kuno purpuriniu akiu. Gal nori tom pilnom instrukcijom pasidalinti? tikrai, būtų įdomu pamatyti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:25:11
| Nuoroda
Queen rašė:
Sparnai rašė:
Queen rašė:
ZYWIEC rašė:
Dar norejau [aklaust laukiusiu VBE biologijos ir maciusius vertinimo isntrukcija Ar tikrai 5.2 turejo buti: GRgr X grgr, as aip pats parasiau , bet juk F1 kartos museles, tai tik GRgr, o grgr atsitiktine musele, ar as cia kazka ne taip supratau:D? vat gavau as pilnas ir papildytas vertinimo instrukcijas tai 5.2 turejo buti GrRr x ggrr arba pilko kuno ir raudonu akiu x juodo kuno purpuriniu akiu. Gal nori tom pilnom instrukcijom pasidalinti? tai greiciau tada el pastus sakykit,nes jau turiu begt,
[email protected] Ačiū! |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:36:06
| Nuoroda
ZYWIEC rašė:
aarco jei tau atsiunte ar gali man i pasta imest [email protected] tuoj |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
17:27:06
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
Kad vaikinams būtų lengviau tikrai nepastebėjau, apie pirmas grupes ir ju konkurencinguma sneku ne is pletku o is patirties, aisku nzn kokie zmones ten pateks siemet, bet bent jau pas mus tai tikrai ne visi aukseliai susirinke o del tu gydytoju atzalu, na tai zinai, jeigu tavo tevai pazinos kazka gero ir eis patys prasyt kad tau keltu pazymi tai tau ir kels, bet jeigu turi giminaiciu gydytoju, kuriu pavarde nesutampa su tavo arba destytojai ju tiesiog nezino tai tau nuo to nebus nei geriau nei blogiau. nei mano tėvai pažįsta kažką gero, nei giminaičiai gydytojai, ir tuo džiaugiuosi, kažkaip noris savo jėgom viską pasiekti tik šiaip duomiuosi, gandus tikrinu ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
17:33:38
| Nuoroda
pasiunčiau jei ką praleidau, sakykit |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
18:00:39
| Nuoroda
man tai iš vis košmaras ;D bėgsiu skandintis.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
16:36:22
| Nuoroda
ZYWIEC rašė:
Negi cia tiek dauk zmoniu , kurie tam klausime apie virskinima rase apie homeostaze?
Rašiau.. prakeikti keturi taškai ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
17:06:03
| Nuoroda
spjaučiau aš ant tų keturių taškų, jei tik juos būčiau praradusi ;D tikriausiai esu žoplių klaidų čempionė ;D bet aiškuu, bent keli iš jų, nepamaišytų ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:36:30
| Nuoroda
kiek jie gali mūsų nervus tampyti ;D
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:39:38
| Nuoroda
pas mane jau rodo. aaaaa )))))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:41:29
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
aarco rašė:
pas mane jau rodo. aaaaa )))))) rimtai ? rimtai. nebuvo nebuvo, galvoju dar kart prisijungiu ir einu miegoti. taip ramia širdim atidarau, tikėdamasi, kad dar nėra, ir obaa! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:42:01
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
ir kiek? :)))) 95. rankos kojos dreba. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
09:44:30
| Nuoroda