Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
15:12:11
| Nuoroda
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
22:14:21
| Nuoroda
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
22:26:57
| Nuoroda
ylksis rašė:
Liūtaširdi, bus keista merginoms, kai turės grupėje kokius tris vaikinus:) Mėja, dabar VPU leidžia pasirinkti antrą specialybę - teksto redegavimą arba žurnalistiką. Dėl pedagogo, taip, būna praktikos, mokaisi taip dalykus, kurie susiję su ja, bet iš dalies jie tau pravers ateityje. Nežinau, galbūt atlikdama praktiką, atsiras pašaukimas būti mokytoja:) Jei norite ką plačiau sužinoti apie studijas, rašykite:) Tu turbūt VPU studijuoji ar kitame universitete? Nenusivylei studijomis? Labai sunku mokytis? Ar iš tiesų reikia tiek daug skaityti, kiek kiti gąsdina? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
12:57:37
| Nuoroda
ylksis rašė:
Studijuoju VPU, pirmą kursą baigiau. Mokytis, tai nežinau, priklauso nuo žmogaus, šiaip nėra lengva, ypač prieš koliokviumus ar egzaminą. Tikrai mokykloje mažesnės apimtys būna. O dėl knygų, pirmam semestre skaitysite, jei mokysitės VPU Antikos kūrinius, antram semestre grožinę literatūra. Reikia skaityti tikrai, bet kartais gali perskaityti analizę ar dar ką nors kitą. Jei patinka lietuvių kalba, tai neišsigąsk ir studijuok. Nėra niekur lengva studijuoti, tikrai spėti galima, mokytis gerai taip pat, turėti laisvalaikio irgi. Liūtaširdi, pritariu, jei mėgstamas dalykas, tą ir studijuok, nesvarbu, kaip kiti į tave žiūrės, ką norės žmonės manyti:) Ačiū už atsakymą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
23:55:44
| Nuoroda
Liūtaširdis rašė:
ylksis rašė:
Tiksliai nežinau, bet, nesuprantu, jei jus norite studijuoti lietuvių filologiją, tai ko bijote to skaitymo?:) Tikrai nėra tiek daug skaityti, kad nieko kito nematysi. Viską įmanoma perskaityti, ką dėstytojai užduoda. Tas skaitymas ir negąsdina, anaiptol, tiesiog nuogirdos tokios... Manęs irgi negąsdina skaitymas, tiesiog kartais sutrikdo aplinkinių požiūris, neva, jei stoji į lietuvių filologiją, tai ir grauši visą laiką knygas nuo ryto iki vakaro ir daugiau nieko Bet būtent - tai yra tik nuogirdos ir tiek, kurios tikrai manęs neatgraso nuo stojimo į šią specialybę |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
00:04:32
| Nuoroda
ylksis rašė:
tai šaunu, kad neatbaido, pats irgi buvau susidaręs prieš stodamas panašią nuomonę, iš vis aplinkinių požiūris į lituanistus yra neigiamas:) Nors neįstojau dar, bet irgi susidariau tokią nuomonę, nes, kai pasakau, kur ketinu stoti, dažniau susilaukiu neigiamos reakcijos nei teigiamos O, kai pasakau, kad turbūt VPU studijuosiu, tai išvis pasižiūri kaip į idiotę Nesuprantu, kodėl toks aplinkinių požiūris |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
00:07:54
| Nuoroda
giedra-* rašė:
o kur reikia uzsiregistruoti?
Jei neklystu, užpildžius www.lamabpo.lt svetainėje prašymą ir į savo sąrašus įtraukus VPU universiteto tam tikrą specialybę, iš karto išmeta, kad reikia laikyti motyvacinį testą. Taip pat motyvacinio testo laikas, vieta atsiranda skiltyje "Egzaminai". |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
12:02:35
| Nuoroda
ylksis rašė:
toks yra nusistatymas, mes kalbėjom per pirmą paskaitą, kai grupiokai pasakojo apie tai, kad giminės, draugai, pažįstami pasibaisėdavo, kad jie įstojo į VPU:) Bet kai sakau, gyvenam ne dėl aplinkinių nuomonės, požiūrio, šiaip Vilniuje tą dar labiau supratau:) Tai taip ir jei žmogus tikrai apsisprendęs, ką nori studijuot ir ko nori iš gyvenimo, vargu ar toks aplinkinių požiūris gali atbaidyti, greičiau atvirkščiai po kiek laiko jau pripranti prie tokios neigiamos reakcijos |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
23:27:39
| Nuoroda
candya rašė:
Aš irgi esu tvirtai apsisprendusi čia stoti, bet kadangi neturiu antros užsienio kalbos, tai į nemokamą vietą VU neįstosiu. Taigi, nežinau ką daryti - stoti į mokamą VU lietuvių filologiją ir ispanų kalbą, ar nemokamą VPU lietuvių filologiją. O baigus lietuvių filologiją niekam nerūpi ar baigei VU ar VPU? Nes gal kitaip žiūri, jei kokį pedagoginį baigei Teko įvairiai girdėti. Vieni sako, kad geriau vertinamas VU diplomas, kiti - kad viskas priklauso nuo žmogaus, kaip jis mokės save pateikti ir prasimušti Yra ir tokių nuomonių, kad VPU neva geriau už VU, nes ten ne toks "sausas" mokslas. Bet čia tik gandai, juk pati nestudijuoju, tai ir negaliu pasakyti, kaip yra iš tiesų |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:18:04
| Nuoroda
Sveiki. Aš šiandien laikiau motyvacinį, tai gal kas žinot, kada jau galėčiau tikėtis atsakymų? Kiek girdėjau, atsakymus žmonės sužino po dviejų dienų kažkur. Tai ryt turbūt galiu net nesvaigt, kad sulauskiu atsakymų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:26:12
| Nuoroda
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
20:00:00
| Nuoroda
Miau rašė:
vynous rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki. Aš šiandien laikiau motyvacinį, tai gal kas žinot, kada jau galėčiau tikėtis atsakymų? Kiek girdėjau, atsakymus žmonės sužino po dviejų dienų kažkur. Tai ryt turbūt galiu net nesvaigt, kad sulauskiu atsakymų? aš ir šiandien laikiau. tikėkimės, kad bus rytoj, o jei ne visą savaitgalį kamuosimės laukdamos Pirmadienio. sake per 48h.tai nemanau,kad ryt.tikiuosi bus sestadieni,bet tiksliai,juk nedarbo diena... Na, pačiu blogiausiu atveju turėtume žinot kitą antradienį Penktadienis atkrenta, nes neva nebus praėjusios dvi dienos. Savaitgalis savaime suprantama atkrenta, pirmadienis gal irgi, na, juk pirma diena po savaitgalio... Bet gal pagailės mūsų ir net ryt galėsim džiaugtis savo gerais įvertinimais |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:49:31
| Nuoroda
Sveiki. Žmonės, ar yra tokių, kurie TIKRAI žino, kaip būna su tom apeliacijom? Perskaičiau viską ir likau šokiruota, kaip suprast, jei duodi apeliaciją, tai nespėji į pirmą stojimų turą? Čia iš tiesų šimtaprocentinė tiesa? Tai, jei tokie pareiškimai nėra paskalos, tai geriausia sėdėt ir būt patenkintai bet kokiu rezultatu, nes, jei duotum apieliaciją, ne gana to, kad tau gali dar ir numušt gerokai balą, tai dar ir nespėtum į pirmą stojimų turą?!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:30:48
| Nuoroda
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr Nezinau, labai nerimauju.... Tikėkis, kad įstosi ir be to pažymio Juk, mano nuomone, lietuvių filologija nėra jau tokia populiari specialybė, neturėtų būti itin didelė konkurencija |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
13:34:12
| Nuoroda
Miau rašė:
Ei,kas laiket motyvacini 30diena,neradot siandien ivertinimo?? Ne... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:26:08
| Nuoroda
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:34:14
| Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:41:53
| Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:54:08
| Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas naaa man tai butu svarbu 2 gaut.ne del to,kad prisideda,o del to,kad faina butu zinot,kad tave ivertino kaip tinkama but pedagoge .. O tu iš tiesų norėtum dirbti pedagoge? Nes jei tikrai nori, na, tada truputėlį keista, kad tau parašė 1 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
22:04:11
| Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai aha radau..kiek gavai? + 2 o kiek tu? 1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme ) ar kaip? kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina! Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas naaa man tai butu svarbu 2 gaut.ne del to,kad prisideda,o del to,kad faina butu zinot,kad tave ivertino kaip tinkama but pedagoge .. O tu iš tiesų norėtum dirbti pedagoge? Nes jei tikrai nori, na, tada truputėlį keista, kad tau parašė 1 nieko keisto,viskas priklauso kaip save pateiksi sakau,sitas testas neparodo esmes,nors ir sedi psihologe ;D na as juos suprantu..nes as nebuvau aktyvi mokykloj,ir isvis nemegau jos,tai vat tiesa ir pasakiau Na, bet vis vien nenusimink per daug Ir +1 šaunu |