Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:10:33
| Nuoroda
Cinderella rašė:
Manau gal net kokį meetą padaryt galėtumem, kaip manot? Beje, kada važiuojat į universitetą? Aš už meetą! :)) Gerai bus jau susipažinus žengt į MRU :) Tarp kitko, gal kartu važiuojam į MRU pasirašyt dokumentų? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:14:24
| Nuoroda
cometinas rašė:
Bet tai kai cia vien panos Tai džiaukis! :DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:25:38
| Nuoroda
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:34:29
| Nuoroda
Cinderella rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? prajuokinai POFIG ką mokysimies, svarbiausia įstojom |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:40:57
| Nuoroda
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara 300km Tai tau dar ir butą susirast reik.. vajej kiek reikalų turėsi. Žiūriu dauguma rytoj važiuoja, tai važiuosiu ir aš )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:53:42
| Nuoroda
Cinderella rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara 300km Tai tau dar ir butą susirast reik.. vajej kiek reikalų turėsi. Žiūriu dauguma rytoj važiuoja, tai važiuosiu ir aš )) Turiu buta, bet, kad reikes vienam gyvent kone 2 savaites, o as tam Vilniuj gal 7 kartus (4 ekskursijos) esu buves nesijaudink, mes tau padesim nepasiklysti Va va ! Gerosios kursiokės visada išties pagalbos ranką D jeigu ką skambink |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:10:36
| Nuoroda
Cinderella rašė:
Amplua rašė:
Cinderella rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Amplua rašė:
cometinas rašė:
Ir isvis, ka mes ten mokysimes? Ateis laikas pamatysim D kol kas džiaukis vasara 300km Tai tau dar ir butą susirast reik.. vajej kiek reikalų turėsi. Žiūriu dauguma rytoj važiuoja, tai važiuosiu ir aš )) Turiu buta, bet, kad reikes vienam gyvent kone 2 savaites, o as tam Vilniuj gal 7 kartus (4 ekskursijos) esu buves nesijaudink, mes tau padesim nepasiklysti Va va ! Gerosios kursiokės visada išties pagalbos ranką D jeigu ką skambink Tai tu jei pasiklysi kur nors skambink Kokio velnio aš turiu pasiklyst, jei aš vietinė? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:46:46
| Nuoroda
Saldainis rašė:
Cometinai, galėsi Ir džiaukis, dažniausiai VA mokosi kokie 70proc. panelių Banko atstovų bus, bet jie bus dėl paskolų. O tiksliai paskolos. Mano viena pažįstama paėmė tą paskolą, bet dbr toks klausimas ją išmokėt reikės kai baigsi mokslus, ar jau pradedant nuo 1 kurso? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:56:00
| Nuoroda
Ais rašė:
Sveiki, būsimosios kursiokės/ai Ir aš prisijungiu prie VA pirmakursių būrio. Sutartį planuoju pasirašinėti rytoj, tikiuos neiškilks jokių kėblumų:D Labuka Na tai susitiksim, aš irgi rytoj važiuoju
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:42:00
| Nuoroda
Ais rašė:
Tikiuos ne visi taip galvos;DDD nors kitą vertus laukiant eilėj - proga susipažint. Gaal kas žinot kur pasirašinėjam? Bendrai, ar savo fakultete?:) Bleeeeeeeeemba pasikeitė mano planai, tai važiuosiu tik poryt (( Klausykit merdžinos, gal apsikeičiam kontaktais? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
16:04:04
| Nuoroda
Erminija rašė:
Aš taip pat čia FB galite rasti Erminija Antulionytė. Sutartį važiuosiu pasirašyti rytoj Opa. Aš irgi rytoj
|