Vartotojo violke pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-12 21:35:25 | Nuoroda
vaidassab rašė:

O jus, saika, planuojat gyvent barakuose ar butuose? taipogi ar palnuojat lekt i fuxu stovykla?

Kada vyksta stovykla ir kur? Kas praneša? :) Būtų smagu sudalyvauti.

Žinutė parašyta: 2011-07-14 16:02:18 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
vaidassab rašė:

normaliai jus cia prichatinot;DD kur lakstysiu dar nenusprendziau, bus dar matyt, o lauko dar visa gyvenima turiu;pp

sitas busimas pedagogas labai motyvuotas, motyvacinio +2 jum kaip sekesi? :)

Kad man rods daugumai ten tuos dvejetus ir supylė.. :) labai jau motyvuoti visi atėjo :D

Pritariu tau,Povilai

www.alfa.lt/straipsnis/11817673/Pedagogu.motyvacijos.testa.siemet.laike.300.kandidatu.daugiau.nei.pernai=2011-07-05_21-00/

ne visi tokie motyvuoti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:26:43 | Nuoroda

Kaaaaaaaaip pradžiugino ta naujiena, kad lama jau apskaičiavo balus!! :)) Dabar jau visiškai ramu, nes prieš tai lama bpo skaičiuoklė man tikras nesąmones skaičiavo. Tai ką, chebryte, susimatysim rugsėjį, na, arba stovykloje!! :)))

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:37:11 | Nuoroda
Kristijonė rašė:

Gal turit vpu konkursinius balus? Niekur nerandu, o zurnale "Kur stoti" duomenys netikslus.

Visi balai į tas pačias studijų programas yra vienodi, nepriklausomai nuo universiteto. Taip kad galite ir pagal kitus universitetus žiūrėtis. Be abejo, daug ką lemia ir stojančių studentų skaičius bei balai.

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:41:43 | Nuoroda
Miau rašė:
violke rašė:

Kaaaaaaaaip pradžiugino ta naujiena, kad lama jau apskaičiavo balus!! :)) Dabar jau visiškai ramu, nes prieš tai lama bpo skaičiuoklė man tikras nesąmones skaičiavo. Tai ką, chebryte, susimatysim rugsėjį, na, arba stovykloje!! :)))

tu lamoj skaiciavai? man rodos,jau yra tie balai siu metu.nes kai pries tai skaiciavau balus tai rode prie mano specialybes praietu metu konkursini bala,o dabar rodo kiek didesni tai ciuju cia siu metu 

Lamoj skaičiavau, bet ten tikra pieva buvo, įrašydavau net 100 proc, vistiek 14 mano balą rodydavo... :D Nesvarbu kokie metai, balas lieka toks pat, nes koeficientai į tavo mėgstamą programą manau nesikeičia :) Tik vat, pradžiugino, kai atsidariau savo lamą bpo ir pamačiau lentelę su savo visais pažymiais ir balais!! Iškart nuotaika atsirado. Nelemtos bemiegės naktys... :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:46:20 | Nuoroda
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:
violke rašė:

tu lamoj skaiciavai? man rodos,jau yra tie balai siu metu.nes kai pries tai skaiciavau balus tai rode prie mano specialybes praietu metu konkursini bala,o dabar rodo kiek didesni tai ciuju cia siu metu 

Lamoj skaičiavau, bet ten tikra pieva buvo, įrašydavau net 100 proc, vistiek 14 mano balą rodydavo... :D Nesvarbu kokie metai, balas lieka toks pat, nes koeficientai į tavo mėgstamą programą manau nesikeičia :) Tik vat, pradžiugino, kai atsidariau savo lamą bpo ir pamačiau lentelę su savo visais pažymiais ir balais!! Iškart nuotaika atsirado. Nelemtos bemiegės naktys... :D

taip,nesikeicia.bet kai ziurejau anksciau rode prie skilties konkursinis balas 15,38 o dabar rodo 16,12.tai cia jau matyt siu metu kb?

Jei rodo tavo asmeninėj lamoj, tada taip :D kitomis skaičiuoklėmis nebepasikliausiu... :D Buvau ir pati apsiskaičiavusi, visgi ir matematikos kažkiek sugebu 

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:49:20 | Nuoroda
Miau rašė:

kodel i psichologija rodo kad kb 11,16? ka jis toks mazas?  

Gal neturi kokio metinio pažymio? O kaip tavo egzaminų rezultatai? Ir išvis, kur čia taip rodo? Tavo lentelėje su visais pažymiais?

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:50:07 | Nuoroda
vaidassab rašė:

prasom;]

kada bus stovykla ir kur?;D

Kiek domėjausi, supratau, kad į stovyklą reikės registruotis tada, kai vešim dokumentus :)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:53:33 | Nuoroda
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:

kodel i psichologija rodo kad kb 11,16? ka jis toks mazas?  

Gal neturi kokio metinio pažymio? O kaip tavo egzaminų rezultatai? Ir išvis, kur čia taip rodo? Tavo lentelėje su visais pažymiais?

ne,as irasiau i lamos skaicuokle konkursinio balo savo egzu rezuktatus.ir prie vpu psihologijos  konkursini bala toki raso

dar kartą sakau - neskaičiuok šita skaičiuokle - ji negera. Atsidaryk savo lamą bpo, įvesk tą savo kodą, slaptažodį ir matysi, koks tavo balas skiltyje 'užpildytas prašymas', sistema pati jau suskaičiavo.

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:54:43 | Nuoroda
Miau rašė:

geras.va dabar mano skilty uzpildytas prasymas parase konkursini bala-10,22.tai reiskia as neistociau nemokamai ;} 

tai galbūt tavo egzaminų rezultatai prasti? Laikei motyvacinį? Keista.

Žinutė parašyta: 2011-07-20 14:59:31 | Nuoroda
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:

geras.va dabar mano skilty uzpildytas prasymas parase konkursini bala-10,22.tai reiskia as neistociau nemokamai ;} 

nk keisto,ten matkes reik,o as nelaikiau ;DD 

psichologijai matematika pagrindas :D nu joooo :D dar ir taip būna :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:00:27 | Nuoroda
vaidassab rašė:

paneles, nesukit jus galvos del tu balu, cia dbr apkrautos sitos programos ir gali grybaut... tiek lauket tai ir dar pauaksit 6paras o tada bus aisku kaip kas;]]

kiek zinau stovykla buna 2daliu... i kuria dali registruosites?

geriausia būtų į pirmą, nes antroji dalis jau būna visi paskutinėmis rugpjūčio dienomis, kada jau reikia kraustytis į bendrabutį :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:01:19 | Nuoroda
vaidassab rašė:

kad i viena tai ir pats zinau;DD tik i kuria 1ma, ar 2tra?;DD

pirmą :)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:01:41 | Nuoroda
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:

as tik pabandziau 

kur stosi? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:05:25 | Nuoroda
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:
violke rašė:
Miau rašė:

as tik pabandziau 

kur stosi? :)

soc.pedagogika ;) tu?

lituanistiką, būsiu žmogus knyga :DD

Žinutė parašyta: 2011-07-20 15:07:00 | Nuoroda
vaidassab rašė:

VISI KAS REGISTRUOSIS I FUXU STOVYKLA, REGISTRUOJAMES I    ----1MA DALI--- !!

Tu gal dar ir laiškus visiems asmeniškai išsiuntinėk... :D

Žinutė parašyta: 2011-07-20 17:25:32 | Nuoroda
MrPovilo rašė:
Daina rašė:

Paaiskinkit normaliai ir detaliau su ta stovykla,kada vyksta,kiek trunka, kur vyksta,kada reg. ir pan;D

pats ir ne per daug žinau kas ten kaip ten, bet žn kad dvi dienas trunka, rugpjūčio antroj pusėj, registruotis atvarius sutartį sudaryt su univeru ;) o kur vyksta tai neįsivaizduoju.. :D

lyg visus paima nuo VPU ir nuveža su autobusu, kainuoja apie 70 lt. Parveža vėl į tą pačią vietą.

Žinutė parašyta: 2011-07-20 17:25:57 | Nuoroda
vaidassab rašė:

jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD

va taip va;DDD

susivežkit gitaras :)))))

Žinutė parašyta: 2011-07-20 18:28:24 | Nuoroda
MrPovilo rašė:
violke rašė:
vaidassab rašė:

jeigu norit organizuoju "islikimo stovykla" jau barake, kuri truks kazkada visa savaitgali;DD garantuoju daug juoko, graziu bei isimintinu akimirku ir daug alkoholio;DDD

va taip va;DDD

susivežkit gitaras :)))))

Turiu dvi, nei viena grot nemoku. 8-) :DD

abi vežk į baraką, nes maniškė ilgai nebeatlaikys... :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 14:33:26 | Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:

Ai, vat man klausimas iškilo kaip ten su tuo bendriko mokesčiu gal kas žinot? o.O Tipo kas pusę metų 500 lt? :)

Iš kur tokios žinios? Mes su mama kai žiūrėjom, tai kas mėnesį po 240lt(lyg)

240 lt kainuoja Studentų gatvėje barakas, ten viskas nauja:) Švitrigailoj 170lt:)