Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
15:03:51
| Nuoroda
username rašė:
va, nusprendžiau rašyt. gal kas žino kaip reikia tai padaryt? i mokykla nueik paaiskins;p nes namie man rodos pati ne parasysi nes kazkokia spc struktura turi buti ir kam tiksliai skirta ji. tad mano patarimas nueik i mokykla pabendrauk su direktorium paskutini karta( na ne iskaitant isleistuviu);DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
15:09:20
| Nuoroda
klausykit zmones netikiu, kad cia niekas neturi vertinimo instrukcijos. pasigaliekite. busiu be galo be krasto dekinga.;]jei ne norit skelbt tai nors i privata atsiuskit;) isanksto aciu geradariams:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
15:09:24
| Nuoroda
klausykit zmones netikiu, kad cia niekas neturi vertinimo instrukcijos. pasigaliekite. busiu be galo be krasto dekinga.;]jei ne norit skelbt tai nors i privata atsiuskit;) isanksto aciu geradariams:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
15:09:24
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:31:10
| Nuoroda
Didelis aciu tau. kai atejus namo pamaciau vertinimo instrukcija net is dziaugsmo sokinet pradejau... prognozes pasitvirtino... laukiu kol paskutinis akmuo nuo sirdies nusiris... ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:49:37
| Nuoroda
gal ir keistas klausymas, bet ar galima buvo grafikus piestuku piest(pirmame puslapyje buvo parasyta piestuku nevertinama)? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
01:36:50
| Nuoroda
seriously? rašė:
dianjank rašė:
gal ir keistas klausymas, bet ar galima buvo grafikus piestuku piest(pirmame puslapyje buvo parasyta piestuku nevertinama)? Rimtai taip buvo parašyta? Aš galvojau irgi dar sugalvos neįvertinti jeigu pieštuku, paklausiau vykdytojo, nors žinau, kad jie nieko neišmano, tiesiog random people, bet sako piešuku, galvoju kaip bus, taip. Ir šiaip aišku, kad brėžiniai pieštuku matematikoj visada brėžiami. TAI KOKS JIEMS SKIRTUMAS, AR PIEŠTUKU BUS NUBRĖŽTA AR TAMSIAI MĖLYNAI RAŠANČIU RAŠIKLIU, JEIGU PUIKIAI NUBRĖŽTA? buvo, vat tokia mintis kilo dbr. nesinori dar vienos zioplos klaidos. Skirtumas, o gi prisikabinti prie zmogaus:) visokie gi vertintojai yra.) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
02:01:07
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
seriously? rašė:
dianjank rašė:
gal ir keistas klausymas, bet ar galima buvo grafikus piestuku piest(pirmame puslapyje buvo parasyta piestuku nevertinama)? Rimtai taip buvo parašyta? Aš galvojau irgi dar sugalvos neįvertinti jeigu pieštuku, paklausiau vykdytojo, nors žinau, kad jie nieko neišmano, tiesiog random people, bet sako piešuku, galvoju kaip bus, taip. Ir šiaip aišku, kad brėžiniai pieštuku matematikoj visada brėžiami. TAI KOKS JIEMS SKIRTUMAS, AR PIEŠTUKU BUS NUBRĖŽTA AR TAMSIAI MĖLYNAI RAŠANČIU RAŠIKLIU, JEIGU PUIKIAI NUBRĖŽTA? Bet tikrai taškus už tai nuima:) Dėl to, jog nupiešė grafiką pieštuku, mergina negavo 100 balų. cia rimtai? bet gi daug kam -1 balas cia eis. tikekimes vertintojai buvo gailistingi:) |