Vartotojo Pride pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:36:34 | Nuoroda
sprikta rašė:
Ace Of Spades rašė:
Pride rašė:
MissBootee rašė:

na aš jau pradėjau ruoštis, ačiū už paskatinimą :) tik labai labai baisu, sapnuot kad tik nepradėčiau :D nes jau praėjo vienas mėnesis vasaros, ir taip artėja, artėja tie kiti metai..  na šiaip dabar per vasarą mokaus truputį, bandau tą žalią knygutę mintinai išmokt, maderį dėl savo malonumo paskaitau, chemijos kartais pasprendžiu uždavinukus, lietuvių suvokimus padarau.. bet visgi vasara, kartais prisitingiu :>

Visu pirma, tikrai galiam gauti 90+ ir be olimpiadu pagalbos. Visu antra, ir kas is tos zalios knygutes, jeigu iskalsi? As kalbu ne apie egza, o apie zinias. Iskalsi ir pamirsi. Tuo labiau, kad tose "zaliose knygutese" tikrai nemazai klaidu. Gal reiktu pradeti MOKYTIS, o ne KALTI? 

zaliose knygute klaidu beveik nera, tos mokytojos profesionales, patikek manim :)

sutinku 100% , kad šios mokytojos vienos geriausių pedagogių, kurias teko sutikti per dvyliką metų:) lankiau pas jas kursus ir tik 12 klasėje pradėjusi mokytis (pasiėmus) biologiją, sugebėjau pakankamai gerai išlaikyti, tad tikrai nemanau ir nepastebėjau, kad kalidų būtų knygelėse.

Na nezinau, nezinau, pats ju niekada neturejau, bet kiek teko jas skaitineti tikrai radau klaidu. Na, jeigu jums gerai is tokiu mokytis, tai tada viskas ok :) Beto, kiek atsimenu yra ne viena zalia knygute, o bent 3 :D

Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:43:34 | Nuoroda
Ace Of Spades rašė:

butent is ju ir reiktu pagrinde ruostis egzui. man juokinga, kai valstybiniam egzui zmones ruosias is campbello ir jaucia kad daro gudriau uz kitus. paskui verkia gave 85. aisq, jei tokia literatura skaitoma del idomumo as nieko nesakau

Nemanau, kad kazkas VBE ruosiasi is campbello, cia tikrai SAVO MALONUMUI is jo mokosi :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 22:54:16 | Nuoroda
MissBootee rašė:

na nežinau, aš tą žalią knygutę mintinai mokaus, nes mokytojas davė į rankas ir sakė, jog jei mintinai ją visą mokėsi ir dar šiek tiek galvos turėsi, tai išlaikysi tikrai 90+. Tai man ta frazė užstrigo labai ;D

O jei ismoksi galva naudotis, tai laisvai turesi ir 95+. Deja, sprendziant is tavo poziurio, neismoksi ja naudotis, tad sekmes kalant.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:02:53 | Nuoroda
MissBootee rašė:

Ačiū už palaikymą ;) ne visi gimsta tokie protingi, kaip tamsta, kitiems ir pakalt, ir darbo įdėt reikia

O zinok kiti jau gimsta biologija mokedami.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:11:28 | Nuoroda
MissBootee rašė:

dėkui, saulutėle, aš jau pamačiau :D

o šiaip kaip dar kas kalimą įsivaizduoja :D nesimokau aš žodis į žodį viską, tiesiog pagrinde mokaus iš tos knygutės, perskaitau ir pati sau kartoju, kartoju ...

Dar pradek dainuot.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:11:48 | Nuoroda
Ace Of Spades rašė:

o kiek pride is egzo gavai?

99.

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:34:26 | Nuoroda
saulutėlė rašė:
Pride rašė:
Ace Of Spades rašė:

o kiek pride is egzo gavai?

99.

kaip tokiam gyvūnijo mylėtojui tai mažokai, mažokai.. dar reikėjo žinok savų klausimų prigalvot ir į juos atsakyt, gal 2 šimtukus būtų parašę.. :D

Reikejo, ale ranka skaudejo. Dabar gailiuosi, gal bent 150 buciau istempes :d

Žinutė parašyta: 2011-07-02 23:35:05 | Nuoroda
MissBootee rašė:

o tai leisk tuomet paklaust kaip mokeis tu? :) gal patarimų duosi, kad mandras labai

Paciam egzui nesiruosiau, mokiausi olimpiadoms. Ir mokiausi ne del to, kad reikejo, o del to, kad man buvo IDOMU :)

Žinutė parašyta: 2011-07-03 22:54:09 | Nuoroda
Zuvedra rašė:

Nebutina imt max, svarbiausia - poziuris :)

Jei prades imti max is visko, kiti sakys, kad turejo uzduotis :D

Žinutė parašyta: 2011-07-04 20:22:20 | Nuoroda

www.megaupload.com/?d=QNEKODBI  vertinimo instrukcija.  

Žinutė parašyta: 2011-07-04 21:20:34 | Nuoroda

Bet, kad rimtai visi taip puikiai islaiket... Girdejau gandu, kad pereinamasis bus apie 20 :D O jei rimtai, neverkslenkit, juokingaI skamba. Bus kaip praejusiais metais - apie 19.2 

Žinutė parašyta: 2011-07-06 00:05:37 | Nuoroda

Ei, koks praeitais metais buvo i mokamas vietas stojant KB? Man siaip idomu :D Kazkaip netikiu, kad 16.48, nebent uzsenieciams.... 

Žinutė parašyta: 2011-07-06 17:39:11 | Nuoroda
uoga rašė:

man tai pride patinka:DDD

Rimtai? Kaaaaaaip miela :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-06 17:56:48 | Nuoroda
ZYWIEC rašė:

pride, ar atrase nec'as kazka?

Eisiu i NEC'a ir jiems reikia viska rastu isdestyti ir prideti irodymus.

Žinutė parašyta: 2011-07-06 18:03:42 | Nuoroda
vitern rašė:
Pride rašė:
ZYWIEC rašė:

pride, ar atrase nec'as kazka?

Eisiu i NEC'a ir jiems reikia viska rastu isdestyti ir prideti irodymus.

pasakis: mes paziuresim. ir tou viskas baigsis :D

ir man idomu, koks bus ju pasiteisinimas :D Beto, juk smagiau seniems dedems pries akis viska isdestyti ir stebeti ju reakcijas.

Žinutė parašyta: 2011-07-06 19:03:36 | Nuoroda
ZYWIEC rašė:

mano vienas ir priotetu stot i medke yra kad dauk merginu:DDD bet kas per dauk tas nesveika tai i kauna gal stosiu ne svilniul lyg dar didesnis santykis mergu ir vaikunu:D

Oi tu :D Turbut geriausia is visu priezasciu stoti i medicina ^^ Ir patikek, jeigu perdaug, dar nereiskia, kad nesveika :D Gi galima ir susivaldyti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-08 06:12:09 | Nuoroda
Driukas rašė:

Žmonės, nemanau, kad kas paneigs, jog geriausias alus yra vokiškas :p Kas gali atsispirti Franziskaneriui, König Ludwig Dunkel ar Kaiseriui, nors ir austriškas Gösser - valdo :D Laukiam nesulaukiam patvirtinimo studijuoti... tik neprasigerkim belaukdami :D

Cekiskas alus irgi visai nieko :) Bet tik tas, kuri gamina vokiskose zemese (ten, kur vokieciu yra dauguma) :D

Žinutė parašyta: 2011-07-09 20:10:28 | Nuoroda
gerrit rašė:
Akvarele92 rašė:
gerrit rašė:
Akvarele92 rašė:
Ighnaz rašė:
Akvarele92 rašė:
AdasLv rašė:
Akvarele92 rašė:

Kažkaip čia vyriška kompanija gan renkasi. :D 
Aš irgi į lsmu odontologiją labai tikiuosi įstoti :) KB turiu 19,44

Nemyli vyrų? :O

Niah. :D Juokauju. Labai myliu. :D

Tiesiog nusistebėjau, nes įprasta, kad odontologijoj vaikinų deficitas aiškus. ;D

Sendien kaiptik skaiciau straipsni apie tai, kad vakaru europoj ir amerikoj nuo seno dauguma vyrai odontologai buna, Lietuvoj tik ko tai moteru dauguma. Linkstam link vakaru gal po truputi? :D

Labai norėčiau tikėt, kad linkstam link vakarų. Kiek galima? Reikia ir vyriškos kompanijos. :D

bus tos vyrishkos kompanijos (L)..ir ne vien lenkishku alumi gyvos...

Hm...prie ko čia lenkiškas alus? :D :D :D

Zywiec yra lenkishkas alus. Vienas ish cia esanciu ji dievina...

Ne vienas.

Žinutė parašyta: 2011-07-09 20:12:04 | Nuoroda
Grace rašė:

maciau buvo klausimas kiek mokama praktikantams? zinoma kad nieko :D

Praktikantai turi dziaugtis, kad patys nieko nemoka :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 20:13:38 | Nuoroda
eveli rašė:

Jei chemija tokia svarbi farmacijoje, kodėl jos net egzaminas nėra būtinas, kai tuo tarpu biologijos egzamino imamas svertinis koeficientas yra net 0,4?

Eik pagamink man asperino nemokedama chemijos :)