Vartotojo Lituanistė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:10:34 | Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:

Kas laikė motyvacinį testą birželio 30d 8.30 h Vilniuj, pasižiūrėkit, jau turėtų būt rezultatai ;)

aha radau..kiek gavai? 

+ 2 :D o kiek tu? :)

1 ;/ jetau jus cia visi apsigime mokytojai (geraja prasme :D)  ar kaip? :) kiek tik skaiciau cia tai visi +2.pagirtina!

Na, žinok, aš net neįsivaizduoju pagal ką jie sprendė, kam +2, kam +1... Aš pati nieko negalvojau dėl savo rezultato, galvoju, kiek bus, tiek, nes net neįsivaizdavau, kaip vertins. Man pačiai atrodė, kad per pokalbį buvo keletą vietų, kur nusišnekėjau :D Na, bet, matyt, daugiausia išlošiau dėl savo nuoširdumo. Bet vis vien šaunu, kad tu +1 gavai, vis prisideda stojant ;) Kiek skaičiau, tai 0 nieks negavo arba nesigiria :D Atrodo, buvo keletas žmonių, kurie irgi gavo +1, bet daugiausia +2 :) Na, bet nesvarbu, +2 ar +1 svarbu prisdeda kažkoks baliukas :D

naaa man tai butu svarbu 2 gaut.ne del to,kad prisideda,o del to,kad faina butu zinot,kad tave ivertino kaip tinkama but pedagoge ..

O tu iš tiesų norėtum dirbti pedagoge? Nes jei tikrai nori, na, tada truputėlį keista, kad tau parašė 1 :(

nieko keisto,viskas priklauso kaip save pateiksi :) sakau,sitas testas neparodo esmes,nors ir sedi psihologe  ;D na as juos suprantu..nes as nebuvau aktyvi mokykloj,ir isvis nemegau jos,tai vat tiesa ir pasakiau :)

Na, bet vis vien nenusimink per daug ;) Ir +1 šaunu ;)

jo :) koks tavo konkursinis balas? 

Tuoj paskaičiuosiu :D Na, pagal studijos.lt, tai, 14,86, bet visiškai neėmiau istorijos egzamino rezultatų. Nežinau tiksliai, bet, jei šitas motyvacinio įvertinimas tiesiog pridedamas prie konkursinio balo, tai tada 16,86 :) o tavo?

Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:21:40 | Nuoroda
Miau rašė:

Mano priklausomai kiek gausiu is ist,bet su mano skaiciavimais ir su +1 uz motyvacija 16,80 :) 

O ką tu pirmu numeriu rašei? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:47:01 | Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:

Mano priklausomai kiek gausiu is ist,bet su mano skaiciavimais ir su +1 uz motyvacija 16,80 :) 

pirmu ir paskutiniu socialine pedagogika :) o tu speju lietuviu filologija? :D

gerai spėji :D :D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 14:23:25 | Nuoroda
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:
Lituanistė rašė:
Miau rašė:

pirmu ir paskutiniu socialine pedagogika :) o tu speju lietuviu filologija? :D

gerai spėji :D :D

o tu is Vln? :)

Taip, o tu? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 22:26:16 | Nuoroda
Airina rašė:

gal kas į VPU lietuvių filologiją? ;) 

Aš! :) Tave turbūt irgi domina ši specialybė? ;) 

Žinutė parašyta: 2011-07-06 00:56:16 | Nuoroda
huggy rašė:
Lituanistė rašė:
Airina rašė:

gal kas į VPU lietuvių filologiją? ;) 

Aš! :) Tave turbūt irgi domina ši specialybė? ;) 

gal biski ne į temą ,bet iškilo klausimėlis ar į šią specialybę stojant reik laikyti motivacinį testą?:]

Taip, jei nori pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą :)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 16:29:10 | Nuoroda

Sveiki. Aš irgi prisidedu prie būsimų pedagogų. ;) Stoju į lietuvių filologiją, o, kiek šiame forume skaičiau, daug norinčių šią specialybę studijuoti nėra. :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-10 22:01:18 | Nuoroda
violke rašė:
Lituanistė rašė:

Sveiki. Aš irgi prisidedu prie būsimų pedagogų. ;) Stoju į lietuvių filologiją, o, kiek šiame forume skaičiau, daug norinčių šią specialybę studijuoti nėra. :D 

Esam dvi :)) gerai gera, kad tik mažiau būtų.. :D

O tu pirmu numeriu šį pasirinkimą rašei? :) Na, gerai, kad nedidelė konkurencija, bet vis smagiau, kad bent vienas žmogutis atsirado :D 

Žinutė parašyta: 2011-07-12 14:00:07 | Nuoroda
violke rašė:
Lituanistė rašė:
violke rašė:
Lituanistė rašė:

Esam dvi :)) gerai gera, kad tik mažiau būtų.. :D

O tu pirmu numeriu šį pasirinkimą rašei? :) Na, gerai, kad nedidelė konkurencija, bet vis smagiau, kad bent vienas žmogutis atsirado :D 

Taip, tai mano pirmas ir paskutinis numeris, daugiau nieko nenoriu :) O kelintu numeriu pati  rašei? :)

Aš irgi rašiau pirmu numeriu :) Na, tikėkimės, kad būsim kolegės :D ;) 

Žinutė parašyta: 2011-07-22 22:04:53 | Nuoroda
Adele=) rašė:

o motyvacinis testas reikalingas tik stojant i pedagogines programas?pvz stojant i filologijas vu ir vdu laikyt testo nereikejo?

aciu is anksto

Nereikėjo. 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:41:10 | Nuoroda

Sveiki. Na, kas dar įstojo į lietuvių filologiją VPU? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:50:26 | Nuoroda

Ė, o kas į lietuvių filologiją? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:25:11 | Nuoroda
GustėAu rašė:
Lituanistė rašė:

Sveiki. Na, kas dar įstojo į lietuvių filologiją VPU? :D

Lietuvių filologija VPU. :)

Gal norėtum savo skype ar email parašyt? :) Būtų smagu susipažint . ;) 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 17:04:17 | Nuoroda

Sveiki. Ar yra įstojusių į Vpu lietuvių filologiją? :)