Vartotojo Lacost* pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-04 13:12:44 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:

Sveiki, gal yra šiais metais planuojančiū stoti į šią specialybę? :) 

Taip. Tu taip pat planuoji? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 14:07:08 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:

Na jo, planuoju :) O i LSMU Farmaciją nebandysi stoti? :) 

Ne, nerizikuoju, galvoju i KK  o paskui į išlyg. studijas, jei tai bus įmanoma, o kaip tu galvoji? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 14:14:38 | Nuoroda

Laba diena dar kartą Merginos  - Ingrida , Jolanta , ir .. frutelaa (būtų malonu sužinoti kuo tu vardu?)

Jolanta ir Ingrida , nebijot likusių egzaminų rezultatų ?

aš kažkaip chemijos ir biologijos mažai tikiuosi, nežinau kodėl.. tokia nuojauta, tad su nerimu laukiu rezultatų.

Chemija jums nepasirodė sunkus?

Žinutė parašyta: 2011-06-30 14:16:04 | Nuoroda
frutela rašė:

taip,aš dabar pirmakursė :)) stipendijas gauna geriausiai besimokantys iš grupės, kadangi pati jos negaunu tai bijau pameluot kokia tiksliai suma. o bendrabuty negyvenu, bet kiek teko būt tai viskas gerai ten :) smagu :))

Malonu susipažinti dar kartelį įdomu , ar pati kaunietė esi? ir dar.. dėl konkursinio balo , gal tu tiksliai žinai .. kur galima rast platesnę informaciją dėl tikslaus skaičiaus?

Žinutė parašyta: 2011-06-30 14:44:37 | Nuoroda

o į valstybės finansuojamą vietą KK farmaciją? nelabai randu apie tai informacijos.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:27:49 | Nuoroda

Aš Dovilė :) iš kokio miesto esi?

Stengiuosi nesijaudinti, bet viduje nerimą jaučiu.

o chemijos uždaviniai.. hmm.. sudėtingumas pasijautė. ir nuojauta kužda , kad nenudžiugsiu pamačiusi kokį rezultatą gavau. Paskutinis egzaminas - kaip kiti sakė - nužudė : ))

Žinutė parašyta: 2011-07-01 12:46:17 | Nuoroda

Jolanta - nelabai gerai. Nesu patenkinta rezultatu , kurį pamačiau. O Tve sveikinu su matematikos ir biologijos rezultatais. Gerai išlaikiusi. ; ) Apie Papilę šiek tiek esu girdėjusi. : )

Ingrida - Aš tos pačios nuomonės dėl egzaminų rezultatų. Biologija negeras rezultatas o tavo ? patenkinta tuo , ką gavai?

o ar bendrabutį , ar bute? aš galvoju bendrabuty .. pradžiai, bus matyt. Bet dar reikia žinot , ar įstosiu. o Judvi?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 13:13:53 | Nuoroda

o Kauno kolegijoje gal žinot , koks konkursinis balas?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:22:36 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

tai kiek gavot, merginos? :) aš tai tikiuosi bendrabutį gaut..jei negausiu bus nekas, nenorėčiau paskutinėm dienom ieškotis kažko, o be to ir pigiau būtų manau :)

Bendrabutis kolkas geriausias variantas ir yra, aš bent taip manau.

Žinutė parašyta: 2011-07-01 15:24:54 | Nuoroda
Jolanta* rašė:

Sunku ir rasti būtų manyčiau :)

Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? :)

Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. :) ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune?

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:25:18 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:
Jolanta* rašė:

Sunku ir rasti būtų manyčiau :)

Kokias dar specialybes rašėt į sąrašiuką? farmakotechniką pirmu nr? :)

Farmakotechnika pas mane tai pirmu nr. :) ir būtent KK,nerizikavau į LSMU pirmu numeriu, ns be šansų,užpildžiau 9 prašymus, bet galvoju,dar gal ką keisiu, o jūs jau galutinai užpildėt? galutinai nusprendusios?rašėt tik Kaune?

Aš lsmu negrįstu rašyt dėl kitos priežasties, neįstosiu tai neįstosiu, o dėl to kad labai ilgai ir labai sunku ten , bent as taip įsivaizduoju :D matysiu dar. 

Aš naujų žadu nebeprirašyt, tik sukeist vietom ką nors. Pagrinde rašiau Kauną ir Šiaulius.  Ant galo tik aplinkos apsaugą Panevėžio kolegijoj, bet manau neprireiks :D . o tu kaip? :)

Kad ten bus sunku - faktas, kas ten mokosi, kiek žinau, atsiliepimai ne iš maloniausių ausiai, merginos . Minėjo, kad nematyčiau nei dienos , nei nakties, jau kaip kibt , taip kibt prie mokslų reikės , jei tenai. Kiaura teorija. Praktikos mažai. O kolegijoje kiek kitaip, bet tai nereiškia, kad mokytis reikės minimaliai. OH NO. Jei jau stojam , tai reikia nusiteikti viskam : ) aš pasiruošusi. + tokia specialybė , nėra ko norėt, užspaus, ir spaus iš mūsų tikrai ; ) kas tai bebūtų.. ar kolegija , ar universitetas . Svarbiausias , kad būtų noras ir suinteresuotumas pasiekti kuo daugiau, nuteikti Save teigiamai. Mano dabar tikslas įstoti. o aš bijau prisikalbėti, kad vat noriu čiaa.. ir šast neįstoju.. jau seniai apie tai galvoju, bet visokių minčių galvoj.. gal nerimas savo daro. Kai ne viskas iš karto, nėra užtikrintumo, o jau norisi rasti pakvietimus kad PRIIMTA. :) kantrybės turiu , bet kartais jaučiu , kad ji senka :) nežinau kaip jums.. bet aš taip jaučiuos.

o dėl prašymo, jau šiek tiek pakeičiau šį tą. dabar jau išsiųsta 12 prašymų, šiek tiek ir vietos pakeistos, bet 1 lieka p vis vien pretenduoja farmakotechnika. Klaipėdoj rašiau, Šiauliuose tap pat , bet į gan žemesnes vietas, o judvi rašėt į vnf ? ar visos į vf?

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:26:52 | Nuoroda

Judvi nesijaudinat dėl stojimų? kartais nekyla tokių minčių '' bleem, norisi viską pagreitinti''? ir beje , kada jums išleistuvės?

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:00:04 | Nuoroda

Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:13:28 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:

Kas dėl universiteto ir aš girdėjau, kad ten dieną naktį turi mokintis ir yra labai sunku, todl aš ir labiau į kolegiją norėčiau :) Na aš dar kolkas surašiau tik i vf, žiūrėsiu kaip chemija, jei bus labai prastai tada gal teks ir vnf pridėti o tu kaip? Tai žinoma, kad kyla tokių minčių, greičiau viskas baigtųsi, sužinočiau priėmė ar ne ir būtų rami galva, o dabar vis viduje jaudinuos ar priims mane ar ne :) O dėl išleistuvių, tai man jos liepos 15d :) o tau kada?  

Aš rašiau 3 prašymus į vnf , bet , aišku, jie paskutiniose vietose pakliuvę , atsarginiai variantai , jei nepatekčiau į vf (o dėl to nerimauju ) , nors žiūrėjau kainą 4695 [metinių studijų kainų dydžiai 2011 m. ], dar palyginus padoriai.. bet vis vien , norisi patekti į vnf , tėvams tai atsieitų itin. To nesinori.. Išleistuvės ir man liepos 15 d. , laukiu, noris greičiau viską užbaigt ir turėt savo rankose atestatą.

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:18:59 | Nuoroda

Sveika Erika ; ) gal tikrai patapsim kolegės, jei neišbėgiosim į skirtingas specialybes, smagiai būtų .. visos komentuojamės ir žiūrim patenkam visos :)

o ką rinktis geriausia, tai , kas labiausiai traukia. Bandykit įsivaizduot save ateity , kokioj srity labiausiai norėtumėt uždarbiaut ; )  aš tai net odontolgiją rašiau, bet tam traukos tikrai nejaučiu, kaip ir kosmetologijoj. Nežinau.. mane kažkaip prie vaistų .. net eidama Šiauliuose per akropolį , pažiūriu vaistinę , iškart šypsena ir noras vis didesnis ; ) nors kiek žinau kolegijoj gali būt vaistininko padėjėjas , o ne vaistininkas. Nežinau , kaip jus , ar trikdo tai ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:22:02 | Nuoroda
Jolanta* rašė:
Lacost* rašė:

Ohoo , visai neužėjus čia r pramigti galima ;D

Aha :D kuo arčiau tie stojimai tuo daugiau besidominčių atsiranda čia :)

Pastebėjau, iš dalies ir gerai ; ) pasidalinsim nuomonėm ; ) aš visai UŽ. kaip jau minėjau, kas čia žino , gal artimom kolegėm būsim.

o vat čia , mačiau , kalbėjot apie Vilnių.. Bleemm. tikrai , kad toli, vat pvz man artimiausiai Klaipėda , Šiauliai žinoma , ir Kaunas (kuriam didelė trauka , dauguma draugų įstojo iš mano miesto čia, man net jaukiau būtų , tik dar negirdėjau, kad kas įstojo ten , kur va mes norėtume ) . Tdl truputį nejauku , kaip naujokei :)

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:42:24 | Nuoroda
erika^^ rašė:

O aš visai į Kauną nenoriu, nes visi draugai lieka Vilniuj. Bet prasidės naujas gyvenimo etapas, vieni draugai dings, kiti atsiras :) tai labai dėl to nepergyvenu. :) 

Žinoma , neverta pergyvent dėl draugų ; )

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:01:01 | Nuoroda

Aš manau viskas bus gerai merginos , jei įstosim Kaune : ) svarbiausia to norėt . :) Svarbiausia įstot :)))

Žinutė parašyta: 2011-07-04 13:07:42 | Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Jolanta* rašė:

Na bus ta atestatų atidavimo šventė oficiali, o po to jau vakarui esam išsinuomoję patalpas, muzikantą lygtais jeigu rado kokį ;D kaip pas tave? :) 

Pas mus tai bendros, visos mokyklos dvyliktokų išleistuvės ;)

Tai irgi neblogai :) dėl manęs ištikro to mūsų baliaus gali ir nebūti :D , bet pagalvojus vistiek jei jau rengia tai kaip neisi :)

Tai jo, dėl manęs irgi ištikrųjų jo galėtų nebūti, nes dabar labiausiai norisi tik pasiimti atestatą ir viskas, tačiau kažkaip kai organizuoja tai irgi noris sudalyvaut :)

Dėl manęs tai visos šios švenės galėtų ir nebūti, pilnai užtenka oficialios dalies :P prisišventėm mes jau ;DD buvo ne tik šimtadienis , o ir 50-šimtadienis :) ir šiaip , kur šventėm , laikas nepraslinko veltui , buvau nustebinta , kad taip suorganizavom viską, dabar irgi organizuoja , bet matyt atsisakysiu, nors kas čia žino su manim .. galiu ir persigalvoti :P

Žinutė parašyta: 2011-07-04 13:08:59 | Nuoroda

Pfu.. šįkart atėjau.. nieko nepraleidauu daug :P maniau , jau teks persigąsti :P

blem..laukiu nesulaukiu, kada pasiimsiu atestatą ir ruošiuos tolimesniam etapui, ta diena artėja, tik įdomu , kada chemiją sužinosim.