Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
20:46:09
| Nuoroda
Imeldutea rašė:
McKonst rašė:
Vos nepamiršau paminėti, nežinau ar tvarka pasikeitė, reikia išrašų iš tėvų darbo vietos apie jų tryjų paskutinių mėnesių atlyginimus, na tavo atveju, manau, kad reik dokumentų iš sodros, kurie patvirtintų, kad tavo tėvai bedarbiai. Ačiū, o gyvenamosios vietos deklaracijos, ar kokio tai išrašo nereikia? Dar įkyrėsiu - nepameni per kiek laiko paskelbia plius minus kas gavo bendrabučius, nes rašoma tik, kad reikia atvykti per devynias dienas nuo paskelbimo pasirašyti sutarčių? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
20:49:16
| Nuoroda
Likaa rašė:
McKonst rašė:
Tiesa, anksti galvoti - dar nežinau ar įstojau, bet važiuoti labai toli tai noriu neapsižioplint ir kiek galima susitvarkyti nuvažiavus pasirašyti sutarties, kad nereikėtų nė karto važiuoti be reikalo papildomai, bet dėl fux'ų stovyklos - ar prašymus tą pačią dieną galima parašyti, kokios sąlygos patekti, kada vyksta ir t.t. Tikrai norėčiau sudalyvauti Viską galėsi padaryti ir sužinoti vietoj, kai nuvažiuosi pasirašyti sutarties. šiemet prasideda stovyklų maratonas nuo rugpjūčio 10d. Priklausys kur įstosi Ačiū už atsakymą |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
10:24:38
| Nuoroda
Esccada rašė:
McKonst - aha, is pradziu daug laiko nuo 11 klases galvojau kad stosiu y nekilnojamo turto vadyba todel ir rinkaus soc sriti, bet va paskutini pusmeti pasikeite viskas ) bet manau neprasoviau labai, kad fizika mokiau kad ir b lygiu, bet 10 turiu tai labai nebus skaudziai be vbe fizikos ) Tikiuosi džiaugsies savo pasirinkimu, o kadangi kb tavo geras ir taip, kaip sakei, tai tikrai fizika neturėtų pakišti kojos stojant |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:29:28
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
stojant i ekonomika ir apskritai socialinius mokslus reikalauja matematikos,lt,anglu ARBA istorijos egzaminu.. tai va noriu paklaust kaip cia ta zodeli "arba" suprast: tipo jeigu laikai viena is tu egzu tai jis ir ieina i konkursini bala? o jeigu abu juos laikai tai ima abu i kb ar tik ta kuri geriau islaikai? Kiek žinau tą, kurį geriau išlaikei. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:33:38
| Nuoroda
Štai www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/konkursinio-balo-nustatymas Jeigu tam tikros studijų krypties ar krypčių grupės konkursinio balo sandaroje yra numatyti alternatyvūs mokomieji dalykai (pavyzdžiui, fizika arba chemija), parenkamas palankiausias stojančiajam variantas – į konkursinį balą įskaitomas geriau įvertintas dalykas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:16:36
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:32:42
| Nuoroda
malvea rašė:
McKonst rašė:
Boykinsas rašė:
zinau gal ir juokingai skamba, bet ar turiu vilciu su 14,34 istot i vgtu ekonomika, verslo vadyba arba transporto inzinerine ekonomika ir vadyba i vnf? :))) Pernykštes ribas į vf vietas turbūt žiūrėjai (http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/nuolatines/851.626), bet nieko neprarasi parašęs prašyme šias specialybes ir vf juolab, kad Ekonomikos inžinerija išvis nauja studijų programa. O dėl vnf vietų siūlyčiau paklausti VGTU konsultanto per facebook'ą kokia padėtis buvo praeitais metais Aš klausiau žiemą dėl vf į Spaudos inžineriją, nes nebuvau radus šios lentelės o kur tokia istęstinių studijų lentelė? http://old.vgtu.lt/priemimas/lt/istestines/851.628 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
18:43:40
| Nuoroda
rutuza rašė:
As tai kazkaip viska surasiau i vf, neistosiu pirmu istosiu kitu nr:) uz moksla nesinori moket man:DD Aš irgi Tik nežinau ką daryčiau, jei pirmu etapu neįstočiau nė į vieną iš pirmų triejų numerių (kur nors, tikiu, vistiek įstosiu) - atsisakyt ir rizikuot antru etapu ar priimti pasiūlymą, nes apsisprest reiks greit jei taip atsitiktų. Mane taip pat domintų ar yra kur nors informacija apie KB į vf vietas pernykštes tik pirmo etapo... Svarstau dėl to rašyt konsultantui visgi jei neatsiras žinančių - žinočiau ko tikėtis ir kam ruoštis. Nors ankstesnių metų praktika rodo, kad rizikuoti verta su tokiu KB... Beje, praleidau ar niekas iš pasisakiusiųjų netaiko į mechanikos fakultetą? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:59:34
| Nuoroda
Sveiki. Kaip tik dėl nulių atėjau paklaust - man rašo juos prie absoliučiai visų pageidavimų ir tik dabar pastebėjau. Kaip supratau reikia rašyt į LAMA, taip ir padarysiu, bet gal kas gavo atsakymą kame problema? Pražilt galima nuo tokių prikolų, nes kaip supratau kitiem bent kažkur rodo (vadinas duomenys sistemoj tikrai yra), o mano nėra nė prie vienos specialybės KB... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:08:37
| Nuoroda
devymdu rašė:
McKonst rašė:
Sveiki. Kaip tik dėl nulių atėjau paklaust - man rašo juos prie absoliučiai visų pageidavimų ir tik dabar pastebėjau. Kaip supratau reikia rašyt į LAMA, taip ir padarysiu, bet gal kas gavo atsakymą kame problema? Pražilt galima nuo tokių prikolų, nes kaip supratau kitiem bent kažkur rodo (vadinas duomenys sistemoj tikrai yra), o mano nėra nė prie vienos specialybės KB... o brandos atestato duomenys yra ? Nerandu kur pasižiūrėti? Nematau, kad kur nors rodytų. Egzaminus išlaikiau šiemet. Atestatą turiu. Rezultatus tvarkingai be problemų parodė per valdžios vartus. Neatitikimų niekur iki šiol niekur nebuvo. Į LAMA jau parašiau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:31:02
| Nuoroda
Atrašė - klausia iškart kada užpildytas prašymas, ar neteikta apeliacija ir ar atitinka kandidatas minimalius reikalavimus(gal kam pravers). Man prireikė skambinti, nes viskas kaip ir tvarkoj yra. Galiausiai pasakė patikrinti prašymą rytoj ar vis dar rodo nulius. O bėda gali būti tame, kad atestatą išdavė tik vakar. Daugiau jokių kliučių neradom. Įdomu ką sakė tiems, kuriems rodo nulius prie kai kurių pasirinkimų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:33:25
| Nuoroda
Vix rašė:
Jau rodo kur užpildytas prašymas, pačioje apačioje. Nerodo pas mane prašymo apačioje rezultatų... Linksma. O kada tau pradėjo rodyti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:41:54
| Nuoroda
Vix rašė:
McKonst rašė:
Vix rašė:
Jau rodo kur užpildytas prašymas, pačioje apačioje. Nerodo pas mane prašymo apačioje rezultatų... Linksma. O kada tau pradėjo rodyti? Vakar jau ryte rodė. Kur užpildytas prašymas, man ten rodo. Na nežinau. Gal nieko baisaus, kad nerodo, gal jie vistiek matys tavo atestą. Nepergyvenk dar. Laiko truputuką yra. Užlūžo gal pas juos kas. Ačiū, stengiuosi, bet laiko tai mažoka. O svarbiausia, kad mano atestatą buvo pamiršę kažkokiu būdu, kai nuvažiavau devynioliktą nebuvo ir tik tada sujudo, kad reikia padaryti ir išdavė vakar. Bet dėl to iki šiol nesijaudinau, maniau, kad sistemoj duomenys nepriklausomai nuo popieriaus išdavimo tvarkingai sistemoj yra jau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
16:54:08
| Nuoroda
Vix rašė:
Na taip. Nesijaudink tik. Viskas bus gerai Ačiū, tikiuosi. Dabar rytojaus baisiau laukt, nei dvidešimt šeštos - ar atsiras duomenys laiku... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:00:14
| Nuoroda
erikabzz rašė:
Pas mane tik prie vieno yra KB, o visur kitur nuliai, čia kažkaip labai įdomiai. O ką LAMA į tai? Pas mane išvis nėra duomenų apie rezultatus... Tikėkimės, kad per profilaktiką vidurnaktį nebeliks nesusipratimų. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
17:08:01
| Nuoroda
Vix rašė:
Na o man baimė, kad galiu neįstoti.. Kai atsiras duomenys galėsiu toliau bijot, kad neįstosiu į pirmą numerį :D Nors anokia pasaulio pabaiga, jei kitur - iš lempos specialybių neprirašiau gi O realiai tau yra grėsmė, kad neįstosi niekur? Gal visai ne? Aišku neskaitant to, kad visi mes nežinom kokio KB reikės šiemet, vdrug pakils labai ir pan... Bet tokių dalykų, kad pernai KB būtų neužtekę įstoti pvz? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
10:35:55
| Nuoroda
Labas rytas. Man vis dar nerodo mano rezultatų ir prie konkursinių balų visur nuliai. Aišku paskambinau į LAMA iškart. Pasirodo mokykla mano duomenis suvedė tik vakar ir todėl aš dar nematau, bet sakė su prašymu viskas bus gerai, duomenys yra tik aš jų nematau. Gal jau po pietų rodys, o gal tik rytoj... Na, svarbiausia, kad jie mato |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:18:51
| Nuoroda
erika_amerika rašė:
Nusiramink, nemanau, kad tas pasto kodas jau toks svarbus buvo. Jei jis butu butinas tai atsiustu laiska i e-mail'a, kad pataisytum, pakoreguotum ar papildytum savo prasyma... Nes jei ka nors blogai parasydavai, ar jei ko nors neparasydavai siusdavo laiska (sakau taip remdamasi asmenine patirtimi...) Tikrai atsiunčia laiškus? Tikiuosi. Bet kaip tada penktadalis kandidatų galėjo vistiek suklysti, jei buvo įspėti? Aš panašiai pergyvenu, nes kontaktinę informaciją netobulai užpildžiau. Pašto kodą tai kaip tik parašiau, bet gyvenvietę sugebėjau kažkokiu būdu ne tuo linksniu ir be sutrumpinimo k. parašyti. Ir du laukelius tuščius palikau - gatvės ir namo numerio, nes registruota esu be šių duomenų ir visada adresą rašau be jų ir laiškus gaunu ir telefono numerį parašiau tik mobilų. Nors daug kartų tikrinau prašymą, nes labai bijojau, kad nebūtų klaidų dėl kurių nuplauktų mano studijos, o sugebėjau taip palikt. Nebūčiau pergyvenus ir toliau, bet va tas straipsnis ir čia ėmė žmonės kalbėt kad gal su kontaktine informacija buvo netvarkoj... Penktadalis prašymų - atrodo nerealu, kad tiek žmonių būtų privėlę kokių labai jau esminių klaidų. O dar mano užpildytame prašyme iki šiol nerašo mano rezultatų ir KB nuliai. Bet vakar, kai paskutinį kart skambinau į LAMA sakė, kad tik aš nematau, nes gimnazija mano duomenis tik dvidešimt pirmą dieną išsiuntė ir turėčiau matyt šiandien (kaip jau sakiau nematau)... Na bet klausiau dar konkrečiai kas bus su mano prašymu sakė viskas bus gerai ir konkurse dalyvaus... Nebežinau ką ir galvoti. Dar įmanoma, kad straipsnis tik kokia antis, nes oficialių tokių duomenų dėl netvarkingų prašymų niekur neradau... Gal radot jūs?.. Ir ką manot apie mano situaciją? Kuo toliau tuo reikalai su prašymu linksmesni darosi... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:35:15
| Nuoroda
Tikrai galva jau nebeveikia nuo tų visų nesklandumų ir nervų tampymų. Ne penktadalis, bet vistik ne mažai... Ir el. paštas ir mob numeris yra, bei adresas iš esmės teisingas yra, bet iš pirmo žvilgsnio jis atrodo nepilnas. Na, belieka toliau laukti, tikiuosi, kad viskas tikrai bus tvarkoje. Ačiū už nuomones |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
22:40:18
| Nuoroda
Vat ir man neįtikėtinai skamba toks skaičius neteisingai užpildytų prašymų, juolab jei buvo siunčiami laiškai (aš tokio tipo laiškų negavau). Iš esmės alfa.lt nėra pats patikimiausias šaltinis... Na, tikiuosi mano prašymas konkurse dalyvaus, to linkiu ir visiems kitiems nerimaujantiems, bei įstoti kur trokštam |