Vartotojo GodBlessMe pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-24 11:52:36 | Nuoroda

Na bent mane tai siek tiek zavi tuo, kad  kolegija senamiesty, turi kiemeli faina, viskas tvarkinga ir pan :) o daugiau ne kazka zinau, kompanija kazin kokia ten :D bet kiek skelbiasi, tai tokia kaip ir katalikiska kolegija yra :D

Žinutė parašyta: 2011-07-24 11:56:58 | Nuoroda

Ko as tik neprirasiau i VDU :D teise (visiskai be sansu, bet kazkodel parasiau ), viesaji administravima, politikos mokslus ir dar viesaja komunikacija gale

Žinutė parašyta: 2011-07-24 13:54:32 | Nuoroda

del to informatikos testo sake, lyg ir istojus jau,  rugsejo pirmaja savaite vyks tas testas. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-24 13:59:19 | Nuoroda

Jeeetus, jus apie maista galvojat ka valgysit ir pan. :DDD as galvoju, kad tik istociau kur :DD

Žinutė parašyta: 2011-07-24 14:02:00 | Nuoroda
eL`++ rašė:
GodBlessMe rašė:

ech, uzsiziurejau, prisiskaitinejau apie tuos maziukus pc, taaaip noriu dabar :D bet atkalbineja, sako labai letai dirbs, neapsimoka , jau geriau normalu ir pan. gal kas is turinciu galit paneigti sias mintis? :D

nuo dydžio pc greitis nepriklauso :) reiktų atkreipt dėmesį į procesorių, kiek ramų, vaizdo plokštė ir t.t.  Jei kažką nusižiūrėjai tai visada galima modelį įvest į google ir pasiskaityt aprašymų, review :) 
dar pamąstyk kam naudosi kompiuterį ir ar užteks tau mažo ekrano. Taip pat jei žadi jį į paskaitas nešiotis ar šiaip visur turėt su savimi, tai didelis privalumas, kad mažas ir lengvas.

ech, kad as bent kiek nusimanyciau apie tuos ramus ir kitus dalykus :DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:08:07 | Nuoroda

yraaaaaaaaa :D vdu i'm comming! :DD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:27:38 | Nuoroda

Sveiki visi na ką, įstojau į viešąją komunikaciją :D yra būsimų grupiokų? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:19:40 | Nuoroda
zaara rašė:
GodBlessMe rašė:

Sveiki visi na ką, įstojau į viešąją komunikaciją :D yra būsimų grupiokų? :D

High five, aš irgi

jey mūsų gretos didėja ;D ! Beje SVEIKINU VISUS TAPUS STUDENTAIS (nors dar ir neoficialiai)  :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:31:45 | Nuoroda
Stefi rašė:

Woohoo!

Viesoji komunikacija. Matau aš čia ne viena tokia ;D

ooo, dar vienas žmogutis ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:46:11 | Nuoroda

Komunikatoriai, gal persimetame kontaktais?;D

įstojau į vf, balas tai toks ribinis, bet svarbu įstojau ;D 18,36

Žinutė parašyta: 2011-07-28 15:13:29 | Nuoroda
diminutive rašė:

sveikučiai. Gal kas nors jau buvot pasirašyti tos sutarties? :} 

Kaip ten su tuo anglų testu? Sunkus? Kas sudaro jį? ( : pasidalinkit patirtim. : >
P.S. Malonu aš taipogi būsima VDU studentė. : ))

jop, vakar is ryto nukeliavau, kadangi 9 h daugelis dar miega, tai zmoniu buvo pakenciamai;D del to anglu testo tai jis toks pamanomas :) ten paciai nieko daug mastyti nereikes, bus duoti variantai irasyti, o tu tik pasirinksi viena is ju. dar po to bus duoti keli sakiniai ir turesi pazymeti pagal gramatika teisingi jie ar ne. duotas laikas 40 min (ar 50?) bet laiko pakanka ir dar jo sociai lieka :)

Žinutė parašyta: 2013-01-16 13:56:56 | Nuoroda

Darius Petreikis Istorija. Į egzaminą - be baimės
Darius Petreikis - Istorija
Į egzaminą be baimės.
Testai ir užduotys.

+ ATSAKYMŲ KNYGA

Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos.

Daug žemėlapių, karikatūrų, šaltinių.

Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą :)

Žinutė parašyta: 2013-01-16 13:57:56 | Nuoroda

Dominančius rašykite į el.p.

Žinutė parašyta: 2013-01-16 13:58:54 | Nuoroda

Į egzaminą be baimės.
Testai ir užduotys.

+ ATSAKYMŲ KNYGA

Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos.

Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą :)

Žinutė parašyta: 2013-01-16 13:59:49 | Nuoroda
GodBlessMe rašė:

Į egzaminą be baimės.
Testai ir užduotys.

+ ATSAKYMŲ KNYGA

Dominančius kreiptis į el.p.

Žinutė parašyta: 2013-01-16 14:02:20 | Nuoroda

Į egzaminą be baimės.
Testai ir užduotys.

+ ATSAKYMŲ KNYGA

Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą .

Dominančius rašyti į el.p. :)

Žinutė parašyta: 2013-01-16 14:03:18 | Nuoroda

Į egzaminą be baimės.
Testai ir užduotys.

+ ATSAKYMŲ KNYGA

Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą

Kreiptis el.p. -