Vartotojo violke pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-06 15:37:02 | Nuoroda

Sveiki, ar yra norinčių studijuoti VPU (LEU)? Kokią specialybę? Pažinkimės! 

Žinutė parašyta: 2011-07-06 15:57:02 | Nuoroda

Sveiki, aš pati noriu įstoti į lietuvių kalbą VPU, bet neturiu antros užsienio kalbos, turiu tik 3-ią kalbą, kuri yra nei A, nei B lygis. Yra šansų įstoti vf?

Žinutė parašyta: 2011-07-06 16:08:13 | Nuoroda

noriu į lietuvių kalbą, bet dabar pasiskaičiau daug forumų, tai galvoju, ar aš ten įstosiu išvis :O tikėkimės! :)

kur gyvensi?

Žinutė parašyta: 2011-07-06 16:15:28 | Nuoroda

Ar daug šiais metais čia stoja? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 16:24:04 | Nuoroda
xVitutex rašė:

Nu va turiu klausima istojusiems ;D
Ar esate kas nors istoja i lietuviu filologija neturedami 2 uzsienio kalbos?

Taip, mane tas pats domina, ar įmanoma įstoti į vf be antrosios kalbos?

Žinutė parašyta: 2011-07-06 16:27:09 | Nuoroda

kuriam chat'ą per skype: 

violke_

bus smagu pažindintis :)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 16:49:44 | Nuoroda
Alyva rašė:

Vis vien daugiau yra žinomas pavadinimas VPU, o ne LEU. Juk LEU pavadinimas priimtas visai neseniai. Galbūt pakeisk skliausteliuose temos pavadinimą. Taip bus visiems aiškiau. :)

vot :)

Žinutė parašyta: 2011-07-06 22:50:26 | Nuoroda

wuhu, kiek daug mokytojyčių :)))

Kaip sekėsi stojamieji?

to Roberta/Aurėja: Aš taip pat pradžiai kraustysiuos į bedrabutį :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 19:51:39 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:

Kaip sekėsi stojamieji?

Gal kartais ten pat gyvensim;DDD

Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau?

Minimum gyvensim tame pačiame pastate :D

Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai :)))

Žinutė parašyta: 2011-07-07 22:57:30 | Nuoroda
Cocoagnes rašė:

Sveiki, planuoju stot i prancūzų filologija,bet dar svarstau tarp VU :D

į kokią specialybę jūs? ;)

Jei geri rezultatai ir nenori būti mokytoja, be abejo, stok tik į VU :) aš pati galvoju, kad norėčiau visai būti mokytoja, todėl lietuvių kalbą pasirinkau. Prancūzų įrašiau į 3 eilutę iš 6 :))

Žinutė parašyta: 2011-07-07 23:00:09 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:

Kaip sekėsi stojamieji?

Gal kartais ten pat gyvensim;DDD

Stojamieji puikiai, tik laukimo buvo daug, kaip tau?

Minimum gyvensim tame pačiame pastate :D

Jooo, laukti ten reikėjo, vos ne visą dieną pralaukti to pokalbio teko, bet reziume: puikiai :)))

Pradžiai užteks ir vieno pastato;DDD

O kur tu laikei? VPU?

būna kiti ir nepasidalina :D

Aš tuo metu Klaipėdoje buvau, tai ten ir laikiau, smagūs buvo komisijos nariai, du vyriškiai :) :D kur pati laikei?

Žinutė parašyta: 2011-07-07 23:01:03 | Nuoroda
MrPovilo rašė:

Aš dar svarstymuos kurį univerą rinktis, bet prieš jus greičiausiai būsimas geografijos mokytojas. :)

Ooo, ir vaikinukų šiek tiek užderėjo :D

Žinutė parašyta: 2011-07-07 23:03:39 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:

Realiai tai nenorėjau į LEU stot, bet atsargai užpildžiau paskutinę vietą, nes laisva buvo. O po motyvacinio pakeičiau nuomonę ir iš 12 vietos vpu anglų filologiją perrašiau į 3. Visai man ten patiko. :)

reikia dairytis savo interesų, o ne kitų :) labai daug skirtingų nuomonių yra apie universitetus, taip pat, kaip ir daug skirtingų žmonių. :) Daug kas priklauso ne tik nuo universiteto, bet ir nuo paties savęs :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 00:20:32 | Nuoroda

ooo, užderėjo studentų :) smagu, o dar smagiau bus, kada jau studijuosim.. :D beje, ar tikra iliepos 26-27d. žinosime ar įstojome? Ar tai bus rugpjūčio 1d.?

Žinutė parašyta: 2011-07-09 12:48:21 | Nuoroda
cometinas rašė:

Durniaiiiii, neikit i pedagogika :D :D :D mano visa gimine mokytojai ir as zinau kas ten per kancia su imbicilais dirbt :D :D  gryztat namo 5 valanda, pavalgot, tuomet 3 valandas taisot darbus, 2 valandas rasot teminius planus, suvestines, pasiekimu analizes ir kitas nesamones :(

Mano šeima mokytojai :) Ir jie labai patenkinti :) ir baigus VPU nebūtina būti mokytoju :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 12:49:36 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
violke rašė:

ooo, užderėjo studentų :) smagu, o dar smagiau bus, kada jau studijuosim.. :D beje, ar tikra iliepos 26-27d. žinosime ar įstojome? Ar tai bus rugpjūčio 1d.?

Liepos 26d sužinom ar įstojom ir iki 29d turim pasirašyt sutartis su universitetais

Smagu, o kada 2, 3 etapai? Gali man reikėti :D

Žinutė parašyta: 2011-07-09 21:25:54 | Nuoroda
Miau rašė:
huggy rašė:

tai vat visi pripratę prie draugiškų ir gerai nusiteikusių žmonių ,o išvyksim bala žino kur ir tarp ko pakliūsim.Manau tikrai bus tokių kurie ne tik už save pastovės ,bet ir akis netingės padraskyt

o taip,vilniui daug tokiu...

Kabinkit atgal :D Viskas bus gerai, visko būna, visko reikia, kitaip neįdomu gyventi :D

Žinutė parašyta: 2011-07-10 20:38:46 | Nuoroda
Lituanistė rašė:

Sveiki. Aš irgi prisidedu prie būsimų pedagogų. ;) Stoju į lietuvių filologiją, o, kiek šiame forume skaičiau, daug norinčių šią specialybę studijuoti nėra. :D 

Esam dvi :)) gerai gera, kad tik mažiau būtų.. :D

Žinutė parašyta: 2011-07-11 19:54:55 | Nuoroda
Lituanistė rašė:
violke rašė:
Lituanistė rašė:

Sveiki. Aš irgi prisidedu prie būsimų pedagogų. ;) Stoju į lietuvių filologiją, o, kiek šiame forume skaičiau, daug norinčių šią specialybę studijuoti nėra. :D 

Esam dvi :)) gerai gera, kad tik mažiau būtų.. :D

O tu pirmu numeriu šį pasirinkimą rašei? :) Na, gerai, kad nedidelė konkurencija, bet vis smagiau, kad bent vienas žmogutis atsirado :D 

Taip, tai mano pirmas ir paskutinis numeris, daugiau nieko nenoriu :) O kelintu numeriu pati  rašei? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-11 19:56:13 | Nuoroda
Motieja rašė:

Sveiki, būsimi pedagogai. prisirašau prie jūsu- stosiu į teatro edukologiją. Gal yra irgi ten stojančių?

Nestoju, bet teatralams 100 proc. prijaučiu  :)))