Vartotojo Piktzaizde pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:42:45 | Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:

Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf :(

mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;(

bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima?

negavau, dabar dar laukiu, bet abejoju, bendysiu jei negausiu per antra, bet kazin ar pavyks

Bet kazkoks absurdas,pernai net su mazesniais nei mano kb istodavo i vnf,o dabar taip sunku...

nesuprantu ir as kas cia nutiko kad taip balai sukilo :( kaip manai verta laukti dar to kvietimo , gal jau keisti galiu eiliskumu?

Kad dar neleidzia keisti :) Tau didesni sansai gaut vnf nei man :) o as nezinau kaip elgtis su ta vieta kolegijoj,ar atsisakyt ir bandyt atrame etape ?:(

net nezinau.. o ten kur istojai nepatinka? gal bandyk dar perstoti..

beda ta,kad labai jau norejau i medicina ir buvau nusteikus moket uz moksla,bet kad sitaip isejo tai net nesitikejau.

pas mane taspats.. net nezinau ka daryti , istoti mazai lb sansu ten , o dar is proto veda tai kad kiti dar gauna pakvietimus , o as ne ..

Kosmaras kazkoks,nesuvokiu ka reiks daryt...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:43:48 | Nuoroda
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:
studijos lt rašė:
Piktzaizde rašė:

Jo buvau gavus ji sianakt ir va tikejaus,kad po perskaiciavimo gausiu vnf medicina,bet vistiek atsiunte tapati.Mano kb 17,86...ir dabar nezinau ar bandyt per antra stot i vnf :(

mano 18.36, kazin ar pavyks i medicina vnf;(

bet negavai jokio pakvietimo? bandysi per antraji priemima?

negavau, dabar dar laukiu, bet abejoju, bendysiu jei negausiu per antra, bet kazin ar pavyks

Bet kazkoks absurdas,pernai net su mazesniais nei mano kb istodavo i vnf,o dabar taip sunku...

nesuprantu ir as kas cia nutiko kad taip balai sukilo :( kaip manai verta laukti dar to kvietimo , gal jau keisti galiu eiliskumu?

Kad dar neleidzia keisti :) Tau didesni sansai gaut vnf nei man :) o as nezinau kaip elgtis su ta vieta kolegijoj,ar atsisakyt ir bandyt atrame etape ?:(

net nezinau.. o ten kur istojai nepatinka? gal bandyk dar perstoti..

beda ta,kad labai jau norejau i medicina ir buvau nusteikus moket uz moksla,bet kad sitaip isejo tai net nesitikejau.

pas mane taspats.. net nezinau ka daryti , istoti mazai lb sansu ten , o dar is proto veda tai kad kiti dar gauna pakvietimus , o as ne ..

Kosmaras kazkoks,nesuvokiu ka reiks daryt...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:49:59 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:
Piktzaizde rašė:

o biomedicinines diagnostikos kokie pereinami balai preitais metais buvo? kokia studiju kaina?

kauno kolegijos puslapi raso jog 5889 litai,o kb net nezinau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 07:00:03 | Nuoroda
ievapieva1 rašė:

sveiki , kaip manot ar dar pavyks istoti i biomedicinine diagnostika per papildoma priemima, kb 19.24

Jei bus vietu tai tikrai :) pati i vf su 17,86 gavau  :D

Žinutė parašyta: 2011-07-28 14:31:49 | Nuoroda

Pasirasiau sutarti su VF,bet dalyvausiu antram etape del VNF,ar istojus i vnf reikes vel sumoket 120 litu,nutraukus sutarti su kita aukstaja?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 20:55:36 | Nuoroda
yvette rašė:

Noriu paklausti , ar galima daryti sitaip . Jeigu as jau istojau ir pasirasiau sutary + sumokejau 120lt. Ar galiu bandyti dalyvauti 2 ture. Ir jei pasiseks ten kur noriu, galesiu atsisaukti ta pirmaja sutarty? :)

Galesi :) as pati taip darysiu jei pasiseks:))

Žinutė parašyta: 2011-07-28 22:30:31 | Nuoroda
yvette rašė:
Piktzaizde rašė:
yvette rašė:

Noriu paklausti , ar galima daryti sitaip . Jeigu as jau istojau ir pasirasiau sutary + sumokejau 120lt. Ar galiu bandyti dalyvauti 2 ture. Ir jei pasiseks ten kur noriu, galesiu atsisaukti ta pirmaja sutarty? :)

Galesi :) as pati taip darysiu jei pasiseks:))

O kazi ar ten kur jau pasirasiau as . jie nepamatys kad dalyvauju 2 ture ir neismes manes anksciau laiko ?

Nieko nebus,gi galima,jei pasirasiai VF sutarti tai antram etape gali dalyvaut del VNF vietu,jei pasirasei VNF sutarti gali dalvaut del VF vietu :))

Žinutė parašyta: 2011-07-28 22:36:19 | Nuoroda
yvette rašė:

o jei pasirasiau vnf studijas , ar galiu bandyti dalyvauti del vnf ? 

Per antra ne,bet per likusiu etapus ir papildoma priemima jei liks vietu galesi :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 22:45:03 | Nuoroda
yvette rašė:

na aisku tada :)  aciu uz info :)

prasom :)