Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-24
14:22:18
| Nuoroda
INTJ medicina ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:14:28
| Nuoroda
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:17:59
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh kokiu balu bandei stoti i medicina vnf? 17,86 Žemokas,bet pernai net su žemesniais gavo VNF
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:23:17
| Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ...
Aš net nežinau kaip toliau elgtis o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)
i |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:28:10
| Nuoroda
studijos lt rašė:
gal galite atsiusti kokie pereinamieji balai siemet buvo i medicina mokama ir nemokama? Girdejau, kad i vf apie 19,5, o i vnf jau su 19 nebeprieme Draugas su 19,06 gavo VNF |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:30:25
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:
O aš gavau pakvietimą į VF biomedicininę diagnostika,tačiau nežinau ką daryti,nes tikejaus įstot į VNF medicina ir nežinau ar bandyt per antrą turą ...meh Atrodo, kad tiems, kuriems nenusisypsojo sekme i LSMU medicina, pateko i biomedicinos diagnostika As tavo likimo drauge , o gal ir busima kursioke ...
Aš net nežinau kaip toliau elgtis o tu bandysi per antrą priėmimą ?ar jau pasiliksi su šitu variantu?:)
i As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met O su kokiu Kb įstojai?:) eh aš ir greičiausiai nerizikuosiu...O poto išvis liksiu be jokių pasiūlymų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:40:36
| Nuoroda
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:
Piktzaizde rašė:
i As kai pamaciau kokie balai, tai istikruju bijau rizikuoti , i vf vis tiek neistosiu, o vnf ne mano jegoms,... Todel galvojau pasimikinti, jei patiks pasiliksiu, o jei ne, tai perlaikysiu egzos stosiu kita met O su kokiu Kb įstojai?:) eh aš ir greičiausiai nerizikuosiu...O poto išvis liksiu be jokių pasiūlymų As - su 19,3 As ir bijau likt ant ledo, o tiu? 17,86 Tu i mokamą laisvai,bet i nemokamą tavo vietoj ir bijočiau rizikuot |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:44:24
| Nuoroda
Sveiki,gal galit pasakyt su kokiais KB įstojot į vnf medicina?:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:23:27
| Nuoroda
mano 17,86 ir nepakliuvau ,o tikrai maniau ,jog pavyks ir nezinau ka daryt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:30:28
| Nuoroda
martisss123 rašė:
drindalinda rašė:
Trenkta ta svietimo sistema..nakti pamacius, kad neistojau niekur, visa nakti neuzmigau. Vadovybei visiskai nusispjaut apie busimu studentu sveikata..Jiems tik reikia aukstint visa svietima, kad galetu pasididziuoti savo s... svietimo sistema pries kitas pasaulio salis, keliant stojimo balus ir visa kita. Todel nors ir tai yra jau senai zinoma, bet nezadu pasiduot kituose etapuose. Jei neistojau pirmame etape, turiu juk dar du etapus,kuriuose manau ir viliuosi patekt i norima specialybe. Jei nepateksiu, bus galima metus padirbet ir perlaikyt egzaminus, o tada vel kariausiu del savo norimos specialybes ir taskas!:D
Šaunu!
Labai teisingas požiuris ,kad pas mane tiek optimizmo būtų |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:56:23
| Nuoroda
Loterija čia |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:00:48
| Nuoroda
martisss123 rašė:
Pagal 1-3 pageidavimus kvietimų negavau, tai ar dabar pasirašęs sutartį del VNF vietos galėsiu dalyvaut 2 ir 3 etapuose dėl VF? Atsakykit, prašau nes lekiu jau pasirašyt taip |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:12:52
| Nuoroda
Lama atsiuntė man tapati siulyma kaip ir pirmai...ech...o tikejaus gaut vnf medicina |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:15:50
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Lama atsiuntė man tapati siulyma kaip ir pirmai...ech...o tikejaus gaut vnf medicina koki pasiulima?
Biomedicinine diagnostika Vf Kauno kolegijoje |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:19:40
| Nuoroda
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:22:37
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;( bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:26:02
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;( bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima? negavau, dabar dar laukiu, bet abejoju, bendysiu jei negausiu per antra, bet kazin ar pavyks Bet kazkoks absurdas,pernai net su mazesniais nei mano kb istodavo i vnf,o dabar taip sunku... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:30:30
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;( bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima? negavau, dabar dar laukiu, bet abejoju, bendysiu jei negausiu per antra, bet kazin ar pavyks Bet kazkoks absurdas,pernai net su mazesniais nei mano kb istodavo i vnf,o dabar taip sunku... nesuprantu ir as kas cia nutiko kad taip balai sukilo kaip manai verta laukti dar to kvietimo , gal jau keisti galiu eiliskumu? Kad dar neleidzia keisti Tau didesni sansai gaut vnf nei man o as nezinau kaip elgtis su ta vieta kolegijoj,ar atsisakyt ir bandyt atrame etape ?:( |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:33:47
| Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;( bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima? negavau, dabar dar laukiu, bet abejoju, bendysiu jei negausiu per antra, bet kazin ar pavyks Bet kazkoks absurdas,pernai net su mazesniais nei mano kb istodavo i vnf,o dabar taip sunku... nesuprantu ir as kas cia nutiko kad taip balai sukilo kaip manai verta laukti dar to kvietimo , gal jau keisti galiu eiliskumu? Kad dar neleidzia keisti Tau didesni sansai gaut vnf nei man o as nezinau kaip elgtis su ta vieta kolegijoj,ar atsisakyt ir bandyt atrame etape ?:( net nezinau.. o ten kur istojai nepatinka? gal bandyk dar perstoti.. beda ta,kad labai jau norejau i medicina ir buvau nusteikus moket uz moksla,bet kad sitaip isejo tai net nesitikejau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:40:16
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;( bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima? negavau, dabar dar laukiu, bet abejoju, bendysiu jei negausiu per antra, bet kazin ar pavyks Bet kazkoks absurdas,pernai net su mazesniais nei mano kb istodavo i vnf,o dabar taip sunku... nesuprantu ir as kas cia nutiko kad taip balai sukilo kaip manai verta laukti dar to kvietimo , gal jau keisti galiu eiliskumu? Kad dar neleidzia keisti Tau didesni sansai gaut vnf nei man o as nezinau kaip elgtis su ta vieta kolegijoj,ar atsisakyt ir bandyt atrame etape ?:( Aš ir galvoju atsisakyt savo vietos. kodel taip nusprendei? |