Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
20:56:26
| Nuoroda
pavasaryte rašė:
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) Galbūt turėtų pavykt, pas mane panaši situacija, man į prekybos vadybą pritrūko 0,18 balo, tikiuosi įstot dabar |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
21:09:38
| Nuoroda
pavasaryte rašė:
Ligituulis rašė:
pavasaryte rašė:
Sveiki, stojau i VIKO VF pradini ugdyma, socialine pedagogika, bet pritruko 0,10 kad patekciau i VF..;/ sakykite, kaip manote ar dar patekciau antru etapu?;) Galbūt turėtų pavykt, pas mane panaši situacija, man į prekybos vadybą pritrūko 0,18 balo, tikiuosi įstot dabar as po pirmojo etapo, pasiskambinau i Viko. ''' paguode '''' kad konkursiniai balai gali kilti;/ neva visada antruose etapuose visur buna aukstesni daug daugiau nei pirmam... ( kvaila kad antram negali nieko naujo prirasyti) jokio pasirinkimo.... Nesamonė tada kažkokia ;o Ką dar ten sakė? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
12:58:35
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
O gal kas nors i istaigu administravima stojo, kokiais balais i vf ? Stojau su 14,32, bet neįstojau. Kur Tu įstojai? Koks Tavo kb? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-30
13:53:22
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Ligituulis rašė:
nepavojinga rašė:
O gal kas nors i istaigu administravima stojo, kokiais balais i vf ? Stojau su 14,32, bet neįstojau. Kur Tu įstojai? Koks Tavo kb? 14.4 , neistojau ir as, bet meginsiu i univera vnf vieta, nes manau per antra tura balas tik pakils Aš tai labai tikiuosi, kad nepakils ;o Nesamonė jeigu pakiltų ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
13:03:02
| Nuoroda
Kas kartu vk į prekybos vadybą? ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
00:21:22
| Nuoroda
Sveiki, ar yra čia įstojusių? |