Vartotojo Egzustresas7894 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:53:51 | Nuoroda
studijos lt rašė:

ar imanoma, kad per antra etapa stojant, kris siektiek balai? nes kiti kalba kad gali taip buti

tikrai kris

Žinutė parašyta: 2011-07-27 15:58:55 | Nuoroda

Hey busit fuxu stovykloje ?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 17:26:41 | Nuoroda
ernestas7 rašė:

zekit man buvo taip surasiau visus i vf ir zdz nk nepakviete diagramoje pazejau kad daug kur truko mazai balu o 12 nr pazimeta studiju programa pateko tarp istojusiu ...as negawau pakvietimo todel kad ji buwo mano saraso gale?2 etape irasiau ja i virsu tj gal db istosiu?

Nesąmonė biški. Jei pirmas vienuolika specialybių neįstojai, o 12 patekai tarp įstojiūsiųjų  tai turėjai  gauti kvietimą studijuoti. Sarašo galas ne prie ko čia. Beja, kurioje diagramoje žiūrėjai? Gal ne ten?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:06:01 | Nuoroda

Gal žinote kur ir kada reikės pinigus sumokėt?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:11:17 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:

t.y, 0,03 :D

Man irgi nedaug pritrūko. Bet dabar jau visai džiaugiuosi įstojęs į anglų filologiją VU. Nėr ko liūdėti kolega, šiaip ar taip pakankamai "farsova" specialybė :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 19:47:11 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Judiciux rašė:

ar patenkinti įstojimu į anglų? :)

Norėjau į skandinavų, labai norėjau, bet nieko, kitais metais gretutines pasiimsiu, tai gal ir nieko ta anglų :)

Šiaip man atrodo kad į anglų filologiją didesnis konkursas nei į skandinavistiką, taip kad nėr ko liūdėti. Aišku, gerai pasvėrus, skandinavistika labiau praktiškas mokslas. Iš kitos pusės anglų filologija kaip ir prestižinė specialybė. Žodžiu, lazda turi du galus :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 20:01:15 | Nuoroda

Aš čia tokį praktišką klausimą. Jei fuxu stovyklos vyksta vienoje vietoje visą laiką ( to aš nežinau, tik spėju ) tai buvę ten pagelbėkit prašau tokiu klausimu : ar yra netoli kokių "načnykų" , ar reikia užsipirkt kaip reikiant dieną. Ir ar išvis ten 5 km spinduliu yra parduotuvė???

Žinutė parašyta: 2011-08-01 23:11:07 | Nuoroda
silveris rašė:

sveiki, gal kas varys MRU fuxu stovykla? ir noreciau suzinot jei aisku zino kas kaip ten vyksta su stipriuju gerimu pirkimu? ar ten vietoj perkama ar jau paciam kaip reikalas reikia uzsipirkti?

Gi viršuje tą patį klausimą uždaviau. Iš anksto geriau užsipirkt. Nusivežk dvi 0,5 baltos, tikrai užteks. Alaus jaučiu " zavalam" bus tai neapsimoka vežt nes daug užima.