Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:38:23
| Nuoroda
young_architect rašė:
Mūza rašė:
Lyg ir 18,32 Iš kur žinai? Jei taip, tai aš taip pro plauką praslydau... Lamoj atsirado diagramos, rodančios kiek įstojo ir visų balus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:19:59
| Nuoroda
O ką dabar daryt..? Įstojom, ir? Kas nors varo į fuxų stovyklą? Ko ten galima tiketis? taip ir nesupratau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
18:21:23
| Nuoroda
iDomus rašė:
tricksterr rašė:
Tai, kad aš į VDA įstojau : ) Nusivyliau, kad nuo spalio, ką aš tiek laiko veiksiu, noriu mokytis O kiek žinau, kopijas daro ir vietoj VGTU(parašyta jų svetainej), bet ten tokia sumaištis, kad laukt reikės ne mažiau kelių valandų manau. Į VDA atnešiau visų dokumentų originalus, jie atšvietė, davė pasirašyt sutartį, priklijavau nuotrauką savo prie bylos, atėjo dekanas, pasirašė mano sutartį ir viskas Ačiū už info Registracija baigta Sveikinu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
21:12:22
| Nuoroda
Regress rašė:
Apšvieskit kas nors ką daryt pasirašius sutartis Aš šiandien taip paskubom tvarkiausi dokumentus tai nebuvo kada susigaut informacijos dėl studento pažymėjimo gal dar kas nors kokios naudingos info gavot iš kuratorių? Kaip su fuksų stovyklom VGTU? :D Aš tai išvis nieko nežinau... Ten niekam nebuvo laiko nieko aiškinti... stengeisi kuo greičiau ištrūkt, kad tik po kojom nesimaišyt... Davė lankstinuką dėl studentų pažymėjimo, lyg ir per banką reikia daryt, apie 40 lt kainuoja. Nemaniau , kad tiek daug.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
23:24:01
| Nuoroda
Štai ką radau VU tinklalapyje :
Vienas iš pirmųjų klausimų įstojus į universitetą yra kur ir kaip pasigaminti studento pažymėjimą? Viskas labai paprasta – Atvykus pasirašyti studijų sutarties, nepamiršk prieiti prie laukiančių Studentų atstovybės narių ir pasakyti savo elektroninio pašto adresą. Nurodytu adresu pasibaigus sutarčių pasirašymui gausi mūsų laišką iš [email protected] su detalia instrukcija, kaip
Atvykus pasirašyti sutarties į VDA, mane taip pat nusiuntė pas SA narius ir daviau savo duomenis.Todėl manau nereikėtų kol kas jaudintis dėl studentų pažymėjimo. O kaip dėl KTU ir VGTU? Būvot pas studentų atstovybę? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
23:41:38
| Nuoroda
Ok, pavydžiu.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:42:26
| Nuoroda
Khem, aš išvis nesuprantu ,kas ta fuxų stovykla ir su kuo valgoma... Sakė ateit, bet kur, kam... nieko nesuprantu.. HEEELP
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:52:35
| Nuoroda
liole rašė:
Tikrai kaip čia yra? Jei dabar įstojau į vf, bet nežinau ar ten noriu. Nors pabandyt planuoju, tai jei tarkim mesčiau pasimokius metus, galėčizu į vf pretenduot perstodama ar ne? Mane irgi ilgai kankino šis klausimas, tad parašiau į Lamą. Gavau tokį atsakymą : Laba diena, Pagal švietimo ir mokslo įstatymą (http://www.smm.lt/ti/docs/istatymai/MSI.pdf) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
00:07:41
| Nuoroda
Regress rašė:
fuxų stovykla yra skirta susipažinimui su savo būsimom kolegom ką jie ten veikia nežinau ;D šiaip VGTU architektai gali prisijungti prie architektų grupės Facebook'e tik man reikėtų jūsų kontaktų, kad galėčiau pridėti Tai , kad aš VDA... o jie nelabai informacija dalinas, kaip matau .. Katik pažiūrėjau Lamoj, kad jau 79 VGTU pasirašė sutartis, daug jūsų blemba..
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
16:17:57
| Nuoroda
negalima rašė:
Rimtai,kada vda fuksu stovykla,ir kur apie tai parasyta kas zino? :D Facebooke VDA studentų atstovybės puslapyje yra : )
|
||
Žinutė parašyta:
2011-09-01
00:19:48
| Nuoroda
Šiandien pasidariau ISIC tarptautinį per 5min ir rami. Veikia kaip normalus studento pažymėjimas, net elektroninis bilietas jame yra. |