Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:03:03
| Nuoroda
Daina rašė:
cunama rašė:
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... reikia būt apmokėjus jau ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai betai nezinau kaip ten nuejus pasakyt ,kad i sita pervedi ir viskas ar kaip nu nifiga nzn:D aš ir nelb žinau... bet manau reikia turėt sąskaitos nr, įmokos kodą ir pan. Man atrodo lyg buvo žurnale "Kurs stoti" viskas aprašyta kaip ir kur mokėt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
18:22:45
| Nuoroda
kiek girdėjau, tai ar įstojom bus aišku iki 12h o tas įmokos kodas tai gal lamabpo ryt bus ... tikiuosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
20:14:09
| Nuoroda
violke rašė:
cunama rašė:
Daina rašė:
as siandien jau fotkinaus tai 26 bus galima vaziuot sutarti pasirasyt ar ne? nes as ryt ir planavau varyt pasirasyt... ir dar man toks kl pakilo:D del to 120lt kur reikia moketi kaip ten ka moket per banka ar gali univere ar is univero koki sh reik pasiimt ,kad galetum nuejus sumoket? apsvieskit:D nes delto labiausiai galva suku:D... reikia būt apmokėjus jau ir į sutarties pasirašymą atsineši kvitą iš banko, kad apmokėjai iš praėjusių metų studentų žinau, kad vietoje duoda kvituką, o tu nueini ir sumoki. Negirdėjau, kad jau turi būti sumokėjusi, nes internete apie tai informacijos kol kas nėra, o žurnalai pusmečio senumo negali suteikti konkrečios informacijos kad žurnalas ne pusmečio senumo... birželį gal tik išėjęs... Dokumentų sąraše, kuriuos reikia atsinešti, parašytas ir kvitas iš banko tai nežinau kaip čia tada nejaugi žurnalas klaidins... gi specialiai tam ir išleistas, kad paprotintų kaip elgtis reikia tik nežinau kaip su tais įmokų kodais... manau, kad jie ryt ryte turėtų lamabpo būt. Bijau , kad ryt jei nueisiu neapmokėjus, reiks baisiausią eilę atstovėt ir vstk sutarties neleis pasirašyt, nes neapmokėta |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:01:08
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:01:45
| Nuoroda
va išsamiau: |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:38:53
| Nuoroda
indekas rašė:
aurelijaaa rašė:
cunama rašė:
aurelijaaa rašė:
cunama rašė:
Matematika ir informatika KB 19,64 žiūriu matematikų čia ne perdaugiausiai ;D na kolkas man pažįstama būsima matematikė, tai tik Tu daugiau niekas neapsireiškia... bet labai tikiuos na aš tai jau du draugus turiu ;D Na tai kaip jums pasiseke istoti? As is VPU MIF antrakurse, bus malonu susipazint rugseji pasisekė, šnd jau ir sutartį pasirašiau labai džiaugiuosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:17:14
| Nuoroda
Taigi, kas įstojo čia?? :)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-31
13:27:56
| Nuoroda
JuodaOrchidėja rašė:
cunama rašė:
Taigi, kas įstojo čia?? :)) Aš čia įstojau Labai norėjau studijuoti būtent čia būsim grupiokės ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:21:04
| Nuoroda
karas1433 rašė:
labukas. Gal galit paaiskinti kaip suprasti studiju pobudi : Istestines sesijiniu tvarkarasciu ---- I(s)? Kaip tokios studijos atrodo? Gaavau kvietima i VPU Prancuzu filologija. Tai berods studijos, kurios trunka ne 4, o 6 metus metinė studijų kaina mažesnė, bet daugiau metų mokaisi tas pats dalykas išdėstomas kaip ir tiems, kurie 4 metus mokosi, tik lėčiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
14:21:26
| Nuoroda
MeLyNaKeS rašė:
Ar daug yra matematiku ir informatiku ? :) Yra Yra |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
19:38:13
| Nuoroda