Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-04
13:12:44
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Sveiki, gal yra šiais metais planuojančiū stoti į šią specialybę? :) Taip. Tu taip pat planuoji? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
14:07:08
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Na jo, planuoju O i LSMU Farmaciją nebandysi stoti? :) Ne, nerizikuoju, galvoju i KK o paskui į išlyg. studijas, jei tai bus įmanoma, o kaip tu galvoji? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
14:14:38
| Nuoroda
Laba diena dar kartą Merginos - Ingrida , Jolanta , ir .. frutelaa (būtų malonu sužinoti kuo tu vardu?) Jolanta ir Ingrida , nebijot likusių egzaminų rezultatų ? aš kažkaip chemijos ir biologijos mažai tikiuosi, nežinau kodėl.. tokia nuojauta, tad su nerimu laukiu rezultatų. Chemija jums nepasirodė sunkus? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
14:16:04
| Nuoroda
frutela rašė:
taip,aš dabar pirmakursė ) stipendijas gauna geriausiai besimokantys iš grupės, kadangi pati jos negaunu tai bijau pameluot kokia tiksliai suma. o bendrabuty negyvenu, bet kiek teko būt tai viskas gerai ten smagu ) Malonu susipažinti dar kartelį įdomu , ar pati kaunietė esi? ir dar.. dėl konkursinio balo , gal tu tiksliai žinai .. kur galima rast platesnę informaciją dėl tikslaus skaičiaus? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
14:44:37
| Nuoroda
o į valstybės finansuojamą vietą KK farmaciją? nelabai randu apie tai informacijos. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:27:49
| Nuoroda
Aš Dovilė iš kokio miesto esi? Stengiuosi nesijaudinti, bet viduje nerimą jaučiu. o chemijos uždaviniai.. hmm.. sudėtingumas pasijautė. ir nuojauta kužda , kad nenudžiugsiu pamačiusi kokį rezultatą gavau. Paskutinis egzaminas - kaip kiti sakė - nužudė : )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:46:17
| Nuoroda
Jolanta - nelabai gerai. Nesu patenkinta rezultatu , kurį pamačiau. O Tve sveikinu su matematikos ir biologijos rezultatais. Gerai išlaikiusi. ; ) Apie Papilę šiek tiek esu girdėjusi. : ) Ingrida - Aš tos pačios nuomonės dėl egzaminų rezultatų. Biologija negeras rezultatas o tavo ? patenkinta tuo , ką gavai? o ar bendrabutį , ar bute? aš galvoju bendrabuty .. pradžiai, bus matyt. Bet dar reikia žinot , ar įstosiu. o Judvi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:13:53
| Nuoroda
o Kauno kolegijoje gal žinot , koks konkursinis balas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:22:36
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
tai kiek gavot, merginos? aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau Bendrabutis kolkas geriausias variantas ir yra, aš bent taip manau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:24:54
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:25:18
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:
Sunku ir rasti būtų manyčiau Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune? Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju matysiu dar. Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius. Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks . o tu kaip? Kad ten bus sunku - faktas, kas ten mokosi, kiek žinau, atsiliepimai ne iš maloniausių ausiai, merginos . Minėjo, kad nematyčiau nei dienos , nei nakties, jau kaip kibt , taip kibt prie mokslų reikės , jei tenai. Kiaura teorija. Praktikos mažai. O kolegijoje kiek kitaip, bet tai nereiškia, kad mokytis reikės minimaliai. OH NO. Jei jau stojam , tai reikia nusiteikti viskam : ) aš pasiruošusi. + tokia specialybė , nėra ko norėt, užspaus, ir spaus iš mūsų tikrai ; ) kas tai bebūtų.. ar kolegija , ar universitetas . Svarbiausias , kad būtų noras ir suinteresuotumas pasiekti kuo daugiau, nuteikti Save teigiamai. Mano dabar tikslas įstoti. o aš bijau prisikalbėti, kad vat noriu čiaa.. ir šast neįstoju.. jau seniai apie tai galvoju, bet visokių minčių galvoj.. gal nerimas savo daro. Kai ne viskas iš karto, nėra užtikrintumo, o jau norisi rasti pakvietimus kad PRIIMTA. kantrybės turiu , bet kartais jaučiu , kad ji senka nežinau kaip jums.. bet aš taip jaučiuos. o dėl prašymo, jau šiek tiek pakeičiau šį tą. dabar jau išsiųsta 12 prašymų, šiek tiek ir vietos pakeistos, bet 1 lieka p vis vien pretenduoja farmakotechnika. Klaipėdoj rašiau, Šiauliuose tap pat , bet į gan žemesnes vietas, o judvi rašėt į vnf ? ar visos į vf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:26:52
| Nuoroda
Judvi nesijaudinat dėl stojimų? kartais nekyla tokių minčių '' bleem, norisi viską pagreitinti''? ir beje , kada jums išleistuvės? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:00:04
| Nuoroda
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:13:28
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d o tau kada? Aš rašiau 3 prašymus į vnf , bet , aišku, jie paskutiniose vietose pakliuvę , atsarginiai variantai , jei nepatekčiau į vf (o dėl to nerimauju ) , nors žiūrėjau kainą 4695 [metinių studijų kainų dydžiai 2011 m. ], dar palyginus padoriai.. bet vis vien , norisi patekti į vnf , tėvams tai atsieitų itin. To nesinori.. Išleistuvės ir man liepos 15 d. , laukiu, noris greičiau viską užbaigt ir turėt savo rankose atestatą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:18:59
| Nuoroda
Sveika Erika ; ) gal tikrai patapsim kolegės, jei neišbėgiosim į skirtingas specialybes, smagiai būtų .. visos komentuojamės ir žiūrim patenkam visos o ką rinktis geriausia, tai , kas labiausiai traukia. Bandykit įsivaizduot save ateity , kokioj srity labiausiai norėtumėt uždarbiaut ; ) aš tai net odontolgiją rašiau, bet tam traukos tikrai nejaučiu, kaip ir kosmetologijoj. Nežinau.. mane kažkaip prie vaistų .. net eidama Šiauliuose per akropolį , pažiūriu vaistinę , iškart šypsena ir noras vis didesnis ; ) nors kiek žinau kolegijoj gali būt vaistininko padėjėjas , o ne vaistininkas. Nežinau , kaip jus , ar trikdo tai ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:22:02
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:
Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D Aha kuo arčiau tie stojimai tuo daugiau besidominčių atsiranda čia Pastebėjau, iš dalies ir gerai ; ) pasidalinsim nuomonėm ; ) aš visai UŽ. kaip jau minėjau, kas čia žino , gal artimom kolegėm būsim. o vat čia , mačiau , kalbėjot apie Vilnių.. Bleemm. tikrai , kad toli, vat pvz man artimiausiai Klaipėda , Šiauliai žinoma , ir Kaunas (kuriam didelė trauka , dauguma draugų įstojo iš mano miesto čia, man net jaukiau būtų , tik dar negirdėjau, kad kas įstojo ten , kur va mes norėtume ) . Tdl truputį nejauku , kaip naujokei |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:42:24
| Nuoroda
erika^^ rašė:
O aš visai į Kauną nenoriu, nes visi draugai lieka Vilniuj. Bet prasidės naujas gyvenimo etapas, vieni draugai dings, kiti atsiras tai labai dėl to nepergyvenu. Žinoma , neverta pergyvent dėl draugų ; ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
17:01:01
| Nuoroda
Aš manau viskas bus gerai merginos , jei įstosim Kaune : ) svarbiausia to norėt . Svarbiausia įstot )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:07:42
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės Tai irgi neblogai dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut Dėl manęs tai visos šios švenės galėtų ir nebūti, pilnai užtenka oficialios dalies prisišventėm mes jau ;DD buvo ne tik šimtadienis , o ir 50-šimtadienis ir šiaip , kur šventėm , laikas nepraslinko veltui , buvau nustebinta , kad taip suorganizavom viską, dabar irgi organizuoja , bet matyt atsisakysiu, nors kas čia žino su manim .. galiu ir persigalvoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
13:08:59
| Nuoroda
Pfu.. šįkart atėjau.. nieko nepraleidauu daug maniau , jau teks persigąsti blem..laukiu nesulaukiu, kada pasiimsiu atestatą ir ruošiuos tolimesniam etapui, ta diena artėja, tik įdomu , kada chemiją sužinosim. |