Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
23:35:20
| Nuoroda
Sveiki Manau bÅ«tų šaunu mums susipažinti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
23:41:31
| Nuoroda
cloudmaker rašÄ—:
tylusvakaras rašÄ—:
raciuke rašÄ—:
cloudmaker rašÄ—:
nagi nagi, kas iš jÅ«sų bÅ«simi psichologai? laba diena ogi aš prisidedu prie bÅ«simų psichologų B-) bet kažkaip Äia mÅ«sų retos gretos. Ir aš prisijungsiu prie psichologų bÅ«rio ) labas! smagu, kad mÅ«sų gretos daugÄ—ja : } o jei dÄ—l tų didesnių stipendijų teisybÄ— - jÄ—ga! tikiuosi, neteks nusivilt vÄ—liau Aš taip pat studijuosiu psichologija |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
18:43:15
| Nuoroda
Sveiki, Gal galÄ—tumÄ—te pasakyti kokio tipo ir maždaug iš ko bus informatikos testas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-05
10:18:53
| Nuoroda
Sveiki, ŠiandienÄ… bandžiau užsiregistruoti LSP pažymÄ—jimui, taÄiau gavau tokį tekstÄ…: "DÄ–MESIO! Kol kas neturime informacijos apie Tavo studijas pasirinktoje aukštojoje mokykloje. Duomenys apie Tave perduoti pasirinktos aukštosios mokyklos LSP koordinatoriui. Jei iki rugsÄ—jo 1-os dienos negausi pranešimo el. paštu, kreipkis į savo aukštosios mokyklos LSP koordinatorių." NorÄ—Äiau pasiteiratuti, kada planuojate tuos duomenis įkelti? DÄ—koju už atsakymÄ….
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
17:32:29
| Nuoroda
Labas visiems. Gal kas zinote, koks atstumas yra nuo taikos bendrabucio iki 16troleibuso stoteles? Nes jei ziurint google map, tai ismeta 30min. kelia.... |