Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:41:45
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
viena busima treciakurse medicinoj sake, kad praeitais metais, antro etapo metu balas krito 0,1-pagal tai man dar butu sansu, bet jau nieko nebesitikiu, nes pagal praeitus metus as ir taip buciau istojus, tai lyginti net nebeverta...;/ jei tiek tik nukris as net neistosiu:( manau cia buvo kalbama apie nemokamas vietas, nes jei net nemokamu buvo atsisakyta, tai mokamu tuo labiau, tai logiska, kad mokamose vietose balas krito daugiau, nors nieko negaliu tvirtinti. taciau kaip ir su pagrindiniu priemimu preitu metu pasilyginom, ir vistiek nepavyko, tai gal jau geriau blaiviai mastyt ir istot bet kur, o paskui gal kitamet istosim;) tai taip, tik dabar galvoju kur isvis reikes rasyti, nes net nezinau dabar.. bandyk vdu ir kolegijas, jei laikei chemija gali ir veterinarija bandyt, man tai netinka, kadangi matematika laikiau.. tai kad chemijos ir as nelaikiau;/ tai tada bent kiek as domejausi, telieka vdu biologija, lzuu taikomoji ekologija ir visa galybe kauno kolegijos sveikatos prieziuros fakulteto specialybiu. as mazdaug issirinkau idomiausia, kad bent kiek idomu butu mokytis... kolegijoj vienus metus pratempsim, gal net idomu bus, kadangi duoda daug praktikos. tik didziausias absurdas su raudonu diplomu baigt mokykla, su gan normaliu balu mokytis kolegijoj.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:47:06
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
viena busima treciakurse medicinoj sake, kad praeitais metais, antro etapo metu balas krito 0,1-pagal tai man dar butu sansu, bet jau nieko nebesitikiu, nes pagal praeitus metus as ir taip buciau istojus, tai lyginti net nebeverta...;/ jei tiek tik nukris as net neistosiu:( manau cia buvo kalbama apie nemokamas vietas, nes jei net nemokamu buvo atsisakyta, tai mokamu tuo labiau, tai logiska, kad mokamose vietose balas krito daugiau, nors nieko negaliu tvirtinti. taciau kaip ir su pagrindiniu priemimu preitu metu pasilyginom, ir vistiek nepavyko, tai gal jau geriau blaiviai mastyt ir istot bet kur, o paskui gal kitamet istosim;) tai taip, tik dabar galvoju kur isvis reikes rasyti, nes net nezinau dabar.. bandyk vdu ir kolegijas, jei laikei chemija gali ir veterinarija bandyt, man tai netinka, kadangi matematika laikiau.. tai kad chemijos ir as nelaikiau;/ tai tada bent kiek as domejausi, telieka vdu biologija, lzuu taikomoji ekologija ir visa galybe kauno kolegijos sveikatos prieziuros fakulteto specialybiu. as mazdaug issirinkau idomiausia, kad bent kiek idomu butu mokytis... kolegijoj vienus metus pratempsim, gal net idomu bus, kadangi duoda daug praktikos. tik didziausias absurdas su raudonu diplomu baigt mokykla, su gan normaliu balu mokytis kolegijoj.... negaliu kaip nervas ima kad taip joo... blemba, negaliu, kiekviena diena apmaudas, baime, kas bus toliau... gal tau pavyks gaut ta mokama vieta |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:54:48
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
viena busima treciakurse medicinoj sake, kad praeitais metais, antro etapo metu balas krito 0,1-pagal tai man dar butu sansu, bet jau nieko nebesitikiu, nes pagal praeitus metus as ir taip buciau istojus, tai lyginti net nebeverta...;/ jei tiek tik nukris as net neistosiu:( manau cia buvo kalbama apie nemokamas vietas, nes jei net nemokamu buvo atsisakyta, tai mokamu tuo labiau, tai logiska, kad mokamose vietose balas krito daugiau, nors nieko negaliu tvirtinti. taciau kaip ir su pagrindiniu priemimu preitu metu pasilyginom, ir vistiek nepavyko, tai gal jau geriau blaiviai mastyt ir istot bet kur, o paskui gal kitamet istosim;) tai taip, tik dabar galvoju kur isvis reikes rasyti, nes net nezinau dabar.. bandyk vdu ir kolegijas, jei laikei chemija gali ir veterinarija bandyt, man tai netinka, kadangi matematika laikiau.. tai kad chemijos ir as nelaikiau;/ tai tada bent kiek as domejausi, telieka vdu biologija, lzuu taikomoji ekologija ir visa galybe kauno kolegijos sveikatos prieziuros fakulteto specialybiu. as mazdaug issirinkau idomiausia, kad bent kiek idomu butu mokytis... kolegijoj vienus metus pratempsim, gal net idomu bus, kadangi duoda daug praktikos. tik didziausias absurdas su raudonu diplomu baigt mokykla, su gan normaliu balu mokytis kolegijoj.... negaliu kaip nervas ima kad taip joo... blemba, negaliu, kiekviena diena apmaudas, baime, kas bus toliau... gal tau pavyks gaut ta mokama vieta o kad taip ir butu ... bet zinai bijau ir besitiketi jau kazko;/ nes tas mokamas vietas susirinkti gali ir su aukstesniais balais, nes kiek tokiu yra dar.. vilties daugiau nei man..;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
21:58:56
| Nuoroda
studijos lt rašė:
bijau dabar labiau jau nei pirmo etapo rezultatu..:( as jau nieko nebesitikiu...;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:03:09
| Nuoroda
studijos lt rašė:
ievapieva1 rašė:
studijos lt rašė:
bijau dabar labiau jau nei pirmo etapo rezultatu..:( as jau nieko nebesitikiu...;/ likusios vietos rytoj lamoj paskelbtos bus? o kelinta valanda 17? va sito tai tikrai neisivaizuoju, bet manau, kad lamoj, nes ji juk viska organizuoja, o del valandos sunku ir pasakyt, matai ten viskas uzluzta staigiai... man tik idomu ar bus kiekvienos specialybes tiksliai likusios vietos surasytos? manau kad ne, o tik pagal kryptis |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:05:54
| Nuoroda
www.mokslas.lt/lt/mokslo_ir_studiju_sistemos_per/naujienos/papildomas_priemimas_i_aukstas/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:08:18
| Nuoroda
tai va kad tik kryptimis pasirodo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
22:11:40
| Nuoroda
bet cia apie papildoma priemima kalba eina |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
15:38:25
| Nuoroda
sveiki, gal zinote, kiek siemet buvo nemokamu vietu medicinoje lsmu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
15:54:59
| Nuoroda
jei ka domina, diagramose jau galima matyti kiek pasirasyta sutarciu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
16:01:02
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
ievapieva1 rašė:
jei ka domina, diagramose jau galima matyti kiek pasirasyta sutarciu jau senai rodo pas mane asmeniskai tik katik pradejo rodyt, anksciau rode kiek pakviesta tik |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
18:51:12
| Nuoroda
koshkin rašė:
tratatka rašė:
koshkin rašė:
Kaip manot ar pavyktų įstoti į mediciną,kineziterapiją ar visuomenės sveikatą univerasitetuose vf?mano balas 19,16 yra sansu kas dar kaip mano?o jei kalbi apie lsmu medicina, kazin, nes bent pas mane diagramoj raso kad pasirasytos 185 sutartys(nemokamu vietu 186) taip kad ten liko tik 1 vieta, o norinciu i ja patekti daug, taip pat ir as |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:02:14
| Nuoroda
mockingbird rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
tratatka rašė:
koshkin rašė:
Kaip manot ar pavyktų įstoti į mediciną,kineziterapiją ar visuomenės sveikatą univerasitetuose vf?mano balas 19,16 yra sansu kas dar kaip mano?o jei kalbi apie lsmu medicina, kazin, nes bent pas mane diagramoj raso kad pasirasytos 185 sutartys(nemokamu vietu 186) taip kad ten liko tik 1 vieta, o norinciu i ja patekti daug, taip pat ir as kas dar ką patars? As irgi galvoju, kad yra sansu vu maziau priima bet daugiau lieka |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:08:25
| Nuoroda
koshkin rašė:
mockingbird rašė:
ievapieva1 rašė:
mockingbird rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
tratatka rašė:
koshkin rašė:
Kaip manot ar pavyktų įstoti į mediciną,kineziterapiją ar visuomenės sveikatą univerasitetuose vf?mano balas 19,16 yra sansu kas dar kaip mano?o jei kalbi apie lsmu medicina, kazin, nes bent pas mane diagramoj raso kad pasirasytos 185 sutartys(nemokamu vietu 186) taip kad ten liko tik 1 vieta, o norinciu i ja patekti daug, taip pat ir as kas dar ką patars? As irgi galvoju, kad yra sansu vu maziau priima bet daugiau lieka as tik nlb suprantu kaip tu su tokiu balu per pirma neistojai... aš?tai praeinamas 19,3 o tu i vu ar lsmu nori? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:13:29
| Nuoroda
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
mockingbird rašė:
ievapieva1 rašė:
mockingbird rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
tratatka rašė:
koshkin rašė:
Kaip manot ar pavyktų įstoti į mediciną,kineziterapiją ar visuomenės sveikatą univerasitetuose vf?mano balas 19,16 yra sansu kas dar kaip mano?o jei kalbi apie lsmu medicina, kazin, nes bent pas mane diagramoj raso kad pasirasytos 185 sutartys(nemokamu vietu 186) taip kad ten liko tik 1 vieta, o norinciu i ja patekti daug, taip pat ir as kas dar ką patars? As irgi galvoju, kad yra sansu vu maziau priima bet daugiau lieka as tik nlb suprantu kaip tu su tokiu balu per pirma neistojai... aš?tai praeinamas 19,3 o tu i vu ar lsmu nori? siaip norejau i lsmu bet tai sansu mazokai, o tai tai i vu ir man arciau namu,ojus kur planuojat? as i lsmu, vu net nerasiau i prasyma, tad sansu praktiskai 0, nes tos 7 vietos garantuotai bus uzimtos per antra etapa |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:25:50
| Nuoroda
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
mockingbird rašė:
ievapieva1 rašė:
mockingbird rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
tratatka rašė:
koshkin rašė:
Kaip manot ar pavyktų įstoti į mediciną,kineziterapiją ar visuomenės sveikatą univerasitetuose vf?mano balas 19,16 yra sansu kas dar kaip mano?o jei kalbi apie lsmu medicina, kazin, nes bent pas mane diagramoj raso kad pasirasytos 185 sutartys(nemokamu vietu 186) taip kad ten liko tik 1 vieta, o norinciu i ja patekti daug, taip pat ir as kas dar ką patars? As irgi galvoju, kad yra sansu vu maziau priima bet daugiau lieka as tik nlb suprantu kaip tu su tokiu balu per pirma neistojai... aš?tai praeinamas 19,3 o tu i vu ar lsmu nori? siaip norejau i lsmu bet tai sansu mazokai, o tai tai i vu ir man arciau namu,ojus kur planuojat? as i lsmu, vu net nerasiau i prasyma, tad sansu praktiskai 0, nes tos 7 vietos garantuotai bus uzimtos per antra etapa tai o tu istojai ar ne ievaieva?o kaip su mano balu i kineziterapija? ne deja, as neistojau niekur, nors balas 19,24.. bent jau pirmam etape i nemokam kineziterapija zemiausias balas buvo 19,4 (balas toks aukstas del to kad priima laaabai mazai zmoniu, siais metais berods tik 5) (cia kalba eina apie lsmu). pagal mano diagrama visos sutartys kineziterapijoj 5/5 pasirasytos, taip kad sansu ten istoti nebera niekam |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:29:27
| Nuoroda
fajnjote rašė:
O su 15,08 į farmakotechniką ar biomedicinos diagnostiką KK(vf) įmanoma įstoti jei likusios nepasirašytos 9 ir 10 laisvos vietos būtet KK ir 300su viršum laisvų vietų šių studijų krypties ??:) kiek ten dabar laisvu vietu? 10? (cia klausiu apie diagnostika) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:35:30
| Nuoroda
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
mockingbird rašė:
ievapieva1 rašė:
mockingbird rašė:
koshkin rašė:
ievapieva1 rašė:
koshkin rašė:
tratatka rašė:
koshkin rašė:
Kaip manot ar pavyktų įstoti į mediciną,kineziterapiją ar visuomenės sveikatą univerasitetuose vf?mano balas 19,16 yra sansu kas dar kaip mano?o jei kalbi apie lsmu medicina, kazin, nes bent pas mane diagramoj raso kad pasirasytos 185 sutartys(nemokamu vietu 186) taip kad ten liko tik 1 vieta, o norinciu i ja patekti daug, taip pat ir as kas dar ką patars? As irgi galvoju, kad yra sansu vu maziau priima bet daugiau lieka as tik nlb suprantu kaip tu su tokiu balu per pirma neistojai... aš?tai praeinamas 19,3 o tu i vu ar lsmu nori? siaip norejau i lsmu bet tai sansu mazokai, o tai tai i vu ir man arciau namu,ojus kur planuojat? as i lsmu, vu net nerasiau i prasyma, tad sansu praktiskai 0, nes tos 7 vietos garantuotai bus uzimtos per antra etapa tai o tu istojai ar ne ievaieva?o kaip su mano balu i kineziterapija? ne deja, as neistojau niekur, nors balas 19,24.. bent jau pirmam etape i nemokam kineziterapija zemiausias balas buvo 19,4 (balas toks aukstas del to kad priima laaabai mazai zmoniu, siais metais berods tik 5) (cia kalba eina apie lsmu). pagal mano diagrama visos sutartys kineziterapijoj 5/5 pasirasytos, taip kad sansu ten istoti nebera niekam tai,tarkim jei skirtos tos penkios vietos tai jas pasirase ir daugiau vietu neskirs?ar vis vien gali isikovot cia vieta ir krepseli? as tai manau kad nustatytas tikslus nemokamu vietu skaicius ir jei jau per pagrindini priemima visos vietos uzpildytos tai jau niekas nebeprideda tu krepseliu, tarkim jei dabar medicinoj yra likus ta viena vf vieta tai mes visi del jos kovojam, ir is musu kokio simto norinciu ja gaus tik vienas ir nedaugiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
19:56:55
| Nuoroda
fajnjote rašė:
biomedicinos diagnostikoj 8 laisvos tik. cia kauno kolegijoj? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
20:27:07
| Nuoroda
koshkin rašė:
vilenskja rašė:
koshkin rašė:
vilenskja rašė:
koshkin rašė:
vilenskja rašė:
Oi ne ta pacitavau, cia koshkinui rasiau. kodel tu taip manai?kur pati stoji?koks tavo balas? Todel,kad ten tik 7 vietos... na,taip iš viso 7,tai jei iš viso 13univeruose liko tai iš biomedicinos srities 6 vietos kineziterapijai odontologijai ir kt, šššš neapsimoka net rašššyt Galima buvo numanyt, kas ten atsisakys vf vietos... ne daug kas, tai o kur tu stojai ar planuoji stot? zinau tikrai kad odontologijoj 1 liko (lsmu) |