Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
11:52:36
| Nuoroda
Na bent mane tai siek tiek zavi tuo, kad kolegija senamiesty, turi kiemeli faina, viskas tvarkinga ir pan o daugiau ne kazka zinau, kompanija kazin kokia ten bet kiek skelbiasi, tai tokia kaip ir katalikiska kolegija yra |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
11:56:58
| Nuoroda
Ko as tik neprirasiau i VDU teise (visiskai be sansu, bet kazkodel parasiau ), viesaji administravima, politikos mokslus ir dar viesaja komunikacija gale |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
13:54:32
| Nuoroda
del to informatikos testo sake, lyg ir istojus jau, rugsejo pirmaja savaite vyks tas testas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
13:59:19
| Nuoroda
Jeeetus, jus apie maista galvojat ka valgysit ir pan. DD as galvoju, kad tik istociau kur D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
14:02:00
| Nuoroda
eL`++ rašė:
GodBlessMe rašė:
ech, uzsiziurejau, prisiskaitinejau apie tuos maziukus pc, taaaip noriu dabar bet atkalbineja, sako labai letai dirbs, neapsimoka , jau geriau normalu ir pan. gal kas is turinciu galit paneigti sias mintis? nuo dydžio pc greitis nepriklauso reiktų atkreipt dėmesį į procesorių, kiek ramų, vaizdo plokštė ir t.t. Jei kažką nusižiūrėjai tai visada galima modelį įvest į google ir pasiskaityt aprašymų, review ech, kad as bent kiek nusimanyciau apie tuos ramus ir kitus dalykus DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:08:07
| Nuoroda
yraaaaaaaaa vdu i'm comming! D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:27:38
| Nuoroda
Sveiki visi na ką, įstojau į viešąją komunikaciją yra būsimų grupiokų? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:19:40
| Nuoroda
zaara rašė:
GodBlessMe rašė:
Sveiki visi na ką, įstojau į viešąją komunikaciją yra būsimų grupiokų? High five, aš irgi jey mūsų gretos didėja ;D ! Beje SVEIKINU VISUS TAPUS STUDENTAIS (nors dar ir neoficialiai) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:31:45
| Nuoroda
Stefi rašė:
Woohoo! ooo, dar vienas žmogutis ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
08:46:11
| Nuoroda
Komunikatoriai, gal persimetame kontaktais?;D įstojau į vf, balas tai toks ribinis, bet svarbu įstojau ;D 18,36 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:13:29
| Nuoroda
diminutive rašė:
sveikučiai. Gal kas nors jau buvot pasirašyti tos sutarties? :} Kaip ten su tuo anglų testu? Sunkus? Kas sudaro jį? ( : pasidalinkit patirtim. : > jop, vakar is ryto nukeliavau, kadangi 9 h daugelis dar miega, tai zmoniu buvo pakenciamai;D del to anglu testo tai jis toks pamanomas ten paciai nieko daug mastyti nereikes, bus duoti variantai irasyti, o tu tik pasirinksi viena is ju. dar po to bus duoti keli sakiniai ir turesi pazymeti pagal gramatika teisingi jie ar ne. duotas laikas 40 min (ar 50?) bet laiko pakanka ir dar jo sociai lieka |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-16
13:56:56
| Nuoroda
Darius Petreikis Istorija. Į egzaminą - be baimės + ATSAKYMŲ KNYGA Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos. Daug žemėlapių, karikatūrų, šaltinių. Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-16
13:57:56
| Nuoroda
Dominančius rašykite į el.p. [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-16
13:58:54
| Nuoroda
Darius Petreikis Istorija. Į egzaminą - be baimės + ATSAKYMŲ KNYGA Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos. Daug žemėlapių, karikatūrų, šaltinių. Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-16
13:59:49
| Nuoroda
GodBlessMe rašė:
Darius Petreikis Istorija. Į egzaminą - be baimės + ATSAKYMŲ KNYGA Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos. Daug žemėlapių, karikatūrų, šaltinių. Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą Dominančius kreiptis į el.p. [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-16
14:02:20
| Nuoroda
Darius Petreikis Istorija. Į egzaminą - be baimės + ATSAKYMŲ KNYGA Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos. Daug žemėlapių, karikatūrų, šaltinių. Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą . Dominančius rašyti į el.p. [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-16
14:03:18
| Nuoroda
Darius Petreikis Istorija. Į egzaminą - be baimės + ATSAKYMŲ KNYGA Visiškai nauja idealios kokybės knyga, niekur neprirašinėta, PUIKIAI padeda pasiruošti istorijos egzaminui. Man asmeniškai egzamine netgi buvo papuolusi beveik identiška užduotis kokią buvau jau sprendusi iš šios knygos. Daug žemėlapių, karikatūrų, šaltinių. Knygyno kaina - 39,90 Lt, mano kaina - 25 LT, žinoma, galima pasiderinti kainą Kreiptis el.p. - [email protected] |