Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:06:54
| Nuoroda
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
:DD prajuokinai. netycia isijungiau tai galvojau ragas visai bus ;DD tinka ši daina šiam forumo poskiryje ahhh gera tau kalbet db kaip ;D tiesa sakant nelabai. įstojau i vnf kur reikės 30tukst mokėti už visą mokslą sutinku , tinka .. bet kai paziuriu i savo kb tai jau matau kaip rugpjucio 1 uzsidedu sia daina visas girtas , verkiantis ir vos pastovedamas ant koju ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:12:34
| Nuoroda
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
neuzvardinta rašė:
nicelife rašė:
:DD prajuokinai. netycia isijungiau tai galvojau ragas visai bus ;DD tinka ši daina šiam forumo poskiryje ahhh gera tau kalbet db kaip ;D tiesa sakant nelabai. įstojau i vnf kur reikės 30tukst mokėti už visą mokslą sutinku , tinka .. bet kai paziuriu i savo kb tai jau matau kaip rugpjucio 1 uzsidedu sia daina visas girtas , verkiantis ir vos pastovedamas ant koju ;DDDD na ką jau bet pirmam nepapuoliau , o antram koreguot negalmes beveik nk , nu tai faaaaaaa ... ai jau pradedu susitaikyt kad kitais metais reik megint |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:22:56
| Nuoroda
yra kas bande VPU taikomoji istorija ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:24:52
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
Eh. prasideda ilgiausia savaitė mano gyvenime..... kaip ir mano |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:26:28
| Nuoroda
nelyte rašė:
kodel negaliu keiti vietu? jums galima? nk neleidzia dar daryt , veliau gal |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:28:28
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
nicelife rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Eh. prasideda ilgiausia savaitė mano gyvenime..... kaip ir mano ir aš prisidedu prie jūsų ;o kur stojat ir su kokiais kb? vpu taikomoja istorija norejau 16,6 , bet nepavyko db .. kas per monstrai sias metais stoja ... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:30:36
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
nicelife rašė:
Ligituulis rašė:
nicelife rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Eh. prasideda ilgiausia savaitė mano gyvenime..... kaip ir mano ir aš prisidedu prie jūsų ;o kur stojat ir su kokiais kb? vpu taikomoja istorija norejau 16,6 , bet nepavyko db .. kas per monstrai sias metais stoja ... nesamonė kažkokia, net į kolegiją aukščiausi balai ;o pernai buciau istojas ... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:35:31
| Nuoroda
Greta Sin ~ rašė:
nicelife rašė:
Ligituulis rašė:
nicelife rašė:
Ligituulis rašė:
nicelife rašė:
Greta Sin ~ rašė:
Eh. prasideda ilgiausia savaitė mano gyvenime..... kaip ir mano ir aš prisidedu prie jūsų ;o kur stojat ir su kokiais kb? vpu taikomoja istorija norejau 16,6 , bet nepavyko db .. kas per monstrai sias metais stoja ... nesamonė kažkokia, net į kolegiją aukščiausi balai ;o pernai buciau istojas ... 17.92 visur kur rašiau. noriu i vdu (arba ku blogiausiu atveju) psichologija. tikiuosi pasiseks ;> tai itariu man sunkei kazkur ,, ne mano metai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:37:38
| Nuoroda
inridute rašė:
Kas dar istojot i istorija ? koks balas buv ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:45:53
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
Jau galima keist prašymą? man neleidzia dar |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:46:39
| Nuoroda
up |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:18:20
| Nuoroda
Barcos fanas rašė:
as,kaip optimistas,sudejau visus vf prasymus,bet kaip ir tikejausi niekur nepatekau.Norejau pakalsuti ar bus galima redaguoti prasyma is vf i vnf,nes kitu atveju man nusimato darbelis Anglijos fabrike.Labai prasau atsakykit II etape tik eiliskuma galesi keist , o III VISKA |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:19:43
| Nuoroda
Beprotybė. rašė:
Jezz, aš ilgai nepamiršiu savo nuostabos,kai gavau,kad niekur neįstojau. Dar sūkos,atsiuntė 3 tuos pranešimus. Tipo,neįstojai va tau : DD~ as tikejaus istot ten kur noriu ir beveik garantuotas buvau kad bent kur istosiu , bet kai pamaciau kad niekur tai nuvazevo stogas ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:20:42
| Nuoroda
Barcos fanas rašė:
nicelife rašė:
Barcos fanas rašė:
as,kaip optimistas,sudejau visus vf prasymus,bet kaip ir tikejausi niekur nepatekau.Norejau pakalsuti ar bus galima redaguoti prasyma is vf i vnf,nes kitu atveju man nusimato darbelis Anglijos fabrike.Labai prasau atsakykit II etape tik eiliskuma galesi keist , o III VISKA o kada prasides III etapas? delfije paskaityk , ten yra viskas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:39:40
| Nuoroda
as ne ;ss kaip manot , II etape imanoma su 16,46 istot cia ? ;p |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:26:29
| Nuoroda
yra kas bande i VPU taikomaja istorija ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:28:07
| Nuoroda
, |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:49:06
| Nuoroda
enga rašė:
man visą dieną šokas. rašiau visas vf, ir niekur... OMG. ei, kaip raminates žmones? man ir sokas buv , nurimsi po bisk , tiesiog tikek kad II etape papulsi ;p kas belieka |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:30:41
| Nuoroda
belieka tiketis kad gal but per II pateksiu cia ;p |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
07:12:14
| Nuoroda
visi bijom ;D |