Vartotojo escada pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-16 15:18:36 | Nuoroda
Inesitta rašė:
escada rašė:
Inesitta rašė:

jei zadat praleisti metukus,tikrai nesedekit namuciuos,puikia galimybe turit isvyksti y uzsieny,man begalo gera yspudy padare UK, praleidusi metus,nenuliudau,o islekiau y uzsieny,norejosi pailseti nuo mokslu,uzdirbti,ir pavyko,per tuos metus uzsidirbau pakankamai:-)

Pas pažįstamus važiavai?o ar šiemet įstojai? 

taip pas pazystamus,puikiai sekesi ,buciau dar buvus ir buvus,bet  norejau baigti mokslus,o siemet buvo laaabai sunku ystoti,bet du atapus neystojau,tai y trecia jau bandziau tik neakivaizdziai,ir ystojau,jei galvoji praleisti metus,persilaikyk bent viena egzamina,kad butu geresni rezultatai,ir lengviau ystoti:-)

Na ką taip ir reikės daryti..perlaikysiu,o per šiuos metus bandysiu Vilniui darbo iškoti,nes aš iš Anykščių ir čia pasilikti dar metus nebenoriu..

Žinutė parašyta: 2011-08-19 15:24:12 | Nuoroda
Inesitta rašė:
escada rašė:
Inesitta rašė:
escada rašė:
Inesitta rašė:

jei zadat praleisti metukus,tikrai nesedekit namuciuos,puikia galimybe turit isvyksti y uzsieny,man begalo gera yspudy padare UK, praleidusi metus,nenuliudau,o islekiau y uzsieny,norejosi pailseti nuo mokslu,uzdirbti,ir pavyko,per tuos metus uzsidirbau pakankamai:-)

Pas pažįstamus važiavai?o ar šiemet įstojai? 

taip pas pazystamus,puikiai sekesi ,buciau dar buvus ir buvus,bet  norejau baigti mokslus,o siemet buvo laaabai sunku ystoti,bet du atapus neystojau,tai y trecia jau bandziau tik neakivaizdziai,ir ystojau,jei galvoji praleisti metus,persilaikyk bent viena egzamina,kad butu geresni rezultatai,ir lengviau ystoti:-)

Na ką taip ir reikės daryti..perlaikysiu,o per šiuos metus bandysiu Vilniui darbo iškoti,nes aš iš Anykščių ir čia pasilikti dar metus nebenoriu..

taip bandyk lietuvoje,nes jau yra darbu,ymanoma rasti,kavinukej tai rasi tikrai:-) bet patariu netingeti ir persilaikyti koki egzaminuka,is savos patirties sakau:-) sekmes tau:-)

Okey bandysiu,ačiū,tau sekmės moksluose..

Žinutė parašyta: 2011-08-20 16:31:16 | Nuoroda
Natsumi. rašė:

O aš ramia sąžine pasiėmiau laisvus metus, pagalvojus, gi bus to laiko dar studijuot

Bus dar to laiko,bet vistiek gaila tų metų,,nebent kokį darbą dirbsi ar į užsienį išvažiuosi..tada jie prasmingai praeis..

Žinutė parašyta: 2011-08-21 16:30:03 | Nuoroda
Natsumi. rašė:
escada rašė:
Bus dar to laiko,bet vistiek gaila tų metų,,nebent kokį darbą dirbsi ar į užsienį išvažiuosi..tada jie prasmingai praeis..

Tai lygiai taip pat ir padariau, kaip parašei.. :)))

Jei nepaslaptis darbą susiradai ar į užsienį lėksi?