Vartotojo tratatka pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:11:46 | Nuoroda
Buk_laimingas rašė:

duokit diagramų linką :) 

nerandu ir as tu diagramu

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:19:29 | Nuoroda

ar jus matot lamoj diagramas?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:21:17 | Nuoroda

kazi ar jos isvis yra, cia turbut kazkas kazka suvele..

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:25:27 | Nuoroda
yvette rašė:

up ;)

gal zinai kaip su tuo registracijos mokesciu yra? kur rast saskaita, kiek moket?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:26:36 | Nuoroda
omgggg rašė:

prisijunkit prie lamabpo.lt profilio savo

toliau?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:27:00 | Nuoroda

radau

Žinutė parašyta: 2011-07-26 18:30:02 | Nuoroda

ei zmones padekit, nieko nebesuprantu

gavau pakvietim ai vnf, o pagal diagrama iseina kad vf? juk ta vieta kur toks rombiukas zaliai apvestas yra mano vieta?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:27:39 | Nuoroda

aciu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 13:47:32 | Nuoroda

kas dar?

Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:31:35 | Nuoroda

kada siandien paskelbs laisvas vietas?

Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:32:19 | Nuoroda

kada siandien paskelbs laisvas vietas?

Žinutė parašyta: 2011-07-29 11:41:48 | Nuoroda

nesupratau, bet patiko :D gavu pasiulymus studijuot 1-3 vietos vf ir vnf, pasirasiau sutarti su vnf ir pagal viska tureciau antram etape nebegalet dalyvaut, bet db i lama uzejau ir pabandziau uzpildyt prasyma, tai leido vel kovot del vf vietos :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:18:17 | Nuoroda
milkaa rašė:
leona rašė:

Aš taip pat pasirašiau vnf ir dalyvauju vėl antram ture, nes viliuos gauti tą pačią studijų programą vf ir tikrai nesijaučiu kalta, kad neva atimu iš kitų abiturientų galimybes, nes aš atsisakiau pirmam ture pasiūlytų vf studijų ir kaip tik kažkam padovanojau galimybę. 

Aš kaip ir tu :D Mano lygiai tokia pati situacija.

tai as ir padovanojau kazkam vnf :D jei pradesiu ziuret is ko atemu is ko, pati liksiu be nieko.. beto jei ir gausiu pakvietima is antro etapo, vistiek liks darr viena vieta laisva, i kuria gales pretenduot per trecia etapa...

tam ir padaryti etapai

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:18:26 | Nuoroda
milkaa rašė:
leona rašė:

Aš taip pat pasirašiau vnf ir dalyvauju vėl antram ture, nes viliuos gauti tą pačią studijų programą vf ir tikrai nesijaučiu kalta, kad neva atimu iš kitų abiturientų galimybes, nes aš atsisakiau pirmam ture pasiūlytų vf studijų ir kaip tik kažkam padovanojau galimybę. 

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:19:32 | Nuoroda
tratatka rašė:
milkaa rašė:
leona rašė:

tai as ir padovanojau kazkam vnf :D jei pradesiu ziuret is ko atemu is ko, pati liksiu be nieko.. beto jei ir gausiu pakvietima is antro etapo, vistiek liks darr viena vieta laisva, i kuria gales pretenduot per trecia etapa...

tam ir padaryti etapai

norejau parasyt padovanojau vf

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:28:09 | Nuoroda
Ligituulis rašė:
nepavojinga rašė:
Ligituulis rašė:
milkaa rašė:
Sandrittta rašė:
milkaa rašė:

o šiandien ar rytoj paskutinė diena, kai galima pildyti prašymą antram etapui?

Siandien paskutine :)

Dėkui ;)

O ne rytoj paskutinė?

Dalyvaujančiųjų antrajame etape pageidavimų patvirtinimas arba keitimas 2011-07-26 – 2011-07-30

Tai šiandien ar ryt paskutinė diena? Iki kelintos valandos?

tai juk parase, kad ryt. iki kelintos nzn

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:32:17 | Nuoroda
turek_beda rašė:

Manau tie, kurie cia dziaugesi jog pagal taisykles negali dalyvaut antram etape del VF o uzsiregistruoti i antra etapa leidzia tai nesidziaukit anksciau laiko. Nes jums niekas taip ir neuzblokuos to antro etapo, tiesiog neatsius pasiulymo ir viskas :)

bus matyti. kai atsiras laisvu vietu sarasas, jei mano specialybes vf nebebus, tai as pasalinsiu ta prasyma.

Žinutė parašyta: 2011-07-29 12:34:25 | Nuoroda
diosa922 rašė:

laikas neparasytas, bet jei snd vakare paskelbs laisvas vietas, tai uzsipildykit ir ramiai eikit miegot :) rytoj dar pasitikslint is ryto galit,o poto jau palikit..

tai laika ir  norim suzinot, kuris nenurodytas, ir nieko neklaidinam.

Žinutė parašyta: 2011-07-29 13:12:50 | Nuoroda
milkaa rašė:

Šita vasara kažkoks totalus košmaras... Atrodo, visus 12metų gerai mokaisi, stengiesi, o vasarą paaiškėja, kad arba gali įstoti ten, kur nenori, arba ten, kur nori, bet turėsi susimokėti. Tai nafik, atsiprašant, išvis mokytis tiem egzam, jei po to vis tiek mokėti reikia

man ir ta pati situacija ;/ bet labai tikiuosi kad pavyks pereiti i nemokama

Žinutė parašyta: 2011-07-29 13:17:20 | Nuoroda
milkaa rašė:

Dėl to perėjimo po semestro, tai nelabai tikiu, nes universitetui naudinga, kai moki už mokslą. Gi pinigus atneši, tai čia vuoliaaa.

cia tik mitas. tu moki valstybei ne universitetui. taip pat mitas kad jei esi mokamame taves neismes. destytojai net nezino tu mokais vf ar vnf.