Vartotojo turek_beda pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-09 15:42:59 | Nuoroda
Viliussss rašė:
diminutive rašė:
asxxx rašė:
diminutive rašė:
turek_beda rašė:

Apskritai egzaminai yra pats idijotiskiausias dalykas koki esu mates. Parasai egzamina ir viskas. Niekas tau nepaaiskina kas dabar bus, kaip cia viskas vyks ir kada mazdaug rezultatu reikia laukti. Egzaminu centras tyli ir realiai apie rezultatu paskelbimo data gali speliot tik is gandu. Mokykloi 10 metu reikia mokytis visiskai beviltiskus dalykus, kuriu man gyvenime neprireiks. Tik atejus i 11 klase pradeda ruosti egzaminam, kurie gana daug itakos tures tavo likusiam gyvenimui. Mokyklose pilna mokytoju, kurie ne tik, kad nenori, bet ir negali dirbt tokio darbo. Sakoma, kad mokykla turi paruosti gyvenimui... Man mokykla parode, kokia nesamoninga svietimo sistema gyvuoja lietuvoi ir as tikiu, kad tokios nesamones vyksta visose valstybinese istaigose, pradedant seimu ir baigiant viesuoju tuoletu...

Taip ir yra. Juk čia materialistų šalis, kurioje svarbiosios vertybės nyksta.

Del tokiu kaip tu ir nyksta..
Pati esi materealiste siekianti isvaziuot i uzsieni ir uzsikalt kalna pinigu ;D (is ankstesniu issisakimu sprendziu)
O visiems kas nori likti ir stengtis uz geresne tevyne o ne begt pirmai progai pasitaikius tai Respect'as. Be to jei galva ant peciu turi tai betkur prasimusi ;)

oi, patikėk man pinigai nėra svarbūs. O išlėkt iš čia noriu todėl, kad kitur ir žmonės draugiškesni, ir pati aplinka mielesnė, ir norisi vis labiau pažinti kitas kultūras, tradicijas, papročius. Aš visai norėčiau net ir į Afriką, kur žmonės verčiasi sunkiai, bet stengiasi, norėčiau pagyvent kartu su jais, manyčiau net ten žmonės yra kur kas mielesni nei čia. Kodėl čia žmonės kompleksuoja dėl savo išvaizdų? Dėl to, kad tik išėjus į gatvę kiti pradeda šaipytis... Ar čia tolerancija, pagarba?  Tikrai abejoju. 

Tai ne tik, kad noretum nuvaziuot kitur, bet ir reikia, nes tik taip galima susidaryti nuomone apie kitas salis, ju visuomene ir pan. Bet man labiausiai nepatinka zmones, kurie sako, kad svietimo sistema cia bloga, universitetai blogi, nors net nestudijavo dar cia, Lietuvoj. Jiems atrodo, kad tie uzsienio universitetai geresni uz Lietuvos, bet is tikro realybe kitokia. Nekalbu aisku apie tuos prestizinius universitetus. Nesuprantu tu, kurie nepazine visko cia, sako, kad tai yra blogai. Tai gal laikas daryt ka nors, kad  butu gerau?

Citata is delfi.lt straipsnio apie lietuviu kalbos egzamina.

"Ji pasakojo atvejį, kai egzamino teksto suvokimo užduotis parodyta 2010 m. egzamine pateikto teksto autoriui Lietuvių literatūros ir tautosakos instituto direktoriui Mindaugui Kvietkauskui. Šis prisipažino nesupratęs dalies klausimų, į kai kuriuos atsakęs teisingai, į dalį – ne. „Teksto autorius nepataiko atsakyti, ką pats norėjo pasakyti. Tai jau lakmuso popierėlis, rodantis, koks tai ydingas dalykas“, - apie teksto suvokimo užduoties ydas kalbėjo UPC atstovė."

"Teksto autorius nepataiko atsakyti, ką pats norėjo pasakyti." - Cia jums atrodo normali svietimo sistema? 

Žinutė parašyta: 2011-06-09 17:22:57 | Nuoroda
666666 rašė:
enga788 rašė:

Bet pripažinkim, kaip susimokėt už mokslą čia, kai dirbdamas gali gaut tik minimumą? 800lt... tai kiek čia reiktų dirbti, kad susitaupyt 16 tūkst... ir aplamai, čia valdžia tyčiojąsi. Mat vakar per žinias dar rodė, kai vienas parlamentaras pasakė : už mūsų algą (7000Lt) NIEKS neitų dirbt.. wau, fainai...

Jo pasedet siltoj kedej ir pazaist loptopu tai ce zinai koks darbas?Ziauriai isvargina toks darbas.Nu dar aisq labai sunku paspaust miktuka pora kartu.Cia jau manual work...Taip kad 7k yra tikrai mazai ;D.Dar kai su bmwais x5 vazinejas tik tai cia isvis bomziskai atrodo.Reik jiem po x6 visiem nupirkt kaip minimum.Zodziu ziauru cia pas mus...Geriausia tai kad bedarbio pasalpa prilygsta minimumui,ir ja dar nori kelt ;D.Tuoj cia vapse nieks nebedirbs toj Lietuvoj...O kazin ar as negaliu pretenduot i bedarbio pasalpa sulaukes 19? ;DD Realiai tai nedirbu juk.

Kad gautum bedarbio pasalpa reikia pradirbt kazkoki tai laiko tarpa.

Žinutė parašyta: 2011-06-09 17:26:19 | Nuoroda
turek_beda rašė:
666666 rašė:
enga788 rašė:

Bet pripažinkim, kaip susimokėt už mokslą čia, kai dirbdamas gali gaut tik minimumą? 800lt... tai kiek čia reiktų dirbti, kad susitaupyt 16 tūkst... ir aplamai, čia valdžia tyčiojąsi. Mat vakar per žinias dar rodė, kai vienas parlamentaras pasakė : už mūsų algą (7000Lt) NIEKS neitų dirbt.. wau, fainai...

Jo pasedet siltoj kedej ir pazaist loptopu tai ce zinai koks darbas?Ziauriai isvargina toks darbas.Nu dar aisq labai sunku paspaust miktuka pora kartu.Cia jau manual work...Taip kad 7k yra tikrai mazai ;D.Dar kai su bmwais x5 vazinejas tik tai cia isvis bomziskai atrodo.Reik jiem po x6 visiem nupirkt kaip minimum.Zodziu ziauru cia pas mus...Geriausia tai kad bedarbio pasalpa prilygsta minimumui,ir ja dar nori kelt ;D.Tuoj cia vapse nieks nebedirbs toj Lietuvoj...O kazin ar as negaliu pretenduot i bedarbio pasalpa sulaukes 19? ;DD Realiai tai nedirbu juk.

Kad gautum bedarbio pasalpa reikia pradirbt kazkoki tai laiko tarpa.

Ir apskritai tu nelabai supranti kas yra bedarbio pasalpa matau. Ji nera duodama visa gyvenima, ji duodama iki 6 menesiu. 3 menesius pilna, 3 menesius kazkiek procentu sumazinta. Po 6 menesiu bedarbis gauna visiska 0.

Žinutė parašyta: 2011-06-09 22:22:44 | Nuoroda

O is kur jus zinot, kad ryt jau tikrai bus rezultatai? Gal kur parasyta yra ? Ar klauset mokykloi ?

Žinutė parašyta: 2011-06-09 22:51:39 | Nuoroda
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
Igne rašė:
amelie rašė:
jovitaaa rašė:

Rytoj jau tikrai bus rezultatai :)

stresavau prieš pirmadienį, nes maniau,kad sužinosim. Dabar dar labiau stresuosiu, nes jau TIKRAI sužinosim. :D Gal ryt pasidžiaugiam/pasiguodžiam šiame forume dėl procentukų? :D

Man teks guostis ir net labai (tuo jau esu garantuota) :D bet kąąą. pasidalinsim vistiek tikiuos naujienomis :D

kodėl reikės guostis? :d atš pvz net nežinau ką galvot. lyg gerai, lyg ne.. :D

Nes jaučiu, kad nekaip parašiau... O ir mokytoja truputį žiūrėjo, tai kažkokių džiugių naujienų irgi nepranešė, nu bet vistiek su nekantrumu lauksiu rytojaus.. :)) O tu į mokyklą eisi tikrintis rezu? :))

aha. man rytoj nuo ryto istorijos konsultacijos, tai ta proga pas pavaduotoja arba pas auklėtoja užsuksiu pasiteiraut. :) o tu?

Aš irgi tikriausiai keliausiu į mokyklą, nes to internetinio būdo taip ir nesupratau... :DD

aš net nežinau, kad toks yra. nebent į tamo.lt mokytoja parašytų :D

rezultatai.nec.lt/results-web/ aš tai va šitą žinau, bet nesuprantu kur tuos kodus visus gaut :D

kažin čia ne tie patys kodai,kuriuos klijuoja ant atsakymų lapų? kitokio kandidato kodo net nežinau :D

Man irgi buvo šovus tokia mintis, bet tada slaptažodžio neturim vistiek :D erzina mane tas informacijos trūkumas :D

Istikruju labai nervina, jog niekur nera paaiskinta kiek laukt, kaip daryt, ka daryt. :(

Žinutė parašyta: 2011-06-10 00:14:18 | Nuoroda
ernestas7 rašė:

cj praeinamasis balas bus siemet gerai uzkeltas...neuztex 10 tasku islaikymui

Negali jis but labai jau uzkeltas, nes b lygis laiko. Todel bus 45-50% b lygio tasku = islaikymui.

Žinutė parašyta: 2011-06-11 15:58:09 | Nuoroda
Beprotybė rašė:

Avv,neisiu aš į jokias išleistuves, užsidėsiu oldskūlinius sportbačius ir mieliau  nusipirksiu bilietą  į gerą muzikinį festivalį.  : )

Neisi i vieninteli isleistuviu vakara savo gyvenime? How sad is that :( ?

Žinutė parašyta: 2011-06-12 21:59:31 | Nuoroda
JustinasK rašė:
Thunder rašė:

kazin kiek galima balu gaut surinkus 50 tasku??????????

Kažkur prie 80

As praradau 9 taskus, bet aisq dar atras kurnors klaideliu tai taip galvoju surinkt irgi 50 tasku, bet dabar pradejau bijot, kad net 70% negausiu. 9 taskus praradau susiktam 15 uzdaviny, egzamine per dideli jauduli jis man toks sunkus pasirode. Sian atsiverciau ta uzdaviny ir pamaciau, kad ten taip lengva. Tai meldziuos, kad nors 70% butu man :(

Žinutė parašyta: 2011-06-12 22:28:15 | Nuoroda
trashmaster rašė:

Gerai kam paskutinis egzas, as tai del sau nesuprantamu preizasciu ir istorija pasirinkau :D

As irgi nesuprantu, kodel as istorija pasirinkau. :D Jokios motyvacijos mokytis ja dabar man :(

Žinutė parašyta: 2011-06-12 22:34:50 | Nuoroda
Ernyta rašė:

Aš manau nebus labai sunkus, nes kitų dalykų egzai nebuvo sunkūs. Aišku, viltis durnių motina, bet labai save raminu šitaip :D

Koks skirtumas, jeigu bus lengvas tai jis visiem lengvas bus. Procentas nuo to nepasikeis.

Žinutė parašyta: 2011-06-12 22:54:02 | Nuoroda
Ernyta rašė:
turek_beda rašė:
Ernyta rašė:

Aš manau nebus labai sunkus, nes kitų dalykų egzai nebuvo sunkūs. Aišku, viltis durnių motina, bet labai save raminu šitaip :D

Koks skirtumas, jeigu bus lengvas tai jis visiem lengvas bus. Procentas nuo to nepasikeis.

Kaip pasakysi.

Prasau tik neisizeisti cia :)

Žinutė parašyta: 2011-06-13 02:08:45 | Nuoroda

Norejau paklaust, o tai zmones jus ijeje i ta rezultatai.nec.lt adresa matot jau ir kitus savo darbus nuskanuotus ir idetus ar tik vokieciu? (Ta prasme savo dar

http://rezultatai.nec.lt/results-web/

Žinutė parašyta: 2011-06-13 12:26:21 | Nuoroda

Tikekimes taip ir bus :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-13 23:29:42 | Nuoroda
Architect rašė:

Na matai, tikėtis daug ko galima, bet realybė būna dažnai kitokia. Aš tikiuosi lietuviu apie 80, matiekos 60 ir testo 85+ :)

Kiek is matiekos tasku surinkai, kad tikiesi 60 ?

Žinutė parašyta: 2011-06-14 15:08:00 | Nuoroda
Warlius rašė:

nežinot kada rezultatai? 

Toki klausima gali pradet uzdavinet kai zmones gaus anglu, lietuviu rezultatus... O ne dabar.

Žinutė parašyta: 2011-06-14 15:33:47 | Nuoroda
sanemis rašė:

O kaip su tuo prisijungimu prie sistemos? Pasiėmėt kodus iš mokyklų? 

Jop. O jeigu nenorit eit i mokykla, yra kitas budas. Jums tik reikia banko saskaitos savo vardu. :)

Žinutė parašyta: 2011-06-14 17:35:33 | Nuoroda
Gourmandises rašė:

per visus egzus ant protokolų mano asmens kodas ne tas būdavo, pataisydavo. bet dabar kai dar neleidžia prisijunkt man tokia vizija iškyla-kad egzai gali būt kaip ir nelaikyti. mokyklai tada šakės.

Voo cia tai idomiai. Butinai pranesk forume kaip tau ten bus :D

Žinutė parašyta: 2011-06-19 16:12:59 | Nuoroda

As taip pat cia bandysiu stot, butu neblogai jei studijuojantys KTU ekonomika netycia uzklystu cia ir papasakotu apie studijas :D

Žinutė parašyta: 2011-06-19 16:19:46 | Nuoroda
JustinasK rašė:

Metiniam 10, bet džiaugsiuos, jei proc. bus daugiau nei 80, nes sufeilinau grynai. Eidavau į olimpiadas, paskutinius metus papildomai ėjau, žodžiu, bandomajam praradau tik tris taškus iš 62, o per egzą taip susivariau. Praradau minimum 12 taškų, bet gali dar nuimt kokius 3, nu tai abydna. Bet vis dar optimistiškai tikiuosi, kad bus ne mažiau 80, nes prieky skaičius 7 truputį žlugdytų, kai svajoji apie ekonomiką ir pan. ;D

Pas mane panasi situacija :D

Žinutė parašyta: 2011-06-19 16:54:14 | Nuoroda
JustinasK rašė:
turek_beda rašė:
JustinasK rašė:

Metiniam 10, bet džiaugsiuos, jei proc. bus daugiau nei 80, nes sufeilinau grynai. Eidavau į olimpiadas, paskutinius metus papildomai ėjau, žodžiu, bandomajam praradau tik tris taškus iš 62, o per egzą taip susivariau. Praradau minimum 12 taškų, bet gali dar nuimt kokius 3, nu tai abydna. Bet vis dar optimistiškai tikiuosi, kad bus ne mažiau 80, nes prieky skaičius 7 truputį žlugdytų, kai svajoji apie ekonomiką ir pan. ;D

Pas mane panasi situacija :D

Gerai žinot, kai ne vienas toks esi :DD Gal planuoji į ekonomiką? ;D

Butent :D