Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
23:32:40
| Nuoroda
Man tai visi filologai prie dūšios : - ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
14:18:09
| Nuoroda
Ne, nesijaudink, aš ne į prancūzų filologiją, o į anglų:). Man kalbos žiauriai patinka, ir prancūzų kalba labai žavi:)). O informatikos testas , kiek žinau, vyks rugpjūčio 30 dieną. Programoje parašyta:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:47:07
| Nuoroda
Gal kas žinote, kelintą valandą rytoj bus paskelbta, kur istojom?:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:52:13
| Nuoroda
Tai reikės budėti rytoj:). Jo, dažniausiai kai labiausiai reikia tai ir svetainė užlūžta:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:58:28
| Nuoroda
Tai aišku, kad įstosi kažkur, net nesijaudink. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:51:27
| Nuoroda
Aš irgi 9 rašiau, kažkoks magiškas skaičius:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:54:08
| Nuoroda
Išgerk žalios arbatos ir nuslūgs jauduliukas:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:57:01
| Nuoroda
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:00:27
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:01:48
| Nuoroda
Bulius rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Nebejuokaukit taip. Su tokiais balais tikrai gausi VF vietą į bet kokią specialybę... O tu į kokią specialybę nori?:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:03:16
| Nuoroda
Lyg ir nieko nebijojau, kol čia neatėjau pasiskaityt:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:04:21
| Nuoroda
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:05:38
| Nuoroda
Vix rašė:
aurytee rašė:
Marciogala rašė:
Žalia arbata. rašė:
JustSmile rašė:
YRA REZULTATAI!!!!!!!!!!!!!! Eik iš čia Pritariu...:D ir aš pritariu:DDDD Kažkam patinka prie vėjų audras pridėti Aš net lamą nevalingai pasitikrinau:)))
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:07:18
| Nuoroda
aurytee rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) Geriau LABAI TIKĖKIMĖS įstot labai bijodami tikėkimės įstot:DD Bet tai koks smagumas bus rytoj po kokios dvyliktos čia susirinkt:) ir tikėkimės pasidalint GEROMIS naujienomis;))
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:08:52
| Nuoroda
Vix rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Aišku, kad įstosi. Draugė praeitais metais, paskuniu numeriu rašė. Dar laikė ne tą pusę egzaminus ir labai nustebo kai jai pasiūlė nemokamai. Garantuotai įstosi Žinok, net širdis nuo akmens nusirito:))). PAGERĖJO:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:10:34
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Rimtaaai? Pas mane 2,3,4 anglų filologija. Nors realiai, nelabai ten noriu, nors žinau, kad ten uj kiek šansų įstot.. ;/ Kodėl taip smarkiai nustebai?:))). Jei įstosi į Anglų filologiją kartu su manimi ir man pačiai bus linksmiau:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:14:59
| Nuoroda
Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuop ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:16:07
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Vix rašė:
Lady rašė:
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Na, man tai su balu 19.64, tikrai yra ko bijot: ))) Whahaha, man su 14.36 tikrai yra ko bijot Nu bet aš į kolegiją taikau. Tai tada geriau abi nebijokim arba jei nori abi LABAI BIJOKIM:) O kur nori stoti? Jeigu į mediciną, tai nemaža konkurencija Ne, ne, medicina ne man:). Aš noriu į mylimą Anglų filologiją:) <3 Rimtaaai? Pas mane 2,3,4 anglų filologija. Nors realiai, nelabai ten noriu, nors žinau, kad ten uj kiek šansų įstot.. ;/ Kodėl taip smarkiai nustebai?:))). Jei įstosi į Anglų filologiją kartu su manimi ir man pačiai bus linksmiau:)
Nežinau, keista O kodėl nori į anglų? Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuo ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:18:56
| Nuoroda
eglukas rašė:
sveiki sveiki(: na ka, laukiam?;D ziuriu daug kas y kalbas stoja. As irgi! Bet su tokiu mano skurdziu KB... neaisku kaip cia bus O į kokią kalbą tu nori stoti ir su kokiu balu?:))
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
19:20:08
| Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Lady rašė:
Todėl, kad anglų kalbą mokausi nuop ketvirtos klasės ir man ji labai užsikabino ir kai aš buvau 7-8 klasei, jau žinojau, kad ateitį siesiu su šia kalba:). Be to, anglų, mano ketvirtoji mokomoji kalba ir Anglijoj buvau jau 5 kartus, tai ŽIAURIAI noriu studijuoti būtent Anglų filologiją:) Mhm, aš irgi nuo kokios 6 klasės žinojau, kad noriu studint anglų, kol natėjo tas laikas ir užpildžius prašymą supratau, kad bus labai nuobodu ;/ Buvo pas mane tas laviravimas tarp turizmo ir anglų. 12 klasės nustojau mokytis geografiją, nes nusprendžiau į anglų stot.. Mokytoja gera buvo, 5 išvedė Ir dabar kaip tik jos prireikė.. Nieko, nebijok, mes už tave rožančių sukalbėsim:)
|