Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:38:13
| Nuoroda
JustinB rašė:
ievapieva1 rašė:
o i antra etapa patenki automatiskai ar reikia uzsiregistruot kaip nors? nes man paste rase Kviečiame užsiregistruoti ir dalyvauti bendrojo priėmimo II-ame etape.
automatiskai, cia tas pats prasimas, tik nuo 29 dienos galesi keist eiliskuma ir NL ar I o jei nieko nekeiti ir palieki toki pati prasyma tai nieko nereikia issaugoti ar panasiai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:40:30
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Ligituulis rašė:
Simuliada rašė:
Na ties kiekvienu etapu krenta, jau net per antrą etapą balai smarkiai krenta.. Tai tada mums yra didesnė galimybė įstoti? ar cia tikrai balai krenta? suteiket ir man vilties dar.. ;( kazin ar beistociau i LSMU vnf? o per antra etapa imanoma i nemokamas vietas istot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:42:35
| Nuoroda
o imanoma per antra etapa i nemokama vieta istoti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:44:09
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:47:15
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:02:36
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina ka per antra etapa bandysi? ten pat stosi? ka dar zadi rasyti? kaip manai nukris bent kiek balai antram etape?
as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:03:52
| Nuoroda
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina Mistiniai žiūriu balai priimami.. atrodo balas gan aukstas o negauni pakvietimo isvis |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:05:50
| Nuoroda
TomasT rašė:
Jeepay rašė:
Jeepay rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina Mistiniai žiūriu balai priimami, tai norint turbūt ir į mokamą pakliūt čia viską šimtukais reikėjo surinkt..
19,3 į LSMU medicina vf -nepatekau, tik į mokamą. Įdomu, su kokiu balu įstojo į paskutinę LSMU medicinos vf vietą tai tikriausiai man vilties nebera. o tu bandysi perstoti i nemokama? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:07:41
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
Taip, nuktitus balams atsiranda didesnis šansas įstoti. Pati esu nepatenkinta tad renku informacija kaip tik įmanydama:) pasidalink informacija ir su manim man irgi idomu kokie lsmu balai siemet. su 19.24 neistojau i nemokama. nors gal tiketina kad tiek pakilo neistojai i nemokama su 19.24?:OO tai kokie balai siemet bera i mokama? tokie pat kaip i nemokama gal... sakes, tai jei tu su tiek neistojai, as bebijau pagalvot apie save..:( kur bandei stoti? i LSMU medicina ka per antra etapa bandysi? ten pat stosi? ka dar zadi rasyti? kaip manai nukris bent kiek balai antram etape?
as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj as meldziuos kad bent mokamos vietos kas atsisakytu gerai kad bent tokia rasei, o su mano visom vf vietom prasyme vilciu nebera |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:24:04
| Nuoroda
TomasT rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
Simuliada rašė:
as taip suprantu kad antram etape nieko nebepakeisi liks kaip buvo prasymas. o del balu.... neisivaizduoju kokia ten balu kritimo tvarka, kazkaip labai abejoju ar atsisakys kas nors nemokamos vietos medicinoj as meldziuos kad bent mokamos vietos kas atsisakytu koks tavo balas? aš tai su 19,30 neketinu dalyvauti 2 etape mano 19.24 . as niekur neistojau, taigi nieko nelieka kaip dalyvaut kitam etape. manai yra vilciu istot i nemokama? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:39:16
| Nuoroda
studijos lt rašė:
nicelife rašė:
man rods ir antras etapas sunkus bus , ziaurei bijau bus sunku , nes labai daug neistojusiu su aukstais, geresniais balais.. kazin ar bus tokiu kurie atsisako vietu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:17:18
| Nuoroda
www.lamabpo.lt/turinys/bendrojo-priemimo-rezultatai/minimal%C5%ABs-konkursiniai-balai ziurekit. ties medicina antram etape neblogai pakilo balas, tai kazin ar dabar nukris
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:18:44
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Lama atsiuntė man tapati siulyma kaip ir pirmai...ech...o tikejaus gaut vnf medicina koki pasiulima?
Biomedicinine diagnostika Vf Kauno kolegijoje koks balas tavo? kokia situ studiju kaina gal zinai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:45:36
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf o biomedicinines diagnostikos kokie pereinami balai preitais metais buvo? kokia studiju kaina? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:46:13
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
www.lamabpo.lt/turinys/bendrojo-priemimo-rezultatai/minimal%C5%ABs-konkursiniai-balai ziurekit. ties medicina antram etape neblogai pakilo balas, tai kazin ar dabar nukris
eina sau antram etape dar pakilo..
jau visai optimizmo 0 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:06:13
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
ievapieva1 rašė:
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf o biomedicinines diagnostikos kokie pereinami balai preitais metais buvo? kokia studiju kaina? kauno kolegijos puslapi raso jog 5889 litai,o kb net nezinau jei jau per antra etapa nepavyks, tai tikriausiai papildomam priemime reikes rasyt, svarbu kad bent kur istot.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:48:05
| Nuoroda
i medicina pereinamas balas buvo 19.32 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:11:32
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
i medicina pereinamas balas buvo 19.32 i mokama? nemokama. i mokama 18.8 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:16:01
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
i medicina pereinamas balas buvo 19.32 i mokama? nemokama. i mokama 18.8 o cia tiksliai tiek? kazin ar yra sansu istot man dar su 18,36?:(
jo tiksliai. i mokama galbut, nes didesni sansai kad atsisakys mokamu vietu, bet i nemokama tai kazin... man paciai 0.08 truko..... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:24:26
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
i medicina pereinamas balas buvo 19.32 i mokama? nemokama. i mokama 18.8 o cia tiksliai tiek? kazin ar yra sansu istot man dar su 18,36?:(
jo tiksliai. i mokama galbut, nes didesni sansai kad atsisakys mokamu vietu, bet i nemokama tai kazin... man paciai 0.08 truko..... as ir i mokama labai noriu gauti.. kad tik kas duotu as ir imciau, jei buciau irasius. isties studiju kaina kosmine, o po dvieju metu pereit i nemokama beveik neimanoma... tad rasiau tik vf vietas ir neistojau niekur,... praeitais metais buciau istojus kas galejo pamanyt kad balai taip kils |