Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:48:22
| Nuoroda
Balai yra realus:) tiesiog toks buvo mačiausias balas stojančiųjų, kurie norėjo. Pavyzdžiui jei liko laisvų vietų, bet į jas niekas su žemesniu nepretendavo arba nepasirašė sutarčių, tai ir neparašė čia. Juk priima ir su 13 ar 12 i technologinius mokslus |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:56:37
| Nuoroda
Tikrai siūlau stoti į šią specialybę ar į šį fakultetą, nes tikrai labai perspektyvu. studijos nors ir sunkokos, bet labai įdomios. Reikia tik neapsileist pradzioj ir nuosekliai mokytis, pirmi metai sunkiausi:) dėstytojai labai šaunūs. galiu pasakyti kad i automatiką pernai įstojo 47 žmonės (is viso 189 pirmakursiai), iš automatikos iškrito ar metė studijas tik 5. iš visu pirmakursiu apie 15 žmonių. Grupių mokymosi vidurkiai visame fakultete apie 8, stipendijas gauna turintys maždaug 8,9-9,2 vidurkį, priklausomai nuo specialybės. Žodziu ateikit, nenusivilsit, nes tikrai Cool vieta mokytis:D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:58:05
| Nuoroda
Pati čia mokausi taip kad jei įdomu plačiau rasykit kr.karolina@gmail.com :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-07
23:46:02
| Nuoroda
Wyckeli rašė:
ar su 15,96-16,16 kb galiu tiketis istot i ktu vf vieta? Ir dar vienas klausimas: kuria kb skaiciuokle tiketi lama bpo ar sito tinklalapio? technologiniu srityje tikrai gali tiketis patekti, ir su kb 12 patenka:) visos skaiciuokles turetu rodyti vienoda bala. ziurek kuri anksciau atnaujinta ir ta pasitikek:) kokia specialybe domina?
|
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
11:59:17
| Nuoroda
Chedro rašė:
Jo, aš pirmoj vietoj rašiau Šilumos ir technologijų energetiką, o antroj Automatika ir valdymą. Nežinau, galbūt reiks perstumt vietom, nes stojamasis balas 17,6, tai turbūt įstosiu į pirmą vietą įrašytą specialybę, todėl reikia pagalvot, kur noriu labiau, bet kažkodėl linkstu link energetikos, kažkaip įdomiai man skamba ir potraukis toks kažkoks yra. 2 pirmus metus mokysies tuos pacius dalykus abejose specialybese, tai dar nelabai ir pajausi skirtuma tarp ju. Patarciau eiti ten, kas labiau traukia, bus paciam idomiau. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-10
00:19:54
| Nuoroda
Praneškit kai jau įstosit:) suorganizuosim išankstini susitikima |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-20
19:48:55
| Nuoroda
Ruignas rašė:
mast3r rašė:
Šiaip tik galiu pasakyt, kad kol neprasidėjo mokslo metai, niekas negali pasakyt, kur (VU ar KTU ar dar kitur) didesni vidurkiai, kur lengviau iškrist, etc. Priklauso, kiek ir kokių studentų ateis, o čia kiekvienais metais gali būt skirtingai. Tiesiog rinkis jau iča pagal specialybę, kuri labiau patinka, abu univerai, manau, panašus pajėgumo techn. srity. Aš galvoju, kad VU bus didesni balai dėl to, kad ten daug didesnis minimalus įstojusiojo balas, taigi logiškai pagalvojus, jei didesnis balas, tai ir žmonės turėtų būti protingesni ir taip pakelti kurso vidurkį, štai tokie mano samprotavimai
Labas |