Vartotojo R.R. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-12 15:37:35 | Nuoroda
Fikcija rašė:
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:

Jei neplanuoji žaisti online žaidimų, tai tiks ir mobilusis internetas. Jei tik yra galimybė, tai veskis Mezoną (žinoma, užmiesty nelabai veiks). Apie Vodafoną ir Conectą yra labai įvairių atsiliepimų, tačiau jie tikrai nesuteikia to, ką rašo, taip pat ir Mezonas.

Online žaidimų neplanuoju žaisti, mokslams reikalingas. Na aš apie visus skaičiau ir girdėjau įvairiausių atsiliepimų. Dėl Mezon'o - jis man priimtiniausias atrodo, bet va teko skaityti, jog dažnai ryšys dinginėja, tenka prie lango sėdėti apsikabinus kompą, kad internetes būtų. ;D

p.s. ačiū už minčių pasidalijimą. ;]

Tai taip išeitų, jog Mezon`as kone geriausias iš tų pateiktų? Planuoju vestis Mezon...

Žinutė parašyta: 2011-08-15 00:54:51 | Nuoroda
Kitekatka** rašė:
teptep rašė:

Kas dar gavo statybininkų bendrabutyje kambarį  ?:)

As gavau :)))

Aš taip pat

Žinutė parašyta: 2011-08-19 19:09:35 | Nuoroda
teptep rašė:

Šiaip kiek girdėjau statybininkų barakas yra geriausias iš tų 3 :) o kaip yra iš tiesų neaišku...

kada žadat atvykt į baraką (statybininkų ? ) ;DD

aš galvoju 30d, noriu apsižiūrėt viską :)) bet dar tik taip planuoju :) kada pati?

Žinutė parašyta: 2011-08-20 17:18:05 | Nuoroda
Ievasita rašė:
Gintare... rašė:
Ievasita rašė:
eimonte rašė:

Ka jus planuojat per rugsejo 1-aja? dalyvauti nuo pat 10 val ar tik fakultete? :)

Man irgi idomu kaip jus zadat daryti? as tai turbut tik i fakulteta nueisiu.. nuobodu turetu but nuo pat 10 klausytis visokiu sventiniu kalbu, jau mokykloj prisiklausiau :)

As taip pat tikriausiai tik i fakulteta nueisiu, tai ten jau vieniems 14val kitiems 14.30val reiktu but? :)

agam, kokiam fakultete mokysies?

aš taip pat galvoju tik į savo fakultetą nueiti :)

Žinutė parašyta: 2011-08-27 16:52:49 | Nuoroda
laimuxx rašė:

kas klause apie statybininku baraka, tai klauskit konkreciau kas domina, nes bendra info pries tai pateikiau. kam aktualu internetas sitam barake, tai nesitikekit tureti ji kambary jei gyvenat ne tame aukste kur routeris yra ir ypac jei tai kambarys koridoriaus gale. antras dalykas, juo iki siol naudodavosi visas barakas, tai naudojimas imanomas tik geriausiu atveju po vidurnakcio. galu gale pas musu yra sviesolaidinis internetas dabar, mokat 36lt/men., tai manau esant bloke 5 zmonem cia centai gaunas. ypac jei pirmakursiai gyvens bloke su tais kurie jau turi, tiesiog susitarsit kad prisimesit ir viskas.

Bet pvz. pažiūrėjus kur veikia Mezon`as, tai rodo, jog šiame bendrabutyje veikia jis.. tai gaunas, kad nesąmonė čia?