Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-06
20:46:01
| Nuoroda
eidmis! rašė:
patikslinu: 13,74 balu, NL studijas. beje laivavedyba man arčiau širdies, bet kaip sakoma "kiekvienam savo". Aš su 13.72 įstojau į JU laivavedybą. kodėl rinkaisi LJAM? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-06
20:50:15
| Nuoroda
Tai kur dingo laivavedžiai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-07
19:43:35
| Nuoroda
eidmis! rašė:
sveikas, pasirinkau laivavedyba, nes turiu giminičių, kurie tarnava ar dirbo laivyne. Be to man pačiam tai atrodo perspektyvi, įdomi ir finansiškai puki specialybe, na, bet tik ilgiau pastudijavus paaiškės kaip čia. o tu? Oi, aš turėjau uomeny Klaipėdos universitetą-aš ten pirmu numeriu rašiau ir įstojau, tad kodėl rinkaisi LAJM o ne KU? Ar eisi į KJP karo vadų atranką? Ten ruošiami tiek KU tiek LAJM laivavedžiai kartu ,taip kad gal susitiktume. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
16:25:40
| Nuoroda
eidmis! rašė:
taip, butinai eisiu i vadu kursus. o ir zinau, jog mano balas pakankamas tam ir visa kita, nepamenu kaip ten renka, pamenu tik tiek jog ir stojamasis balas svarbus. Manau, jog papulsiu, kitaip ir negaleciau galvot, o jei ir nepapulsiu - nenusiminsiu. kolegija rinkaus, nes praktika atlikinet bus i nauda ieskantis i darba, nors ir po kolegijos mastau baigt ir univera, 1,5m teprireiks tai paciai specialybei. Ir taip, susitiksim manau, per daug zmoniu ten nesiraso i vadu kursus, o ir musu balai panasus, tai speju paulsim i vadu kursus ir susimatysim. pernai buvo 2 5 vietą ir lemia fizinis pasiruošimas,sveikata.Balai irgi ,taip kad bus matyti. |