Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
10:11:29
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Jo aš ir skaičiau čia chemijos forume, kad turėtų būti šios savaits pabaigoj.... Oj kaip nekantriai laukiu rezultato, ir tuo pačiu bijau O dėl išleistuvių aš ir planavau niekur nevaryt, tačiau pagalvojau, jog vidurinę baigi tik vieną kart, todėl reikėtų sudalyvaut Bijau ir aš Ingrida tokios blogos nuojautos užplūsta. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
10:12:56
| Nuoroda
Ingrid_a rašė:
Man tai reikia iš chemijos kuo daugiau, nes biologijos ne per daugiausiai gavau Rezultato ir man gero reiktų : ) kas biologiją gerai išlaikė, taip pat ir matematiką, tam pavydėtina |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
10:15:25
| Nuoroda
frutela rašė:
oho kiek čia būsimų kolegių pilna ;DD užmačiau kad apie barakus kalbėjot, na neblogi jie gyvent tikrai galima, ir smagu ten ;DD negyvenu, bet dažnokai pas grupiokę užsuku, viskas tvarkoj ten Susidomėjau ir aš : )) man vienas draugas iš KK sakė , kad padorūs barakai : ) bent kur jis pakliuvo.. na jo ir kita specialybė.. Kažkaip nuojauta kužda , kad nenusiviltume pamačius apartamentus o kaip tau sekasi frutela moksluose : ) nesigaili įstojusi čia? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
02:48:53
| Nuoroda
Greit sužinosim..nu kaa laukiaam : )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:05:41
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Na, aš ir pergalvojau, kad pirmu nr rašyt bandysiu farmacija lsmu... na vistiek jei neįstosiu tai kažkur kitur vistiek pateksiu. Nes jei tu išlyginamųjų nebus ir kai mes baigsim... reik bandyt aukščiau dabar kol laikas, o antru jauč reik lžuū rašyt man, o 3 vietoj lieka farmakotechnika, noris univera baigt Tai blem .. bandyk stot į LSMU , aš manau neprašausi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
19:06:14
| Nuoroda
erika^^ rašė:
Maniau, kad aš tik viena čia taip Deja , esi ne viena Tu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
11:58:48
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
12:01:18
| Nuoroda
Laba diena visiems! Buvau truputeli dingusi . Bet griztu i jusu rata kaip nusiteike? kaip nuotaikos? jau ne uz kalnu ir prasymu issiuntimai bus, lygiai uz sav. Viskas vis greiciau juda.. Laukiu su nekantrumu atsakymu : ))) siandien jau isleistuves 15 h . o jus jau po svenciu ?jei taip, kaip ispudziai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
12:02:28
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Panaikino šiai specialybei išlyginamąsias Panaikino?? is kur zinai? as apie tai dar nieko negirdejau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:56:13
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D Jo, būsima farmacininkė : ) bet mislinu stot į KK . P.S. Dovilė aš vardu :) kiek supratau , veržiesi stot į LSMU : ) NORI būti grynakraujis farmacininkas? beje , iš kokio miesto esi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:57:29
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Ingrid_a rašė:
Aš manau taip pat, irgi stočiau į LSMU, tačiau bijau, kad išmes po pirmo kurso Neišmes, jeigu stengsies Kodėl Ingrida galvoji, kad išmes Tave po pirmo kurso? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
12:58:12
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
sanemis rašė:
Simonaitis rašė:
Jolanta* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D ''imsiu iš tėvų paskolą" ? Kolkas tik tėvai gali tokio dydžio paskolą suteikti. Bankas dar įvertina rizikos faktorių ir neskolintų man pinigėlių :? Manau, kad paskolintų, gi yra specialios paskolos studentams. Jau geriau iš tėvų, su tais bankais tai ten nesamonės būna Et , išnaudot tėvus nori? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:52:33
| Nuoroda
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Lacost* rašė:
Simonaitis rašė:
Farmakotechnika baigus, tai tik išlyginamasias imti ir gauti farmacijos magistrą, bent jau mano nuomone :? Labutis, Simai i farmakotechnika kaip supratau galvoji stot? taip? Laba, Lakoste ;Dp jo į farmakotechnika, arba imsiu iš tėvų paskolą ir bandysiu į farmaciją LSMU, bet dar tiksliai neesu apsisprendęs, jai kaip čia dauguma sako išlyginamasias panaikino, tai reiks į farmaciją stot :? O tu kaip supratau irgi busima farmakotechnike? ;D Jo, būsima farmacininkė : ) bet mislinu stot į KK . P.S. Dovilė aš vardu :) kiek supratau , veržiesi stot į LSMU : ) NORI būti grynakraujis farmacininkas? beje , iš kokio miesto esi? Mm, malonu Dovile. Jo norėčiau į farmaciją, bet dar neatsisakau įdėjos į KK stot. Kavenskas Tėvų išnaudotojas ;D Kol yra proga , tol naudojies gal ir nieko . Kavenskas mat , ne taip seniai ir aš Kaune buvau , pasijaučiau tarpe Kavenskų ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
14:53:15
| Nuoroda
frutela rašė:
o kiek būsimų kolegu ) smagu Manau, atsiras ir daugiau ; ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
18:45:16
| Nuoroda
frutela rašė:
jei reikės kokios pagalbos ar konspektų,rašykit bandysiu badėt ) Būtinai! Beje , primink tu bendrabuty gyveni? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:18:58
| Nuoroda
Laura22 rašė:
Ryt vežu dokus. Kas nors ketinat gyvent bendrabuty? Ir kas girdėt dėl fuksų stovyklos, čia tokios organizuojamos? ;D Ketinu o fuksų stovykla bus. Pažiūrėk čia : vhttp://www.kksa.lt/index.php?id=1335 : ) nuvykus į KK viską tau paaiškins.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:20:12
| Nuoroda
Justina1992 rašė:
Labas, aš irgi įstojau Sveika gyventi žadi bendrabuty? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:21:02
| Nuoroda
Gausėja farmacininkų kompanija : )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
16:13:05
| Nuoroda
Justina1992 rašė:
Lacost* rašė:
Justina1992 rašė:
Labas, aš irgi įstojau Sveika gyventi žadi bendrabuty? Labas, na užsirašiau, bet nežinau ar gausiu bendrabutį Manau, gausim , jei pasirašėm tą sutartį tikiuos bent jau . |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
16:14:47
| Nuoroda
Prisidedu ir aš prie Jolantos : ) [ fb : Dovilė Karpaitė. skype: doviliuxe ]. Susipažįstam būsimi kolegos ; ) |