Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
12:23:51
| Nuoroda
Perlaikytu lt egzaminu jus nesitikekit nec.lt rasti. Juk laikete mokyklini,tad jy ir suzinosit mokykloje. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
13:42:21
| Nuoroda
Goda Sukackaitė rašė:
Pranešimas, kur (ne)įstojome turi atsirasti rezultatai.nec.lt ar lamoje, kur pildytas prašymas, huh? lamoje |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:37:10
| Nuoroda
ausrike19 rašė:
www.lamabpo.lt parasyta kad registracijai liko 5dienos. O kas tada po 5 dienu,gal prisijungus rodys koks siemet konkursinis balas i vf istot vienoj ar kitoj aukstojoj mokykloj? kada buna aiskus tie balai? 22d baigiasi registracijos o tada 26d kaip suprantu pirmas ratas stojimu,o kas per tas 4 dienas bus? ar svarbu stebet lamabpo.lt ? ten konkursiniai balai paskelbti buna ar kaip? P.S. ar ymanoma i KK istot su ~15,5 i soc pedagogika? jei 2010m buvo pirmo 17,16 i paskutiniojo i vf istojusio 11,12? mane baugina tai kad tas 11,12 buvo garantija is 3 rato istojas..tad jei is pirmo ir antro ratu neistoju i vf soc pedagogika treciam perdaug bijau rizikuot kad isvis niekur i vf neistosiu tai rasysiu visus mokamai..o tada teks imt paskola ir t.t O daug kas sako kad jei is pirmo turo nistoji tai ir is antro 90proc kad neistosi..nes tik vietas gali apkeist. Na daug klausimu,tikiuos bus daug ir atsakymu:) aciu ir iki JOkiu balu neturėtu rasyti, kai ateis toji 26diena, tau pasakys kur tave kviecia, ir tu tada galesi priimti ta pasiulyma arba jei netenkina atmesti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:40:19
| Nuoroda
verstute rašė:
Laba o mums patiems to prašymo kaip nors patvirtinti nereiks? cia lama pati automatiškai viską sutvarkys? Kiekviena karta kai atsijungi nuo lamos, jis automatiskai tampa patvirtintas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:56:20
| Nuoroda
Aš nesuprantu iš kur jus ištraukėt kad isvis ten turi rodyti ? nerodo ir nereik. O dėl pasirašymo, tai 4 dienos bus duotos o ne 3 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
22:56:21
| Nuoroda
Aš nesuprantu iš kur jus ištraukėt kad isvis ten turi rodyti ? nerodo ir nereik. O dėl pasirašymo, tai 4 dienos bus duotos o ne 3 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
00:25:47
| Nuoroda
marsule331 rašė:
Ighnaz rašė:
marsule331 rašė:
Kuisys rašė:
Aš nesuprantu iš kur jus ištraukėt kad isvis ten turi rodyti ? nerodo ir nereik. O dėl pasirašymo, tai 4 dienos bus duotos o ne 3 jei daugiau dometumeis, tai ir zinotum ka kur turi rodyti Nu as irgi niekur nemaciau parasyta, kad turi lamabpo svetaineje tavo egzu rezai buti parodyti. Tu turbut daugiau domiesi tai gal gali parodyti is kur suzinojai, kad taip turi buti? www.lamabpo.lt/turinys/bendrasis-priemimas/terminai stai, prasom tikiuosi nepasiklysi Taigi nera pasakyta jog mums rodys tuos rezultatus, juos suzinos tik lamabpo, kam jums reikia tu rezultatu isvis jei jus juos zinot seniausiai ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
16:37:12
| Nuoroda
tejano rašė:
esme tame, kad as laikiau tik biologija is kurios surinkau tik 8%. Lietuviu mokyklinis-7. Nes laikaiu istorija, anglu... bet persigalvojau todel noriu stoti i burnos higiena,nes ji man prie sirdies, na aisku mano balai tai mazi, todel pretenduoju y mokamas studijas. Del labai dideliu bedu blogai egzus ysilaikiau. Kas liečia įsotjimą, tai rašyk pirmu numeriu,tik žinoma VNF tada gal ir įstosi, tik klausimas ar ilgai tempsi ? Anyway linkiu sėkmės. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
17:46:29
| Nuoroda
mohinis rašė:
O pvz dabar nespejau parsyt y lkka vf vieta, tai gal butu galima patekt per 2 etapa y vf? Tai rašyk,laikas tebera, jį galima keisti dar ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
11:53:35
| Nuoroda
username rašė:
tai dar moket kazkur reikes? kur apie tai info rast? Visada reikėjo ir reikės. 12lt kai nuvyksti jau pasirašyti sutarties su mokykla.
O dėl rezultatų, aš nesuprantu ko jūs nervinatės ? Juk visiems nėra,ne tik jums penkiems. Ir nesuprantu kam jums jų reikia ? Nerodo ir nereik.. o jei nori pažiūrėt tai atestatą pasimk ir žiūrėk.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
09:43:21
| Nuoroda
Jūs norit žinot konkursini bala kai dar registracija nesibaige, ar galvojat ka snekat ? Kai visi nera uzsiregistrave,tol nebus jokio kb..
P.S jei kam įdomu,paspaudę Užpildytas prašymas pamatysite savo rezultatus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
10:06:36
| Nuoroda
help. rašė:
tai ten turi dar kasnors atsirast iki penktadienio?ar jau viskas? 26dienos lauk |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
10:16:50
| Nuoroda
Marciogala rašė:
Pas mane ties 7 numeriu yra konkursinis balas geriausiuju eileje ir ten as AM. nu zodziu abudu, o kitose studiju programose nieko nera.. idomu del ko cia taip.... Ta prasme rodo koks balas yra ? ar ką ten rodo ? nes pas mane tai tuščia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:11:23
| Nuoroda
Labai džiaugiuosi matydamas tokius skaičius nes anksčiau per visas skaičiuokles kai žiūrėjau niekur nerodo tokio didelio KB ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:27:53
| Nuoroda
idomi rašė:
pas manes tos eilutese rodo 0,00 ar dar yra nesuskaiciuota ar kazkas negerai isvis? Gal nesuskaičiavo,arba nelaikei nei vieno egzo reikalingo ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:38:19
| Nuoroda
Malyva rašė:
o gal kitiems dar yra,kad rodo nulius kai kur?:O Yra, taigi ką tik rašė kažkas. Šiandien tik pradėjo skaičiuot, tai pagalvokit kiekvienai specialybei kol suskaičiuos.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
13:56:09
| Nuoroda
filologija, tiksliai nezinau apie ka tas mokslas, bet kaip kazkas sake tai ir as pakartosiu, jog ekonomistu vis daugeja, gali but sunku darba rast |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:56:13
| Nuoroda
wudu1 rašė:
Aš savo prašyme rašiau visas tik valstybės finansuojamas vietas.O jeigu nepakliūsiu į valstybės finansuojama vietą,tai galiu tikėtis vietos į vnf? Ar jau tik kitam ture? Jei nerašysi VNF tai ir negausi jos. antrame turi taip pat negausi, nes nauju pasirinkimu nebus galima rasyti,tik pakeisti senus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:57:21
| Nuoroda
wudu1 rašė:
Orchideja rašė:
wudu1 rašė:
Aš savo prašyme rašiau visas tik valstybės finansuojamas vietas.O jeigu nepakliūsiu į valstybės finansuojama vietą,tai galiu tikėtis vietos į vnf? Ar jau tik kitam ture? Jei vietos i vnf nerasei, tai jos ir negausi. O tai ką td daryt jei neistosiu į vf?Bandyt antru turu? Tai tu biški mastyk su galva, įrašyk dabar ir vnf tuos pacius. juk galima dar |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
18:05:59
| Nuoroda
verstute rašė:
ej o prašymo tikrai nereiks kaip nors patvirtinti, išsiųsti ? nes ir po prašymu yra parašyta "išsaugoti ir tęsti" .. tai kam čia taip? išsaugai ir fsio, kai paspaudi užpildytas prasymas matai toki kokio nori, tai viskas gerai |