Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:32:36
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
1. ISM Tarptautinis verslas ir komunikacija 2. ISM Finansai ir apskaita 3. ISM Ekonomika 4. ISM Verslo vadyba 5. VDU Ekonomika 6. KTU Finansai O toliau belekas, tik dėl to kad tuščios vietos nepalikt surašiau O reikėjo ISM mokamą varyt ir jei ką dar bandyt sudalyvaut antram etape. bent 6nr tau durys atviros;) gal dar su VDU pasiseks, o dėl IsM mažai žinių turiu... Nu iš bėdos tiktų galbūt ir Finansai, nepatiktų, tai paaukočiau tuos metus ir perstočiau. Na pažiūrėsim rytoj. Kur pats/pati galvoji? Arba neparašei, arba praleidau pro akis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:35:19
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
edvis_mXt rašė:
Aukšti balai jūsų As dabar galvoju, kad jei i ism ir i vdu neistoju, tai ragai man, nes paskui vnf vietos neparasiau Tai tektu rizikuot ir bandyt antram etape prasimusti as irgi gailiuosi ,kad vnf neparašiau bet su tokiais balais,manau i VDU tikrai papulsi .Aš KTU ekonomiką ir MRU finansų ekonomiką esu pažymėjęs :] Nu bus matyt rytoj. Tragedijos nedarysiu, jei neįstosiu Bet jau teko girdėt gandų, kad į VDU tikrai trūksta. Dar tikiuos į ISM, nes ten nemaži pinigai, o ne visi šiais laikais gali sau leist tiek mokėt, tai galbūt mažės stojančiš skaičius ir papulsiu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:38:22
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
1. ISM Tarptautinis verslas ir komunikacija 2. ISM Finansai ir apskaita 3. ISM Ekonomika 4. ISM Verslo vadyba 5. VDU Ekonomika 6. KTU Finansai O toliau belekas, tik dėl to kad tuščios vietos nepalikt surašiau O reikėjo ISM mokamą varyt ir jei ką dar bandyt sudalyvaut antram etape. bent 6nr tau durys atviros;) gal dar su VDU pasiseks, o dėl IsM mažai žinių turiu... Nu iš bėdos tiktų galbūt ir Finansai, nepatiktų, tai paaukočiau tuos metus ir perstočiau. Na pažiūrėsim rytoj. Kur pats/pati galvoji? Arba neparašei, arba praleidau pro akis. visur su pramone, bet ten mano KB tik 12,62, nes neturiu fizikos (kitamet turėsiu:D) , dar yra kelios kur 15,4, ten labai tikiuos, ir galiausiai žemėtvarka(čia jei jau niekur, tai tikiuos bent čia):D Aš irgi fizikos neturiu, bet parašiau informatiką, kaip tipo ateities specialybę Ten balas 16.54, įstočiau tikrai, bet žiauriai nenoriu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:51:21
| Nuoroda
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:53:58
| Nuoroda
toon09 rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D 17,66 mažiausias vf Ačiū. Hmm, tai dar klausimas ar čia papulsiu (ir tai blogiausiu atveju noriu tik čia), ano 18.14. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:55:16
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Man paprasčiausiai įdomu Ne mažas vaikas, dar net 23 val ner, kad miegot eiciau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:58:24
| Nuoroda
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Man paprasčiausiai įdomu Ne mažas vaikas, dar net 23 val ner, kad miegot eiciau viskas aš jau einu:D pzdc, sėdžiu ir galvoju, va dar 6min ir miegot eisiu ,nes bus 12h, kai galvelė susisukus:D taip ir per egzą istorijos buvo:D išėjau 1h ankščiau ir galvoju:ko kiti neišlenda, gi laikas baigės:DD Pakėlei nuotaiką |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
22:59:04
| Nuoroda
Nenoriu skleist dezinformacijos, bet girdėjau, kad jei išlaikei informatikos VBE, tai laikyt to testo nereikės. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:01:21
| Nuoroda
Saldukas rašė:
Nzn kaip jus, bet as planuoju dirbti banke ;D 19.9kb, VU ekonomika 1 numeriu ;D Klaidą darai su VU :) Mokysies kaip apskaičiuoti pašarų kiekį sandėlyje, ir kitus panašius kolūkio laikų uždavinius spręsi iš 1970 metais leistų vadovėlių |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:02:40
| Nuoroda
toon09 rašė:
malvea rašė:
edvis_mXt rašė:
Gal kas netyčia turit tą Kur stoti ir galit prižvelgt koks balas pernai buvo KTU finansuose? :D žmogau!!! eik miegot, nebelaikas balus tikrint:D reikėjo prieš prašymą pildant:D aš gailiuos,kad prirašiau tokių vietų kur man be šansų, bet manau,kad geriau tikėtis stebuklo, nei stot belekur, o kita met perstot;) Va va Mokykitės iš mano klaidų įstojau bet kur pernai, tada mečiau o šiemet vėl stoju Užmesk aką į privata |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:05:19
| Nuoroda
kantas rašė:
Laba visiems ParaŠykit visi kas stojat į VU teisę savo konkursinius, žinoma kas netingit Mano 19.87 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:12:23
| Nuoroda
deoksiribonukleo rašė:
swipt rašė:
deoksiribonukleo rašė:
coliuke223 rašė:
man gerai,viena gyvenu tai galiu nors ir visa nakti Reik daryt kokį naktinėtojų čiątą. Pritariu Pameskit kokį skaipą tuomet. edcka_999 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:13:40
| Nuoroda
Vix rašė:
Man nuo birželio pirmos dienos, kažkur, dešinė akis tvinkčioja ir skauda labai. Dar dešinės rankos pusė plaštakos nutirpusi Aš ne daktaras, bet gal vertėtų dėl to susirūpinti ? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
23:23:59
| Nuoroda
Vix rašė:
edvis_mXt rašė:
Vix rašė:
Man nuo birželio pirmos dienos, kažkur, dešinė akis tvinkčioja ir skauda labai. Dar dešinės rankos pusė plaštakos nutirpusi Aš ne daktaras, bet gal vertėtų dėl to susirūpinti ? :D Aš viliuosi, kad čia nuo nervų, stojimų ir pan.. Nenoriu pas gydytojus eiti, nes vienas nuo kito mėtys, kol galiausiai nieko nenustatys Ir toliau vadovaukis tokiu požiūriu, sutaupysi valstybės pinigų daug daug, t.y. nereiks tavęs gydyt, neišeisi į pensiją ir panašiai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
07:59:23
| Nuoroda
ISM Ekonomika, VF |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:37:03
| Nuoroda
Haslem rašė:
tai tu čia ism gavai dalinį finansavimą ir mokėsi 6 ar 7 k į metus. As irgi taip istojau i ISM ekonomika, gavau VF ir mokesiu 6k i metus vietoj 10 Balas 18.14 buvo. Jei dar kas i ISM kaune istojo, tai brukstelkit asmenine |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:48:28
| Nuoroda
giintariuke rašė:
iamteam2 rašė:
ism ekonomika vf su 19.24 balu omg.. rimtai??? vf? o ne nuo 20 turejo but, kad vf butu? Nuo 20 pilnai finansuoja pats ISM'as. O studiju krepseliai, kitaip tariant VF vietos, skirstomos kaip ir visur kitur. Gauni krepšelį, vadinasi 4 tūkstančius tau padengia valstybė, 6 moki pats. Aš irgi į VF įstojau su 18.14 ISM Ekonomika. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
12:42:29
| Nuoroda
Išreikšiu ir aš savo nuomonę šiuo klausimu Šiemet baigiau pirmą Ekonomikos kursą ISM'e. Greičiausiai pagalvosit, kad mano nuomonė šališka, tačiau taip nėra. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
13:25:06
| Nuoroda
A.C.B. rašė:
O įmanomas toks variantas, kad aš įstju su valstybės krpešeliu ir už labai gerą mokymasi mane perkelia į visiškai nemokamą? :)) Negaliu pasakyt tiksliai, nes neteko susidurt su tokiu dalyku. Žinau tik tiek, kad gali gaut vienkartinę stipendiją/nuolaidą, jeigu rašysi prašymą. Tą nuolaidą gali gaut už aktyvią veiklą univere (pvz.: studentų atstovybėj), arba už gerą mokymąsi. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
14:04:15
| Nuoroda
wwp rašė:
Dėkui už išsamų atsakymą Bet čia vien tik apie gerasias puses aprašei. Parašyk ir kokių blogesnių dalykų, Tau nelabai patinkančių, yra ISM (suprantu, tobulumo ir nesitikiu, bet tikiuosi tikrai kokybiško mokslo ir turiningo, pilno veiklos studentavimo). Kad žinočiau, ko galiu tikėtis.
Blogybių sakai... Net nežinau ką čia sugalvot Na pvz.: maistas valgykloje - be kokių 12 LTL normaliai nepavalgysi, sakyčiau kaina visai ne studentiška Man nepatinka tai, kad dažniausiai tenka imti vieną knygos egzempliorių 2 žmonėms (kadangi biblioteka ne itin didelė), tai jei abiem porininkam prireikia knygos vienu metu, tenka spaustis kažkaip Su mašinos parkavimu problemos centre, į ISM kiemą neleidžia studentų, ant gatvės brangu. Šiuo metu daugiau blogybių nepamenu... Dar - jei įstosit, būtinai varykit į fuksų žygį, susipažinsit su chebra, bus smagiau univere pirmom dienom |