Vartotojo Dovilez pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-08 12:54:30 | Nuoroda

Sveiki :) prisijungiu prie jusu burio :) siemet taip pat planuoju stoti i odontologija :) bet dabar vienam forume internete suzinojau toki dalyka :) nors cia neaisku ar tiesa :) taigi žadu rašyti odontologija ir vf ir vnf nes ka gali zinoti gali nepakakti balo i vf :) ir viena panele teigia kad tokiu atveju man tikrai pasiulys tik vnf kadangi matys kad as galiu susimoketi uz moksla ir tuo pasinaudos... tai ka dbr daryti?  kazkaip net pasimeciau, nors cia gal eilinis interneto pletkas... cia tiesa kaip manot?

Žinutė parašyta: 2011-07-08 13:57:26 | Nuoroda

Mano KB 20,26, bet dbr pagalvojau kad gali tikrai taip padaryt ir pasiulyt tik mokama  Kaip jus darysit? rasysit tik nemokama? ar tik mokama?

Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:12:36 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:

Mano KB 20,26, bet dbr pagalvojau kad gali tikrai taip padaryt ir pasiulyt tik mokama  Kaip jus darysit? rasysit tik nemokama? ar tik mokama?

Lol... Tau pasiūlys vf ir vnf ir tada rinksies, ką nori studijuot :) Jei rašysi tik Odonto vf ir vnf, tai šituos ir pasiūlys :) No worries :) Gali džiaugtis vasara, nes jau įstojai, nebent mėgini į Vu, tada gali būt sunkiau...

Bet juk gali is tiesu pagalvot va jei vnf parase tai turi pinigu ir pasiulys odontologija vnf :) ir tada pasiulys nemokama medicina nes po odonto ja rasau :)  bet butu tikrai nesamone kai su zemesniu balu i nemokama primtu o su aukstesniu i mokama.... Nu zdz as jau baigiu nuprotet belaukdama situ rezultatu

Žinutė parašyta: 2011-07-08 14:14:54 | Nuoroda

O kaip kiti rašot? tik vf? ar tik vnf? ar abu? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-09 09:09:58 | Nuoroda
Queen rašė:

Gal galit pasakyt,žinoma,tik tie kurie tiksliai žino. Pagal praeitų metų balus LSMU Odontologiją į VF minimalus buvo 19,22 ,o VNF minimalus 17,78.Ar šie balai yra pirmo etapo stojimų,ar jie yra galutiniai po papildomo priėmimo?

Aš tai manau kad cia yra bendrai 2010 stojimo balai su kuriais istojo, ne vien tik pirmo priemimo metu bet visu priemimu 2010 metais :)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 14:25:16 | Nuoroda

Pasiskaičius visus šituos pasisakymus forumuose tai toks jausmas kad daug siemet bus stojanciu i odontologija...  matosi bus didelis konkursas... ir didele loterija stvisas stojimas

Žinutė parašyta: 2011-07-10 21:44:00 | Nuoroda
daydream1 rašė:
Dovilez rašė:

Pasiskaičius visus šituos pasisakymus forumuose tai toks jausmas kad daug siemet bus stojanciu i odontologija...  matosi bus didelis konkursas... ir didele loterija stvisas stojimas

Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka :D

Net neisivaizduoju  butu idomu suzinoti kiek yra jau paduotu prasymu kur pirmu nr odontologija... bo jau nervai baigia uzgrauzt

Žinutė parašyta: 2011-07-10 22:03:25 | Nuoroda
dovi rašė:
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:
daydream1 rašė:
Dovilez rašė:

Kiek manai kils konkurisinis balas? as ketinu stoti i Vu, tai blyn ir galvoju, kad esu per plauka :D

Net neisivaizduoju  butu idomu suzinoti kiek yra jau paduotu prasymu kur pirmu nr odontologija... bo jau nervai baigia uzgrauzt

Žinau 2 Lsmu OF vf pirmu numeriu :) Abu (vienas iš jų aš) garantuoti :)

Kodėl pasirinkai būten odontologiją? Jei gerai pamenu iš pradžių svarstei tarp odontologijos ir medecinos ;

Nes visus metus svaigau apie odontologija :) o po egzu rezu pagalvojau o gal medicina :) bet kadangi visad viduje apie odonto svajojau nebesimetau :)

Kaip galima but garantuotem? :/ labai aukstas gal jusu KB abieju :) o jei daug su tokiais? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 22:27:39 | Nuoroda

Sveiki :) gal kas tiksliai zino kokius dokumentus reiks nusivesti i univera kai jau istosim? :)

Žinutė parašyta: 2011-07-11 09:24:13 | Nuoroda

O kaip dauguma is jusu rašėt pirmama ture? ir mokama ir nemokama? ar tik nemokama?

Žinutė parašyta: 2011-07-11 09:26:28 | Nuoroda
rytoj bus geriau;) rašė:
Dovilez rašė:

Sveiki :) gal kas tiksliai zino kokius dokumentus reiks nusivesti i univera kai jau istosim? :)

Na, ir man įdomu, ar ten reikia sveikatos pažymos, ar ją vėliau atnešti reikia?

va butent as del sveikatos apzymos irgi mastau :) nes mano daktare iseis atostogu o tada jau tiu tiu univerui... :)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 20:21:33 | Nuoroda

na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr  siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...

Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:02:59 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Dovilez rašė:

na va paskaiciau delfi straipsni kad odonto ta specialybe kuria dauguma raso pirmu nr  siemet ;/ tai vapsie dbr nuotaika sugedo...

Nu ir? Daug rašo, o kiek iš tos daugumos turi realias galimybes?

ziurint ka laikyti realiomis galimybemis :)

be to stojimas dar plius ir loterija ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-14 08:26:10 | Nuoroda
AdasLv rašė:
Perkunas rašė:
AdasLv rašė:

Dalis iš tų 500-600 nubyra į akademines studijas ir yra pasirengę siekti mokslinių aukštumų, atlikinėt bandymus, dalis keliauja į mediciną, vet. mediciną, farmaciją, nes yra žmonių iš pašaukimo :) Tad tikrai įmanoma įstot, kaip sakė, gal į Vilnių nelabai, nes ten stojamasis balas palyginus aukštas, bet Lsmu tikrai įmanoma :)

Perkūnai, jei nori likt Vilniuj, tai Vilnių 1 nr. ir rašyk, vdrūg pasiseks... Egzaminai loterija, stojimai loterija, teleloto bent jau nesislepia, kad loterija :D

Adai, nejuokauk, Vilniui odontologijon keliauja tik simtukinikai ir tie kur turi ~95 visus egzsu :D O kas del to Kauno, tai man senai jau isiedusi i tokia antipatija (aplnkiniai tai pamazu iskiepija), taciau kartu tai puiki galimybe atitrukt nuo tevu kartu :) isivaizduoju pas jus visus turetu kirbet tokia panasi mintele... Egzaminai, tj jo, ten tikrai is dalies loterija, taciau kodel stojimai tau yra loterija?

Dėl to, kad konkursas vyksta mums nematant, tik po visko gaunam žinias apie stojimus :) Jei žinotum, kiek ir kokių stoja į Vu OF galėtum apsiskaičiuot tikimybę, kad pateksi, dabar nieko nežinai  - kiek stoja, kokių... Gal iš pusės tų, kurie įrašė Vu odontologija pirmu numeriu net neturi 19KB, mes to nežinom, todėl spėjam, jei spėjam, tai jau loterija :(

butent mes nezinom kiek tokiu su kb virs 20 nepasireiske siam forume ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-14 08:31:35 | Nuoroda

pagal visa stojimu tvarkaraštį siandien egzu rezultatai turi buti suvesti i lama svetaine ;) ir atsirasti prasymo kampe ;) tada turi ir bala paskaiciuoti ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-14 12:15:09 | Nuoroda
Protuberantas rašė:

O kada čia tie rezultatai kampe bus?

as tai girdejau kad siandien turi but bet kaip ner taip ner :)

Žinutė parašyta: 2011-07-15 07:45:16 | Nuoroda

Apie vidurki tai ir mum nieko nesake...

Žinutė parašyta: 2011-07-16 11:39:29 | Nuoroda

idomu kodel lamoj neatsiranda musu egzaminu rezultatai

Žinutė parašyta: 2011-07-17 16:53:36 | Nuoroda

seip tai didelis skirtumas :) nes buna kad ivedant i lama padaro klaidu ir mum mokytoja liepe atidziai pasitikrinti ir skambintis i centra jei neteisingai rezultatai suvesti

Žinutė parašyta: 2011-07-17 18:13:48 | Nuoroda
Malyva rašė:
Dovilez rašė:

seip tai didelis skirtumas :) nes buna kad ivedant i lama padaro klaidu ir mum mokytoja liepe atidziai pasitikrinti ir skambintis i centra jei neteisingai rezultatai suvesti

ir beja kur bus matomi tie musu egzaminu rezultatai? ;]

bent man kaip aiskino tai sake kad virsuj desiniame kampe prie prasymo, taip pat turi atsirasti ir paskaiciuotas KB i kiekviena specialybe kuria paraseme prasyme :)