Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
15:27:23
| Nuoroda
Orchideja rašė:
be_coco rašė:
O galit paaiškint,kodėl prie kai kurių prioretitų nerodo mano KB??? Pavydžiui, biochemijos langelyje rašo 0.00 ?? Kas čia dabar? Nesijaudink, dar atsiras :) Ir į visus vnf nerodo balo. Nu nejuokinga truputį;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
16:10:17
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
Sveiki. Pvz istoju i vnf vieta pirmu turu, ir noriu dalyvauti antrame kad galeciau i vf. Tai as turiu pasirasyti sutarti ir tik tada vel teikti prasyma antram turui, ar tiesiog atsisakyti ir toliau dalyvauti? Jeigu tai ne pirmi trys prioritetai, sutartį pasirašyt gali, o jei vienas iš pirmų trijų gali tik atsisakyt, jei nori antro turo...nors nežinau, čia tik mano suvokimas, kuris dažnai gali būti klaidingas;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
00:53:01
| Nuoroda
Nebejuokinga...Man prie biochemijos konkursinio balo tiek VF tiek VNF rodo 0.00...kas čia dabar....;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
01:01:33
| Nuoroda
76ers rašė:
Man ant VNF rodo... Kaip suprantu tada net neverta į VF rašyt ... Ta prasme? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
01:05:00
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
76ers rašė:
Man ant VNF rodo... Kaip suprantu tada net neverta į VF rašyt ... Gal sistema dar nespėjo visko sutvarkyti, nepanikuokit ir tikrai dėl tų nulių nekeiskit savo prioritetų Nu bet tai blem, kodėl kitur rodo, o ant biochemijos 0.00 ;/ kaip baisuuu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
01:22:42
| Nuoroda
atvirkštukė rašė:
be_coco rašė:
atvirkštukė rašė:
76ers rašė:
Man ant VNF rodo... Kaip suprantu tada net neverta į VF rašyt ... Gal sistema dar nespėjo visko sutvarkyti, nepanikuokit ir tikrai dėl tų nulių nekeiskit savo prioritetų Nu bet tai blem, kodėl kitur rodo, o ant biochemijos 0.00 ;/ kaip baisuuu Manau, kad viskas dar susitvarkys, juk ir kitiems yra problemų dėl nulių. Beje, juk gali parašyt lamai ir paklaust, kodėl taip yra. Aha, ryt anksti kelsiuos ir bėgsiu laiško kurt ! O pražilsiu tuoj ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
01:29:53
| Nuoroda
Cakas rašė:
Man tai jau rodo bala gerai, o dar norejau paklausti nors jau daug kartu klausta, bet kaip manot ai kils balai ar ne siemet i vnf? Į biochemiją? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:22:26
| Nuoroda
Turiu nuojautą, kad gausiu biochemija vnf ir chemija vf... Ką rekomenduotumėt.. ;( turėkim minty tai, kad net nežinau, kaip atrodo fizikos vadovėlis (biochemijoj jos daug) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:29:55
| Nuoroda
Aš į vnf papuoliau, bet nežinau dar, ar šitą ir priimt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:39:20
| Nuoroda
Sveiki, ar yra čia būsimų chemikų?;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:35:38
| Nuoroda
Pasakykit man žioplei, kaip perkelt ten tuos prašymus antram etapui...spaudžiu spaudžiu, bet prašymas tik tuščias ir nieko redaguot neleidžia;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:49:47
| Nuoroda
R.R. rašė:
be_coco rašė:
Pasakykit man žioplei, kaip perkelt ten tuos prašymus antram etapui...spaudžiu spaudžiu, bet prašymas tik tuščias ir nieko redaguot neleidžia;/ na, įeini į II etapo prašymą ir spaudi pridėti, pridedi naujai pagal tvarką pasirinktas mokyklas ir viskas, po o gali per "plačiau" keist jų eiliškumą. neleidžia pridėt nieko...;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:05:42
| Nuoroda
R.R. rašė:
be_coco rašė:
R.R. rašė:
be_coco rašė:
Pasakykit man žioplei, kaip perkelt ten tuos prašymus antram etapui...spaudžiu spaudžiu, bet prašymas tik tuščias ir nieko redaguot neleidžia;/ na, įeini į II etapo prašymą ir spaudi pridėti, pridedi naujai pagal tvarką pasirinktas mokyklas ir viskas, po o gali per "plačiau" keist jų eiliškumą. neleidžia pridėt nieko...;/ turi leist..gal pastrigo kas, pakentėk biškuti dar, jei neleis reiks žiūrėt kažką rimt. nes tas įterpti prašyma toks neaktyvus, pilkas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:37:54
| Nuoroda
nelyte rašė:
na man atsitiko tokia problemėlė,žiurejau visas diagramas ir rekrecijos moksle vf riba yra 7,42. o mano 10,92. tai kaip suprasti kad neistojau? gal galite paaiskyti man durnai rašyk laiška lamai. pernai irgi buvo klaidų klaidelių |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:49:44
| Nuoroda
tratatka rašė:
Buk_laimingas rašė:
duokit diagramų linką nerandu ir as tu diagramu nu man išvis neleidžia koreguot prašymo, nu kas per nesąmonė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
00:22:15
| Nuoroda
Domciukas rašė:
Na, busimieji biochemikai, pasirodykit ir jus Aš aš |