Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:22:58
| Nuoroda
Orchideja rašė:
Dar karteli klausiu: AR realu siemet per pirmaji stojimo etapa istoti i politika su KB 18,98? TAIP |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:00:32
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
Aš tai nuo kokios 9 kl kurpiau planus stot į skandinavistiką Dar atsimenu, žiūrėdavau Viasat Sport švediškai, nesuprasdavau nė žodžio, paskui per ztv žiūrėdavau Mad Tv vakarais su švediškais subtitrais, išmokau keletą žodžių Po to atradau būdą žiūrėt skandinavišką tv online, tai va, būtent norvegų man pasirodė suprantamiausia ir ko ne gražiausia iš žemyninių skandinavų kalbų (islandų esu turėjęs progos išgirst, o fareriečių - ne, bet ten jau aukštasis pilotažas, daug inflekcijos, daaaaaug savų žodžių, pvz., simi reiškia telefonas ). Nežinau, bet jaučiu skandinavų kultūrai didelį prielankumą. Ir sagoms, ir dainoms (tik jau atleiskit, ne ABBAI ), ir netgi filmams. Todėl gerai būtų įstot... Viltis miršta paskutinė, gal kaip nors dar įšoksiu į traukinį Second me ;o Žiūrėdavai ledo ritulio varžybas per Viasat Sport? :D Prisimenu, kartą rodė NHL žaidynes už balos, tai dalyvavo ir Zubrus, net švedų (o gal vis dėlto norvegų, damn, abi melodingos kalbos) komentatorius ten apie jį vis kažką intensyviai pasakojo. Pas mane rodo tik Viasat sport baltic, o ten neina norvegų/švedų nusistatyti Tik per Viasat history galima norvegų, bet tada angliškai šneka, o subtitrai norvegiškai. Bet skaityti/rašyti norvegiškai ir taip gerai moku, galėtų bent nynorsk subai būti, nes bokmål jau nebeexciting taip Tiesa, anonsai būna norvegiškai, bet jie labai trumpi ir retai būna ;D Bet šiaip TV nežiūriu praktiškai. Seniau žiūrėdavau NRK per internetą kiek ten leisdavo įrašus, arba vienu laikotarpiu vien norvegiškus filmus. Bet nustojau kažkuriuo metu viską, nes nusprendžiau kad kol kas reikia labiau susitelkti ant mokyklinių dalykų, sakiau sau, kad pratęsiu, kai įstosiu, bet va, jau visai nebetikiu, kad įstosiu, kai išgirdau, kad tik 8 priima, tai buvo kkthxbb O kokie tavo rezai, kad sakai nebesitiki įstot? Jau paskelbiau x) Per lietuvių nesugebėjau susikaupti, taip ir gavosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:29:27
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
Aš irgi galvojau studijuot SE arba NO, bet anglų k. bakalaurus jie siūlo ne mano profilio O įdomūs kursai arba vien švediškai, arba norvegiškai. Senam von Krienui šios kalbos kol kas dar nelabai suvokiamos NO tai nėra angliškų spec, bet SE aš išsiunčiau į international relations. Tik man dabar buvo sunkesnis klausimas apsispręst ar nr 1 rašyt NO ar SE Jaučiu NO paliksiu NO yra, Nordland universitete galima akvakultūros ir biologijos bakalaurą įgyt NO jei ir norėtum, negalėtum šiemet stot, nes ten labai anksti deadline paskutinis - lygtai liepos 1. Ir jau iki tada reikia atsiųsti brandos atestatą |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:31:21
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jau paskelbiau x) Per lietuvių nesugebėjau susikaupti, taip ir gavosi
Prie manęs dvi babcės šnabždėjosi apie dešreles, ligas ir savo vaikus Anglijoj, ir taip kokias geras 10 min, kol rašinį rašiau Man žinok žymiai žiauriau buvo. Ir ne dėl išorinių veiksnių visai negalėjau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:30:44
| Nuoroda
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:47:03
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Reikia kyšio Susimesim, taigi dėl svajonės |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:49:06
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
seriously? rašė:
Tai rašom visi peticiją kokią, kad priimtų daugiau nei 8 žmones : D Bent 20, arba blogiausiu atveju, kad mokamų vietų skirtų. Kas čia per grupė 8 žmonės : D Dėl to žmonių skaičiaus tai taaaip keista man, nes aš VDU dabar studijavau tai nebuvo jokių grupių ,o mūsų kurse buvo 150 žmonių, tai iš tikro durnių laivas Baigiau pirmą kursą ir kai kuriuos dar pirmą kartą pamačiau, mažesnės grupės tikrai daug geriau visgi Bet po 150 sunkusuvokti kaip gali būt tik 8 Nu bet bent visi vieni kitus gerai pažįsta Man tai irgi mažos grupės labiau patinka. 18-20 pats tas būtų manau x) Velnias, visgi galėjo švedų šiemet nebūt, tai norvegų būtų buvę 18, vistiek čia visus norvegų labiau traukia |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:32:18
| Nuoroda
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:43:16
| Nuoroda
saeure rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Iš pradžių abejojau, bet pakako vėl užsukti į šitą forumą ir pasižiūrėti kaip čia visi išlaikė lietuvių, kad dingtų visos abejonės... Kad ir numažins, mano atveju galima sakyt nėra ko prarast priedu visvien greičiausiai paliks tokį patį rezultatą, nes jie nepertaiso visų darbų, o tik burtų keliu atrenka, kuriuos taisyti...o man loterijose nesiseka Gali sumažinti ir tada tikrai neįstosi į švedų x) Bet aš irgi manau greičiausiai paliks tą patį. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:53:22
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Ne fu, ne fu Ko negera kalba? Švedai kalba lyg dainuodami, norvegai irgi, o danai kaip elektros lemputę į burną susikišę, jau vien tai privalumas, kad nesumaišys su kitais skandinavais niekas Vien užtenka paklausyti kaip jie sako "-Hvad hedder du? Jeg hedder (vardas)", kad atkristų noras ją mokytis Adaptavusis gal ir būtų galima galvot apie mokymąsį, bet adaptacija ilgai užtruktų manau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:58:37
| Nuoroda
saeure rašė:
seriously? rašė:
saeure rašė:
seriously? rašė:
Danų FFFFFUUUUU Aš tai tik į norvegų ir viskas Rimtai rašysi apeliaciją? O jeigu sumažins? Iš pradžių abejojau, bet pakako vėl užsukti į šitą forumą ir pasižiūrėti kaip čia visi išlaikė lietuvių, kad dingtų visos abejonės... Kad ir numažins, mano atveju galima sakyt nėra ko prarast priedu visvien greičiausiai paliks tokį patį rezultatą, nes jie nepertaiso visų darbų, o tik burtų keliu atrenka, kuriuos taisyti...o man loterijose nesiseka Gali sumažinti ir tada tikrai neįstosi į švedų x) Bet aš irgi manau greičiausiai paliks tą patį. Būtent, krūvos tokių atvejų, kad žmonės, vos datraukę iki 4, iš egzo gavo 95 ir daugiau, o tie, kuriem išėjo stiprus 10tukas, ~40%....apgailėtina vertinimo sistema... Na, tai pranešk čia, kaip sekės, jeigu tikrai pasiryši rašyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:23:23
| Nuoroda
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:31:16
| Nuoroda
HappyWyy rašė:
saulutėlė rašė:
HappyWyy rašė:
Eh, būsimi kolegos, viskas bus gerai, įstosim ) Tikrai, kad tavo žodžiai tiesiai Dievui į ausį,, ) O kur tu šiemet mokeisi? Ar niekur nestojai? Jūsų vietoj nesitikėčiau anksčiau kaip 6 ryto. Kažkur po šešių sukelia rezultatus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:33:54
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
KasTu rašė:
x-az2010 rašė:
As taip noooriu i medicina, bet jauciu chemija viska gadins. ;SS O kodėl matkės nelaikei ? prastai ? Sake geriau chemija, nes jos univiere daug ir reikia tureti tvirtus pagrindus... Math patiko. 10 kiauras A lygiu... Maths 10 (A) liuosai išėjo? Tai galėjai ir iš egzo taip pat 100 turėt (Taip, laikiau matkės egzą šiemet) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:39:46
| Nuoroda
putre rašė:
Sveiki, gal kvailas klausimas, bet norejau paklausti, o kur jus raset egamine sprendimus ar po visu uzduoties salygu (sakykim po visos 12 uzduoties), ar po kiekviena salyga atskirai ( po 12.1, po 12.2 ir t.t)? As rasiau po visa uzduotim. Cia blogai?:) Ten dar įmanoma sutalpinti ką nors po kiekviena sąlyga? Aš tai apačioj pasirašiau 12.1 ir išsprendžiau. Nesijaudink |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
01:20:49
| Nuoroda
doubtful rašė:
Sveiki. Turiu klausima del filologijos - parasyta, kad stojant i filologija imamas metinis antrosios uzsienio kalbos arba gimtosios kalbos pazymys. Jei mano gimtoji kalba lietuviu, galite i konkursini bala skaiciuoti ir lietuviu egzamino balus ir lietuviu metini pazymi? Ar butinai turiu tureti antra uzsienio kalba? Dekui uz atsakyma Ne, lietuvių gali tau užskaityt tik jeigu ji tau ne gimtoji. Čia tokia paslėpta žinia, kurią reikia pačiam susivokti, konkursinių sudarytojų nuomone. O kad dar labiau sukelti iliuzijas, tai tas NIEKUR neskelbiama, visur skelbiama papraščiausiai lietuvių arba kita užsienio. Blah... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
01:31:48
| Nuoroda
dianjank rašė:
gal ir keistas klausymas, bet ar galima buvo grafikus piestuku piest(pirmame puslapyje buvo parasyta piestuku nevertinama)? Rimtai taip buvo parašyta? Aš galvojau irgi dar sugalvos neįvertinti jeigu pieštuku, paklausiau vykdytojo, nors žinau, kad jie nieko neišmano, tiesiog random people, bet sako piešuku, galvoju kaip bus, taip. Ir šiaip aišku, kad brėžiniai pieštuku matematikoj visada brėžiami. TAI KOKS JIEMS SKIRTUMAS, AR PIEŠTUKU BUS NUBRĖŽTA AR TAMSIAI MĖLYNAI RAŠANČIU RAŠIKLIU, JEIGU PUIKIAI NUBRĖŽTA? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
15:49:24
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:18:33
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
senas_von_krienas rašė:
seriously? rašė:
Jeigu įstosit, kur gyvensit - Niujorke ar nuomositės, ar namie/pas gimines? Niujorke, Saulėtekio 8, ten filologus priglaudžia Arba nuomosiuosi, nežinau dar Aš tai labiau norėčiau Baltupių barake, sakė galima mainytis arba paprašyti su kuo kitu, jeigu pažįsti, kad kartu paskirtų Su filosofais įdomiau gyventi, juolab kad ketinu stoti į filosofiją, jeigu nepasiseks su skandinavų O ką dirbsi pabaigus filosofiją? atkursi laidą "Be pykčio"? :D Va čia tikrai geras klausimas, nes filosofu būti tai jau žmogus turi grynai pasinešęs būt ant filosofijos.. Vistiek bakalauras čia tik pagrindai, antra vidurinė mokykla, niekas neliepia magistrą irgi filosofiją stot, o su bakalauru rasti darbą, tai čia daug kam be šansų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:26:56
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
4 metus kamuotis su Kanto, Monteskjė, Voltero, Tomo Akviniečio, Loko ir dar n kitų veikalais... Kągi, sėkmės Kam kamuotis, kam mėgautis DD (Ne apie save aš čia) |