Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
20:46:24
| Nuoroda
Ahoooy! Gal yra planuojančių šiemet (2011) čia studijuot? Noriu padiskutuot šia tema :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
20:51:09
| Nuoroda
Sveiki visi! Kaip studijuos, ar verta krimst moklus MRU - VA? Atsiliepkit kas nors :))))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
20:20:01
| Nuoroda
Emotion rašė:
Amplua rašė:
Ahoooy! Gal yra planuojančių šiemet (2011) čia studijuot? Noriu padiskutuot šia tema :) Aš iš dalies svarsčiau apie šią specialybę valiooooo! pagaliau radau bent vieną bendramintį! :))) Bet kaip suprantu turi ir kitų planų? ;/
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
23:51:25
| Nuoroda
Sveiki! Kaip manot įstočiau į nemokamą MRU VA - LT-94;užsienio-93;istorija-50;matematika-31? Ačiū.! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:00:48
| Nuoroda
Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
00:03:49
| Nuoroda
Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! )) Tarp kitko, kokius egzų rezultatus gavot? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:01:43
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
Cometinas! C'mon! :))) Valakampiuose mokosi tik 3-4 kurse. Tad jei šiemet stoji, Tavo vieta centriniuose rūmuose. Be be, nudžiuginau? :D Iki pasimatymo Riomery! :)
Visos to fakulteto specialybes pirmus 2 kursus Baltupiuose? o 3 ir 4 kiek zinau daznai nereikia vaziuot, mazai paskaitu, taip? COMETINAS : Taip, visas paskaitas, bet kurios specialybės lankai Baltupiuose. Na o dėl to 3-4 kurso, tai priklausomai nuo tvarkaraščių sudarymo, kartais reik važiuot kasdien bet trumpam ,kartais 3-4 dienas per savaitę bet ilgesniam laikui. Tarp kitko tvarkaraščių sudarynėtojai dažniausiai padaro laisvą penktadienį arba pirmadienį, tad labai smagu! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:04:50
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
Gintte! Uts uts. Aš jau išsiunčiau prašymą ir pirmoje vietoje paračiau būten MRU VA. KOLEGA! )) Tarp kitko, kokius egzų rezultatus gavot? :) Lietuviu - 86, IStorija - 92, Anglu - 78, Matematika - 4 (laikiau nsimokes ).
O jetau! Velniškai Tau pavydžiu. Pati gavau LT-94;užsienio-93, istorija - 50; mateka-31. Susimoviau šiek tiek su ta istorija... Kaip manai, yra šansų į MRU VA nemokama patekt? :)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
17:06:50
| Nuoroda
Denka rašė:
Kaip manot, kokiu egzaminu rezultatu uztektu, kad i vf patekt? Reikėtų LT - 30-40, užsienio 30-40 ir istorijos apie 20 bent. Tikrai patektum O kiek gavai? :P |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:41:56
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
12:09:37
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU? COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
19:25:08
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua, Atrodo, kad butent istorija tau ir turetu pakisti koja. Kadangi neparasei savo metinio matematikos, tai staciau, kad A kursu turejai 8 vidurki ir stojamasis balas tau 17,94. As su savo rezultatais turiu 18,56, o zmones surinke po 30-40 procentu gali net nesitiketi patekti i nemokama, nes pernai paskutinis istojes i vf turejo 18,24 balo. Niekas negalvoja apie nauja specialybe VIESAJA POLITIKA IR VADYBA? As galvoju butent ja rasyt pirmu numeriu. COMETINAS > Aš rašiau Viešąją politiką ir vadybą antru numeriu gal dar istorija/istorija ir antropologija ziuri VU? COMETINAS> No no no! Istorijos tikrai nerašiau ir nerašyčiau už jokius pinigus.Tai visai neperspektyvu Lietuvoje, na o jei turi planų užsieny, tai valio!!
Del perspektyvumo tai nzn, aisku, geri matematikai, inzinieriai, chemikai gal ir neina i darbo birza. As vat nezinau ka kita rasyt jei kaip kazkas sako, politikos ir vadybos balas aukstas bus ir neistociau su 18.56, tai reikia tiketis, kad i administravima pavyktu, o je iir ten ne, tai daugiau nebeturiu ko rasyt, kaip tik istorija Pliusas nors tas, kad paneliu ten visada buna tuntai Mrrrr.. Bus tų panų ne karo metas Ką žinau, juk MRU dabar yra nauja specialybė - Orientacinė vadyba, manau turėtų būti visai įdomu Beje, jeigu aš turėčiau 18,56 stočiau į TVM - VU, tikrai perspektyvu, tiek Lietuvoj kiek ir užsieny. Na o jei įstosi į viešąjį administravimą, tai gal busim bendrakursiai )P |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
21:46:14
| Nuoroda
cometinas rašė:
Tu galetum stot, o as is matematikos egzamino turedamas 4 procentus ir 6 vidurki B lygiu (mokytoja visiska kale ir pasirinkusius egzamina suzlugde, visiems antram pusmety vidurkis 2-3 balais mazesnis ) net neziuriu jokiu profesiju ar mokymo istaigu, kur yra zodeliai VERSLAS Kaip aš Tave suprantu! Maniškė irgi pinda buvo! Sakė, kad išvis neišlaikysiu, o šičia jai siurprizas, nemokša 31% gavo! BE BE! :Dpp Blembaaa, aš taip norėjau į MRU VA nemokama patekt, ir taip mažai truksta... (( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:09:33
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Tu galetum stot, o as is matematikos egzamino turedamas 4 procentus ir 6 vidurki B lygiu (mokytoja visiska kale ir pasirinkusius egzamina suzlugde, visiems antram pusmety vidurkis 2-3 balais mazesnis ) net neziuriu jokiu profesiju ar mokymo istaigu, kur yra zodeliai VERSLAS Kaip aš Tave suprantu! Maniškė irgi pinda buvo! Sakė, kad išvis neišlaikysiu, o šičia jai siurprizas, nemokša 31% gavo! BE BE! :Dpp Blembaaa, aš taip norėjau į MRU VA nemokama patekt, ir taip mažai truksta... ((
31 procentas - aukstas lygis Mano drauge, kuri tikrai puikiai mokejo matematika tesurinko 10 procentu. Matyt stresas suveike. Taciau visvien yra garantuota del VF vietos biologijoj. Kad mes moketumem tiksliuosius, o ne vien kalbas ar istorija... COMETINAS> Vat vat. Mokėčiau tiksliuosius, išpildyčiau savo vaikystės svajonę ir tapčiau gydytoja )p Deja.. džiaugsiuos Riomeriu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:09:35
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Tu galetum stot, o as is matematikos egzamino turedamas 4 procentus ir 6 vidurki B lygiu (mokytoja visiska kale ir pasirinkusius egzamina suzlugde, visiems antram pusmety vidurkis 2-3 balais mazesnis ) net neziuriu jokiu profesiju ar mokymo istaigu, kur yra zodeliai VERSLAS Kaip aš Tave suprantu! Maniškė irgi pinda buvo! Sakė, kad išvis neišlaikysiu, o šičia jai siurprizas, nemokša 31% gavo! BE BE! :Dpp Blembaaa, aš taip norėjau į MRU VA nemokama patekt, ir taip mažai truksta... ((
31 procentas - aukstas lygis Mano drauge, kuri tikrai puikiai mokejo matematika tesurinko 10 procentu. Matyt stresas suveike. Taciau visvien yra garantuota del VF vietos biologijoj. Kad mes moketumem tiksliuosius, o ne vien kalbas ar istorija... COMETINAS> Vat vat. Mokėčiau tiksliuosius, išpildyčiau savo vaikystės svajonę ir tapčiau gydytoja )p Deja.. džiaugsiuos Riomeriu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:13:19
| Nuoroda
Saldainis rašė:
Baigiau pirmą VA kursą, kitąmet būsiu pirmakursių kuratorė, tad, jei kyla bet kokių klausimų - galit drąsiai kreiptis SALDAINI> Tu net neįsivaizduoji kaip man pasisekė , kad čia esi Planuoju studijuoti VA, todėl pirmiausia kila klausimas ar įdomu/sunku. Esu girdėjųsi, kad dažniausiai penktadienis būna laisvas, nes mažai paskaitų, ar tiesa? :) Beje, kokių dalykų mokotės, ar sunki sesija? :) Ačiū! tikiuosi sulauksiu atsakymo )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
20:52:08
| Nuoroda
Saldainis rašė:
Amplua rašė:
Saldainis rašė:
Baigiau pirmą VA kursą, kitąmet būsiu pirmakursių kuratorė, tad, jei kyla bet kokių klausimų - galit drąsiai kreiptis SALDAINI> Tu net neįsivaizduoji kaip man pasisekė , kad čia esi Planuoju studijuoti VA, todėl pirmiausia kila klausimas ar įdomu/sunku. Esu girdėjųsi, kad dažniausiai penktadienis būna laisvas, nes mažai paskaitų, ar tiesa? :) Beje, kokių dalykų mokotės, ar sunki sesija? :) Ačiū! tikiuosi sulauksiu atsakymo )) Pirma, dėl viešosios politikos ir vadybos: manau, kad pirmi du metai tikrai bus Baltupiuose Amplua, man pirmą pusmetį įdomu nebuvo, antrą jau kitaip, bet čia manau ir nuo žmogaus priklauso, ko jis tikisi ir pan. Mokytis tikrai lengva Kai kurios grupėms laisvas penktadienis, kai kurioms, kaip man, pirmadienis. Bet šiaip, juk ir pats gali pasidaryti sau laisvų dienų. Tarkim, aš pusmečio pradžioje nueinu į visas paskaitas/seminarus, o po to racionaliai susidarau sau tvarkaraštį tik iš to, kas man naudinga. Paskaitų lankymas neprivalomas. Mokomuosius dalykus gali rasti programoje. Pirmą pusmetį man buvo vadyba, logika, specialybės kalba (na, kaip lietuvių kalbos pamokos), vokiečių (profesinė kalba), sociologija, statistika ir reikėjo pasirinkti vieną alternatyviai pasirenkamą dalyką - informatiką, elitą ir lyderystę arba įvaizdžio vadybą. Šį pusmetį buvo vokiečių, valstybės institucijų ir įstaigų vadyba, viešojo administravimo teorijos ir paradigmos (skamba baisiai, bet įdomu ir naudinga ), politologija, filosofija ir reikėjo pasirinkti po vieną alternatyviai pasirenkamą dalyką iš dviejų grupių: retorikos, lotynų kalbos arba etikos arba iš protokolo ir etiketo, informacijos vadybos, psichologijos. Dar per 3m. reikia mokytis 3 laisvai pasirenkamus dalykus, juos renkiesi pati iš beeegalės dalykų Pirma sesija atrodė baisi, bet praėjo gerai. O antrą ėmiau išankstinę, reikėjo laikyti egzaminus ir tuo pačiu vaikščioti į paskaitas/seminarus, bet kadangi buvo mokslo metų pabaiga ir jau mažai, ką ten veikėm, tai rezultatai dar geresni nei pirmos Be to, gavosi 3 mėnesiai ir savaitė atostogų SALDAINI> o jeigu stojant reikia matematikos metinio pazymio, bet as laikiau egza, tai ka man uzskaitys? gal egza? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
21:48:16
| Nuoroda
cometinas rašė:
Na va, apsisprendziau Administravima irasiau pirmu numeriu ir tureciau ten ir istot, o politika palikau antra Tikiuosi nesigailesiu Na tai ką , susitiksim greit :DDDD
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:39:31
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Na va, apsisprendziau Administravima irasiau pirmu numeriu ir tureciau ten ir istot, o politika palikau antra Tikiuosi nesigailesiu Na tai ką , susitiksim greit :DDDD
Tikiuosi Net Valakampiai nebebaisus (gal cia tik laikinas efektas ) Yeeeey, jau yra rezultatai. Aš ten kviečiama woooohooo! :)) Kolegos renkamės čia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:05:59
| Nuoroda
Ooo jau 5-iese esam! :) Apsikeičiam gal kontaktais? Vistiek teks 4 metus kartu trintis |