Vartotojo Andro pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-06 20:46:01 | Nuoroda
eidmis! rašė:

patikslinu: 13,74 balu, NL studijas. :) beje laivavedyba man arčiau širdies, bet kaip sakoma "kiekvienam savo". :)

Aš su 13.72 įstojau į JU laivavedybą. kodėl rinkaisi LJAM?

Žinutė parašyta: 2011-08-06 20:50:15 | Nuoroda

Tai kur dingo laivavedžiai?

Žinutė parašyta: 2011-08-07 19:43:35 | Nuoroda
eidmis! rašė:

sveikas, pasirinkau laivavedyba, nes turiu giminičių, kurie tarnava ar dirbo laivyne. Be to man pačiam tai atrodo perspektyvi, įdomi ir finansiškai puki specialybe, na, bet tik ilgiau pastudijavus paaiškės kaip čia. :) o tu?

Oi, aš turėjau uomeny Klaipėdos universitetą-aš ten pirmu numeriu rašiau ir įstojau, tad kodėl  rinkaisi LAJM o ne KU?  Ar eisi į KJP karo vadų atranką? Ten ruošiami tiek KU tiek LAJM laivavedžiai kartu ,taip kad gal susitiktume.

Žinutė parašyta: 2011-08-09 16:25:40 | Nuoroda
eidmis! rašė:

taip, butinai eisiu i vadu kursus. :) o ir zinau, jog mano balas pakankamas tam ir visa kita, nepamenu kaip ten renka, pamenu tik tiek jog ir stojamasis balas svarbus. Manau, jog papulsiu, kitaip ir negaleciau galvot, o jei ir nepapulsiu - nenusiminsiu. kolegija rinkaus, nes praktika atlikinet bus i nauda ieskantis i darba, nors ir po kolegijos mastau baigt ir univera, 1,5m teprireiks tai paciai specialybei. Ir taip, susitiksim manau, per daug zmoniu ten nesiraso i vadu kursus, o ir musu balai panasus, tai speju paulsim i vadu kursus ir susimatysim. :)

pernai buvo 2  5 vietą ir lemia  fizinis  pasiruošimas,sveikata.Balai irgi ,taip kad bus matyti.