Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
17:28:13
| Nuoroda
laputea rašė:
na siaip nesu visai zalia toj chemijoj, tik nelabai gaudausi ivariose reakcijose nejau jas visas reikia moketi? deja, taip, reikia visas mokėt. Tik siūlau nekalt, o logiškai suvokt bet tikrai įmanoma per metus pasiruošt chemijos egzaminui, žinau daug pavyzdžių, kam pavyko. Aišku gal nepretenduoja į 100, bet apie 85 gali laisvai tikėtis svarbiausiai rimtai nusiteikti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:37:26
| Nuoroda
Gal žinot koks mažiausias į mokamą odontologiją vu?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:42:48
| Nuoroda
Pride rašė:
be_coco rašė:
Gal žinot koks mažiausias į mokamą odontologiją vu?:) 19.52 O, vaikyti, teks atsisveikinti tada;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:06:32
| Nuoroda
_Rikule_ rašė:
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
praeitais metais gi pas mus (Vilniuje) buvo kažkokie apdovanojimai šimtukams (3 ir daugiau), bet nežinau ar litų gavo. gal kokių knygučių apie miestą Tai man atrodo, kad ten buvo geriausiems respublikoje, ar ne? Siaip delfyje raso, kad liepos 14d. Vilniuje vel bus apdovanojimai man atrodo vilniaus FB profilyje yra kažkokios nuotraukos. prieš išleistuves daro tokį balių? žmonės atsigaut nespės ... kAZKaip nebetaip jaudinuos kaip pries lt..:D Man tai jau panika bet kokia...Kai pagalvoju, kad jau yra įvesta sistemoj kažkoks skaičiukas, tai šiurpas eina ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:27:33
| Nuoroda
Pride rašė:
be_coco rašė:
_Rikule_ rašė:
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
praeitais metais gi pas mus (Vilniuje) buvo kažkokie apdovanojimai šimtukams (3 ir daugiau), bet nežinau ar litų gavo. gal kokių knygučių apie miestą Tai man atrodo, kad ten buvo geriausiems respublikoje, ar ne? Siaip delfyje raso, kad liepos 14d. Vilniuje vel bus apdovanojimai man atrodo vilniaus FB profilyje yra kažkokios nuotraukos. prieš išleistuves daro tokį balių? žmonės atsigaut nespės ... kAZKaip nebetaip jaudinuos kaip pries lt..:D Man tai jau panika bet kokia...Kai pagalvoju, kad jau yra įvesta sistemoj kažkoks skaičiukas, tai šiurpas eina ;D O man neima nes zinau, kad gerai islaikiau. Nemiegosit? :) Nesenai i kompa gavau mader human biology, nors mader "biology" ir "inquiry into life" man nelabai patiko, bet "Human biology" kazkodel patinka Tau gerai, kai žinai, o aš tai nutuokiu, kad bus 75, bet viliuos gal iki 80 pritemps kaip nors. Tiksliau gal pritempė..tai jaudulys ir ima )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:33:56
| Nuoroda
Pride rašė:
be_coco rašė:
Pride rašė:
be_coco rašė:
_Rikule_ rašė:
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
praeitais metais gi pas mus (Vilniuje) buvo kažkokie apdovanojimai šimtukams (3 ir daugiau), bet nežinau ar litų gavo. gal kokių knygučių apie miestą Tai man atrodo, kad ten buvo geriausiems respublikoje, ar ne? Siaip delfyje raso, kad liepos 14d. Vilniuje vel bus apdovanojimai man atrodo vilniaus FB profilyje yra kažkokios nuotraukos. prieš išleistuves daro tokį balių? žmonės atsigaut nespės ... kAZKaip nebetaip jaudinuos kaip pries lt..:D Man tai jau panika bet kokia...Kai pagalvoju, kad jau yra įvesta sistemoj kažkoks skaičiukas, tai šiurpas eina ;D O man neima nes zinau, kad gerai islaikiau. Nemiegosit? :) Nesenai i kompa gavau mader human biology, nors mader "biology" ir "inquiry into life" man nelabai patiko, bet "Human biology" kazkodel patinka Tau gerai, kai žinai, o aš tai nutuokiu, kad bus 75, bet viliuos gal iki 80 pritemps kaip nors. Tiksliau gal pritempė..tai jaudulys ir ima )) o turi instrukcija? Pasitikrinai, kiek tasku surinkai?
Ne visai. Tas pradinis tikrinimasis buvo, kai tik iš po egzo visi čia diskutavo. Tai plius minus toks rezultatas. Nuliūdau, bet ką padarysi ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:55:37
| Nuoroda
Pride rašė:
be_coco rašė:
Ne visai. Tas pradinis tikrinimasis buvo, kai tik iš po egzo visi čia diskutavo. Tai plius minus toks rezultatas. Nuliūdau, bet ką padarysi ) Gal atsiusti? Hm, gal ir atsiųsk, arba verksiu visą naktį arba ne ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:58:00
| Nuoroda
Pride rašė:
be_coco rašė:
Pride rašė:
be_coco rašė:
Ne visai. Tas pradinis tikrinimasis buvo, kai tik iš po egzo visi čia diskutavo. Tai plius minus toks rezultatas. Nuliūdau, bet ką padarysi ) Gal atsiusti? Hm, gal ir atsiųsk, arba verksiu visą naktį arba ne ;D koks emailas? pm. dėkui labai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:41:56
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
Spekit kiek gausit. ;]] 70 geriausiu atveju ;(((( o tu?? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:05:42
| Nuoroda
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:21:19
| Nuoroda
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( aš su biologijos 91% jau atsisveikinu su medicina, nes kaip matai, lietuvių VBE apeliuosiu blemba, blemba, jaučiu net į mokamą neitų su tiek? taip? ;( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:28:34
| Nuoroda
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( aš su biologijos 91% jau atsisveikinu su medicina, nes kaip matai, lietuvių VBE apeliuosiu blemba, blemba, jaučiu net į mokamą neitų su tiek? taip? ;( Eitu. Pernai gi kazkokia merga, kur labai forume reiskias istojo i mokama medicina, nors iš triju egzu ne vieno nebuvo 40+ D bet tai vu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:30:54
| Nuoroda
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
NachNachas rašė:
be_coco rašė:
iEdis rašė:
69 taskai - 62% , taip ir tikejaus apie 70 tasku, bet galvojau kad ir % bus daugiau pagal praitus metus panasiai ir buvo blemba, tas pats...78 taškai taškai, o procentai tik 76...sudie, medicina ;( aš su biologijos 91% jau atsisveikinu su medicina, nes kaip matai, lietuvių VBE apeliuosiu blemba, blemba, jaučiu net į mokamą neitų su tiek? taip? ;( Eitu. Pernai gi kazkokia merga, kur labai forume reiskias istojo i mokama medicina, nors iš triju egzu ne vieno nebuvo 40+ D bet tai vu? LSMU su 71 is biologijos ir ten gerai butu juk... tipo nemokamas? o vu mokamas su kiek? ;((( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
12:25:04
| Nuoroda
Karo0722 rašė:
envy rašė:
Karo0722 rašė:
Protingi žmonės, patarkite, ką man daryti. Problema yra ta, kad mano konkursinis balas 18.84 ir aš žiauriai norėčiau į nemokamą. Paaiškinkit man kas nors kaip vyksta procesas pirmajame ir antrajame turuose? Jei aš pasirašau sutartį pirmajame ture, automatiškai nebegaliu pretenduoti į antrąjį dėl nemokamo??? Prašau, paaiškinkit kas nors, tai man labai svarbu! O gal man kitais metais perlaikyti biologiją, nes šįmet tik 82 surinkau, nors man asmeniškai egzaminas nesunkus pasirodė? AČIŪ Tikra tiesa, pasirašius sutartį pirmame bendrojo stojimo ture, beje iki liepos 29d, antrajame nebedalyvauji. Kadangi visi rašiusieji prašymus gauna po vieną pasiūlymą vf ir vnf, lieka vf vietos žmonių, pasirinkusių vnf arba išvažiuojančių studijuoti svetur, kas šiemet dažnas reiškinys:) Tuomet dėl likusių laisvų vietų varžomasi antrame ture. Visuomet išlieka rizika, gali nebegaut pasiūlymo, kokį lama pateikė pirmame, bet, jei noras išties didelis.. Ne vienas šitaip įstoja. Svarbu dar paminėti, jog, pirmame ture gavus pasiūlymą iš aukštosios mokyklos vnf studijoms, kurias įrašei vienu iš pirmų trijų prioritetų ir pasiūlymo atsisakius, antrame ture taip pat nebedalyvaujame. Sėkmės Tai jei aš parašiau 2 numeriu vnf, ir tarkim pirmajame ture gavau pasiūlymą ten stoti, tačiau jo atsisakiau, tai antrame ture išvis nedalyvauju, ta prasme, net nepretenduoju į mokamą?
O aš žinau, kad pernai pasirašę per pirmą turą sutartis, po to dalyvavo antrame ir po antro turo nutraukė pirmąsias sutartis ir pasirašė naująsias. Nežinau, neįkandama man šita sistema ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
14:46:10
| Nuoroda
envy rašė:
Karo0722 rašė:
dona92 rašė:
Karo0722 rašė:
be_coco rašė:
Karo0722 rašė:
envy rašė:
Karo0722 rašė:
Protingi žmonės, patarkite, ką man daryti. Problema yra ta, kad mano konkursinis balas 18.84 ir aš žiauriai norėčiau į nemokamą. Paaiškinkit man kas nors kaip vyksta procesas pirmajame ir antrajame turuose? Jei aš pasirašau sutartį pirmajame ture, automatiškai nebegaliu pretenduoti į antrąjį dėl nemokamo??? Prašau, paaiškinkit kas nors, tai man labai svarbu! O gal man kitais metais perlaikyti biologiją, nes šįmet tik 82 surinkau, nors man asmeniškai egzaminas nesunkus pasirodė? AČIŪ Tikra tiesa, pasirašius sutartį pirmame bendrojo stojimo ture, beje iki liepos 29d, antrajame nebedalyvauji. Kadangi visi rašiusieji prašymus gauna po vieną pasiūlymą vf ir vnf, lieka vf vietos žmonių, pasirinkusių vnf arba išvažiuojančių studijuoti svetur, kas šiemet dažnas reiškinys:) Tuomet dėl likusių laisvų vietų varžomasi antrame ture. Visuomet išlieka rizika, gali nebegaut pasiūlymo, kokį lama pateikė pirmame, bet, jei noras išties didelis.. Ne vienas šitaip įstoja. Svarbu dar paminėti, jog, pirmame ture gavus pasiūlymą iš aukštosios mokyklos vnf studijoms, kurias įrašei vienu iš pirmų trijų prioritetų ir pasiūlymo atsisakius, antrame ture taip pat nebedalyvaujame. Sėkmės Tai jei aš parašiau 2 numeriu vnf, ir tarkim pirmajame ture gavau pasiūlymą ten stoti, tačiau jo atsisakiau, tai antrame ture išvis nedalyvauju, ta prasme, net nepretenduoju į mokamą?
O aš žinau, kad pernai pasirašę per pirmą turą sutartis, po to dalyvavo antrame ir po antro turo nutraukė pirmąsias sutartis ir pasirašė naująsias. Nežinau, neįkandama man šita sistema ;D Tai va, man irgi, jei čia tiesa, tai man reikia keisti prioritetus, kad nebūtų vnf pirmuose numeriuose ir galėčiau antrame ture dalyvaut. Keistai čia kažkaip, nežinau iš tikrųjų, ar verta taip rizikuot metus prarast, ar geriau į mokamą varyt ir viskas, gal kažkaip ir išsivyniočiau su tais pinigais... Kaip nervina mane, tai negaliu! slow down, zmones. nera ko nervotis ir aukoti nerviniu lasteliu. ziurekit su dziaugsmu ir viskas. kaip bus taip. Tikejimas padeda :] žinai, būtų truputį apmaudu, jei pasirašyčiau sutartį dėl mokamos, o vėliau žmonės įstotų su mažesniais balais į nemokamą. čia toks reikšmingas momentas. Patikslinsiu truputį, nes, kaip matau, dar daug neaiškumų likę:) Visos pasirinktos studijų programos vf ir visos vnf yra analizuojamos atskirai, nepriklausomai nuo išdėstytų prioritetų, pvz.: 1-5 vf vietos, 6-12 vnf, 1 prioritetas akivaizdžiai pirmas vf atžvilgiu, o įrašytas 6 tampa pirmu prioritetu vnf atžvilgiu. Maišyti vf ir vnf nėra tikslo, parašom vienas po kitom ir bus gerai:) Taip mažiau maišaties jums patiems, nors, jei 1 įrašyta vieta -vf, 2- vnf, 3 - vėl vf, tai išskirsčius vf ir vnf prioritetus, 3 įrašyta vieta vis tiek lieka antru vf prioritetu. Sąlyga dėl sutarčių galioja tik tuo atveju, kai gaunate pasiūlymą iš pirmų trijų vf prioritetų. Apie nutraukiamas sutartis nieko negirdėjau, na bet gal tik aš. Ir kiek teko bendrauti su LAMA atstovu Raila, jis būtent taip aiškino bendrojo priėmimo sistemą. Visiškai sutinku, kad apmaudu pirmąjame ture pasirinkti vnf, kai antrame galbūt gautum vf, bet, jei jau pirmam pasirašai, tai nebesužinosi ar antram būtumėt gavę Na, čia didelė rizika, bet tokia jau mūsų sistema. Antrame ture vf vietų lieka tik todėl, kad kažkas pasirinko vnf. Klauskite, jei kažkas vis dar neaišku. Man neaišku vis tiek. Tarkim 4 prioritetas biochemija vnf, aš įstoju, bet norėčiau mediciną, kuris buvo kaip trečias vnf prioritetas. Tai ar galiu pasirašyt sutartį su vnf biochemiją, bet toliau preteneduot į vnf mediciną? Ar jau viskas, nuplaukia medicina? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
15:40:36
| Nuoroda
envy rašė:
Sniegena rašė:
Lamabpo rašo:" Tačiau, jeigu jis atsisako jam pasiūlytos vietos, laimėtos pagal 1–3 pageidavimus (skaičiuojami tik valstybės finansuojamas vietas atitinkantys pageidavimai), ir iki liepos 29 dienos (imtinai) neatvyksta į aukštąją mokyklą pasirašyti studijų sutarties, antrajame priėmimo etape jis dalyvauti negali." Šito ir nesuprantu,matyt smegenys perdegė nuo tų egzaminų Būtent tai aš ir stengiuosi paaiškint:) Gauni pasiūlymą iš pirmų trijų prioritetų valstybės finansuojamoms studijoms ir sutarties nepasirašai, tavęs į antrą ratą jau nebepriima. Nesvarbu, kad neturi sutarties su jokia aukštąja mokykla, žmogus jau buvo gavęs kvietimą studijuoti nemokamai aukšto prioriteto studijose. Taip daroma tam, kad žmonės atsakingai rinktųsi ir nežaistų su aukštojo mokslo sistema. Po to liktų vf vietų paklausiose specialybėse, universitetams tektų priimti kandidatų su per žemais KB ir pan, o tai labai iškreptų visą reitinginę sistemą. Bet kodėl taip...nu nesuprantu, pernai vaikinas pasirašė sutartį į vnf ekomomiką, dalyvavo antram ture, perstojo kažkur kitur ir tada turėjo eit į universitetą nutraukt sutarties ir sėkmingai studijuoja dabar antro turo metu laimėtoje vietoje... ;D nors uvo pasirašęs sutartį. Koks kosmosas !! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:09:57
| Nuoroda
Sniegena rašė:
be_coco rašė:
envy rašė:
Sniegena rašė:
Lamabpo rašo:" Tačiau, jeigu jis atsisako jam pasiūlytos vietos, laimėtos pagal 1–3 pageidavimus (skaičiuojami tik valstybės finansuojamas vietas atitinkantys pageidavimai), ir iki liepos 29 dienos (imtinai) neatvyksta į aukštąją mokyklą pasirašyti studijų sutarties, antrajame priėmimo etape jis dalyvauti negali." Šito ir nesuprantu,matyt smegenys perdegė nuo tų egzaminų Būtent tai aš ir stengiuosi paaiškint:) Gauni pasiūlymą iš pirmų trijų prioritetų valstybės finansuojamoms studijoms ir sutarties nepasirašai, tavęs į antrą ratą jau nebepriima. Nesvarbu, kad neturi sutarties su jokia aukštąja mokykla, žmogus jau buvo gavęs kvietimą studijuoti nemokamai aukšto prioriteto studijose. Taip daroma tam, kad žmonės atsakingai rinktųsi ir nežaistų su aukštojo mokslo sistema. Po to liktų vf vietų paklausiose specialybėse, universitetams tektų priimti kandidatų su per žemais KB ir pan, o tai labai iškreptų visą reitinginę sistemą. Bet kodėl taip...nu nesuprantu, pernai vaikinas pasirašė sutartį į vnf ekomomiką, dalyvavo antram ture, perstojo kažkur kitur ir tada turėjo eit į universitetą nutraukt sutarties ir sėkmingai studijuoja dabar antro turo metu laimėtoje vietoje... ;D nors uvo pasirašęs sutartį. Koks kosmosas !! Aš ir taip supratau kaip tu,kad galima nutraukt sutartį ir perstot.Bet bijau,kad nuo šiemet griežtina sąlygas Man atrodo, kad galima. tik tiek, kad kaip ir sakė, jei pasirašai vf, tai po to tik į vnf gali pretenduot...bet turėtų būt galima..galima turbūt ir abiejų atsisakyt, ir tada antram ture jau vėl visur gali pretenduot.. bet iš esmės, jei yra gyvas pavyzdys, tai kodėl juo netikėjus;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:16:15
| Nuoroda
envy rašė:
Sniegena rašė:
be_coco rašė:
envy rašė:
Sniegena rašė:
Lamabpo rašo:" Tačiau, jeigu jis atsisako jam pasiūlytos vietos, laimėtos pagal 1–3 pageidavimus (skaičiuojami tik valstybės finansuojamas vietas atitinkantys pageidavimai), ir iki liepos 29 dienos (imtinai) neatvyksta į aukštąją mokyklą pasirašyti studijų sutarties, antrajame priėmimo etape jis dalyvauti negali." Šito ir nesuprantu,matyt smegenys perdegė nuo tų egzaminų Būtent tai aš ir stengiuosi paaiškint:) Gauni pasiūlymą iš pirmų trijų prioritetų valstybės finansuojamoms studijoms ir sutarties nepasirašai, tavęs į antrą ratą jau nebepriima. Nesvarbu, kad neturi sutarties su jokia aukštąja mokykla, žmogus jau buvo gavęs kvietimą studijuoti nemokamai aukšto prioriteto studijose. Taip daroma tam, kad žmonės atsakingai rinktųsi ir nežaistų su aukštojo mokslo sistema. Po to liktų vf vietų paklausiose specialybėse, universitetams tektų priimti kandidatų su per žemais KB ir pan, o tai labai iškreptų visą reitinginę sistemą. Bet kodėl taip...nu nesuprantu, pernai vaikinas pasirašė sutartį į vnf ekomomiką, dalyvavo antram ture, perstojo kažkur kitur ir tada turėjo eit į universitetą nutraukt sutarties ir sėkmingai studijuoja dabar antro turo metu laimėtoje vietoje... ;D nors uvo pasirašęs sutartį. Koks kosmosas !! Aš ir taip supratau kaip tu,kad galima nutraukt sutartį ir perstot.Bet bijau,kad nuo šiemet griežtina sąlygas Matot, praeitais metais buvo labai daug klaidų privelta, didesnį balą turintys negavo pasiūlymo, mažesnį turintys gavo ir t.t Tikrai kosmosas Kaip dėl sutarčių nutraukimu su universitetais aš tikrai nieko nežinau ir komentuoti negaliu, tačiau lama aiškiai nurodo, kad pasirašius sutartį, tavo prašymas studijuoti toliau nebenagrinėjamas. Juk ir šiaip akivaizdu atrodo, kam žmogui dar ką nors siūlyt, jei jis jau pasirinko ir sutartį pasirašė. Nemanau, kad kažkas ketina tokį balaganą leist. Juk po pirmo turo rezultatų tik trys dienos sutartis pasirašyt, per pora dienų išnagrinėja antram turui, po jo jau tik dvi dienos sutarčių pasirašymui. Ar spėsit dar jas nutraukinėt? Įsivaizduokit tarkim VU - kiek ten būsimų pirmakursių atvyksta sutarčių pasirašyt... Man tai čia visa ta sistema balaganas;D vis tiek iki galo dar nesuprantu;D nu tikiuosi nereiks antro, nes nesuprantu jo taisyklių ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:39:11
| Nuoroda
Sniegena rašė:
Kas nerizikuoja,negeria šampano Aha, o kas surizikuos gali ir niekada nebeparagaut šampano.... ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:25:35
| Nuoroda
O galit paaiškint,kodėl prie kai kurių prioretitų nerodo mano KB??? Pavydžiui, biochemijos langelyje rašo 0.00 ?? Kas čia dabar? |