Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-09
09:58:56
| Nuoroda
Darbo tikrai nerasciau, esu is mazo miesto perlaikyt egzaminus galvoju ir GALBUT teises laikytis... |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:05:06
| Nuoroda
ugnytaa rašė:
kinomane kur planuoji stoti? VU istorijos fakultete visas spec sumeciau. Visus VNF , su 16,42 balu. O tu kur? Beje, dar uzdejau vf VK gestu kalba..balas tik 13,8 |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:08:49
| Nuoroda
enga rašė:
kinomane rašė:
Darbo tikrai nerasciau, esu is mazo miesto perlaikyt egzaminus galvoju ir GALBUT teises laikytis... aš ir mieste mažam, tad eičiau į darbo biržą tik dėl sveikatos draudimo kad nemokėt. o šiaip nežinau net, namų šeimininkė gal patapčiau lievai metus praleist būtų Va , as ir i darbo birza:DD Ziauriausia, jei pasiulo darba ir atsisakai - ismeta is darbo birzos;DD zinojai? Bet tevai sake, kad blogiausiu atveju mokesim ta 70litu nes cia nieko doro nepasiulytu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:14:43
| Nuoroda
ugnytaa rašė:
ka geriausiai islaikei, ten ir stoji... as tai bandau i drabuziu dizaina stoti. ten ir norejau:D siaip i menus zadejau, bet pasirinkau istorija 12 -oj klasej rezerve ir isvis menai nebepatiko . tikrai tikejau , kad lietuviu sumusiu gera bala, bet gavos kaip gavos;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:15:54
| Nuoroda
enga rašė:
kinomane rašė:
enga rašė:
kinomane rašė:
Darbo tikrai nerasciau, esu is mazo miesto perlaikyt egzaminus galvoju ir GALBUT teises laikytis... aš ir mieste mažam, tad eičiau į darbo biržą tik dėl sveikatos draudimo kad nemokėt. o šiaip nežinau net, namų šeimininkė gal patapčiau lievai metus praleist būtų Va , as ir i darbo birza:DD Ziauriausia, jei pasiulo darba ir atsisakai - ismeta is darbo birzos;DD zinojai? Bet tevai sake, kad blogiausiu atveju mokesim ta 70litu nes cia nieko doro nepasiulytu. žinau ka galima atei į darbo biržą ir pažymėt dėl ko atėjai, pažymi kad dėl sveikatos draudimo ir jokio darbo tau nesiūlys o beje kas stovi darbo biržoj dėl darbo jiem ir nesiūlo, taip kad nebėda. bėda būtų tik tie veltui praleisti metai aaa:) tad gerai. Kur tu stojai? balai tavo tai geri:) as ir tu metu nenoriu praleist..bet |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:25:32
| Nuoroda
enga rašė:
pirmu etapu nepagalvojau kad bus tokia didelė konkurencija tai stojau į tokias geras : finansai, viešas adm., apskaita, informologija, archyvistika. Ar tu jau metus praleidus esi? Ziuriu, kad egzaminai 2011-aisiais laikyti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:39:29
| Nuoroda
nu nafik!!!!!!!!!!!! istojau!!!!!!!! pirmu numeriu!!! istorija!!!! statau visiems;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-09
10:43:23
| Nuoroda
ei, likimo draugai , sekmes jum. Egzai kaikuriu tikrai labai geri:) |