Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-21
12:17:44
| Nuoroda
vitern rašė:
ZYWIEC rašė:
NachNachas rašė:
Tikiuosi būsimieji kursiokai mėgs alų... Kaip manai, ka reiskia mano nicas:DD jau mes megstam megsti lenkiska alu? Tiesiog nesenai teko gert:D sito |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:53:37
| Nuoroda
Pride rašė:
vitern rašė:
ZYWIEC rašė:
vitern rašė:
ZYWIEC rašė:
NachNachas rašė:
Tikiuosi būsimieji kursiokai mėgs alų... Kaip manai, ka reiskia mano nicas:DD jau mes megstam megsti lenkiska alu? Tiesiog nesenai teko gert:D sito ne toks jis ir skanus, seip is lenkisku geriausias reds. O pats skaniausias alus tai rusiskas ;D Man tai skanus. O siaip tokio dalyko, kaip "geriausias" alus nemanau, kad galima isskirti, nes skiriasi zmoniu skoniai Ir siaip, vien vokietukai turi pora tukstanciu alaus rusiu Man is lenkisku tai lech gal patinka labiausiai, o tas reds , tai labai jau moteriskas, is vis ten sidras labaiu ne alus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:54:41
| Nuoroda
vitern rašė:
Beprotybė rašė:
vitern rašė:
ZYWIEC rašė:
NachNachas rašė:
Tikiuosi būsimieji kursiokai mėgs alų... Kaip manai, ka reiskia mano nicas:DD jau mes megstam megsti lenkiska alu? Aš nemėgstu pačių lenkų. : D~ matyt neturi draugu lenku ;D Pietieciai lenkai tai visai kitokie nei cia prie sienos:DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
19:59:20
| Nuoroda
Uzduoti nec,e paziurek, bet geriau ateik i foruma medicina, ten rimtesne kalba eina, apie alu;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:22:59
| Nuoroda
Medicus rašė:
ZYWIEC kvietė į temą apie medikus ir alų, o čia pasirodo pirmo kurso konspektas Patarimas vienas - NIEKADA neklausykite kitų patarimų apie blogus ir gerus dėstytojus, apie sunkius ir lengvus dalykus. Nes nusiteikimas priešiškai iš anksto nieko gero neduoda. Beto man niekada šitos kalbos nepasitvirtindavo, nei apie baisius dėstytojus, nei apie sunkius modulius. Tie patys "baisiausi" pasirodo labai geri ir protingi, tik pyksta jeigu studentai tinginiai ir nieko nežino (man irgi pikta būtų) So rry uz tuos nepraustaburnius:DD, kurie ne i tema sneka:D, tai ar daznai aluti ar ka nors p[asiurbiat po koliu ar pan? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:38:01
| Nuoroda
moniss rašė:
Medicus rašė:
ZYWIEC kvietė į temą apie medikus ir alų, o čia pasirodo pirmo kurso konspektas Patarimas vienas - NIEKADA neklausykite kitų patarimų apie blogus ir gerus dėstytojus, apie sunkius ir lengvus dalykus. Nes nusiteikimas priešiškai iš anksto nieko gero neduoda. Beto man niekada šitos kalbos nepasitvirtindavo, nei apie baisius dėstytojus, nei apie sunkius modulius. Tie patys "baisiausi" pasirodo labai geri ir protingi, tik pyksta jeigu studentai tinginiai ir nieko nežino (man irgi pikta būtų) Kadangi manęs paklausė apie krūvi tai aš ir atsakiau . Nors šiaip jo, nereikia nusiteikt . Atsimenu visi dėl chemijos labai gasdino, dėl biochemijos irgi, o va kaip gavos O pats grama ar darai?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
20:41:05
| Nuoroda
Medicus rašė:
Mane irgi su ta chemija gasdino, kad visi ten neišlaiko, dėstytojai išvis vos ne psichai ir pns...O buvo netgi labai gerai, ir dar vidurki man ta chemija pakėlė Na aišku buvo kas ir neišlaikė ir kam nepatiko, nu bet visalaika tokių būna. Kuriems amžinai viskas blogai, ir tai yra ne jų problemos, o universiteto Kiek laiko informe trunka? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
21:13:03
| Nuoroda
LSMU |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
11:40:43
| Nuoroda
aarco rašė:
Pride rašė:
Kaikurie kairiarankiai be vargo perskaitytu. Bet ne visi. Daugelis kairiarankiu taip raso pradinese klasese, bet veliau pamirsta, kaip skaityti toki rasta Tiesa, yra vienas triukas, bet as jo neisduosiu xD eii, čia kaip duoti šunui kaulą ir pasakyti, kad nevalgytų ;DD Veidrodeli, veidrodeli , kas pasaulyje graziausiai kaire ranka raso:DD? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
11:45:16
| Nuoroda
o tipo priklauso mokymo lygis skirtingose anglu kalbos grupese, ar tik skiriasi ten esanciu gabumai, bet moko ta pati, kaip ir stipresnei grupej?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
11:45:37
| Nuoroda
o tipo priklauso mokymo lygis skirtingose anglu kalbos grupese, ar tik skiriasi ten esanciu gabumai, bet moko ta pati, kaip ir stipresnei grupej?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
13:31:18
| Nuoroda
Dar norejau [aklaust laukiusiu VBE biologijos ir maciusius vertinimo isntrukcija Ar tikrai 5.2 turejo buti: GRgr X grgr, as aip pats parasiau , bet juk F1 kartos museles, tai tik GRgr, o grgr atsitiktine musele, ar as cia kazka ne taip supratau:D? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
13:56:59
| Nuoroda
vaikinai konsuliduokites:DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:04:31
| Nuoroda
Queen rašė:
povelniu rašė:
Biologijos VBE laikė 4202 kandidatai. Išlaikymo riba – 30 taškų. Šį egzaminą išlaikė 93 procentai kandidatų, tuo tarpu pernai – 95,4 procentai. Šimtukus gavo 53 kandidatai. cia siu metu rimtai taip ???????????? is kur tokios zinios? kiek nec'e ziurejau tai atsimenu siais metais turejo laikyt arti 10000 kandidatu
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:16:47
| Nuoroda
Queen rašė:
povelniu rašė:
klausiu ar rimtai norint siu metu egza islaikyt reikia net 30 tsk????????????? Reikejo surinkti 17 tasku. o nuo kiek simtukas? ir ar mazdau kjau aioskios tendencijos, kad tipo kartele siais metais smuko? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:27:35
| Nuoroda
aarco rašė:
Queen rašė:
Sparnai rašė:
Queen rašė:
ZYWIEC rašė:
Dar norejau [aklaust laukiusiu VBE biologijos ir maciusius vertinimo isntrukcija Ar tikrai 5.2 turejo buti: GRgr X grgr, as aip pats parasiau , bet juk F1 kartos museles, tai tik GRgr, o grgr atsitiktine musele, ar as cia kazka ne taip supratau:D? vat gavau as pilnas ir papildytas vertinimo instrukcijas tai 5.2 turejo buti GrRr x ggrr arba pilko kuno ir raudonu akiu x juodo kuno purpuriniu akiu. Gal nori tom pilnom instrukcijom pasidalinti? tai greiciau tada el pastus sakykit,nes jau turiu begt,
[email protected] Ačiū! |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:29:50
| Nuoroda
Qeen ar dar esi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
14:32:28
| Nuoroda
aarco jei tau atsiunte ar gali man i pasta imest [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
15:09:20
| Nuoroda
Na kiek mazdauk tasku surinkot as 88-91 |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
13:30:32
| Nuoroda
Na kiti sakykit kiek mazauk tasku gavot, bet matau situose forumuose bent bize stai raso arba kur minimumus auna arba beveik maxsimumus , kitiem neidomu:D |