Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:42:36
| Nuoroda
Justina12 rašė:
Agnė*** rašė:
saulytee rašė:
Justina12 rašė:
saulytee rašė:
Agnė*** rašė:
turek_beda rašė:
saulytee rašė:
turek_beda rašė:
saulytee rašė:
turek_beda rašė:
saulytee rašė:
VGTU ekonomikos inzinerija kasnors istojot?parasykit man;DD Koks KB ? VF ar VNF ? vf;) istojai gal? Nea, rasiau VF, bet 18,08 buvo per mazas. Tai idomu ar labai daug truko aa...mano 18,2...gaila, kolkas nieko ner is cia;Dsss Ouchh Sveiki Kelintu numeriu raset ekonomikos inzinerija? pirmu? as tai ketvirtu, tu?:) as ir ketvirtu bet zinojau, kad pirmi trys man be sansu as galvojau kd yra sansu, bet apsirodo ne;D, tai tu istojai cia? As istojau,taciau i vnf...tai dar turesiu apsispresti Istojau tik sestu numeriu,nes pirmieji buvo sunkiai pasiekiami ;D bet neparasyt butu nuodeme,nes paskui visad apima mintys "o gal butu pavyke..." ;D Jo, įstojau ir dar finansuojamą:) žiauriai džiaugiuosi ;D finally:Dbijojau kad as vienintele cia;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
02:48:08
| Nuoroda
AnJay rašė:
Studijų programa: transporto inžinerinė ekonomika ir vadyba (transporto ekonomika (NL); transporto logistika NL
kas su manim, rašykit PM su kokiu KB?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:32:08
| Nuoroda
as irgi:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:06:26
| Nuoroda
simaltu rašė:
Aš su 18,24, o jūs kaip ? reik fb grupe susikurti arba skype, tai rašykit duomenis ;D skype : sowthistle790 as 18,2:) taip reikia grupes!! junkites prie fb ''VGTU ekonomikos inžinerija'' , susipazinsim:) |