Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-02-11
11:47:13
| Nuoroda
Sveiki:) Gal kas nors zino, kokiu reikia balu norint cia istoti ir ar daug yra mokomasi fizikos kurso? dekui:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-03-11
20:49:46
| Nuoroda
Sveiki:) gal yra tokiu, kurie studijuoja ar nori studijuoti sia studiju programa? :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-04-19
23:28:51
| Nuoroda
Gal galite placiau papasakoti apie studiju krypti - matematika ir jos taikymas? butu idomu suzinoti, koks buvo zemiausias balas i vf vietas, ar daug sansu cia istoti jei matematika islaikai mazdaug apie 65%,kokiu dalyku yra mokomasi, ar didelis demesys yra skiriamas informacinems technologijoms? |
||
Žinutė parašyta:
2012-04-23
18:45:20
| Nuoroda
Sveiki:) Gal kas žino kur butu galima rasti su kokiais balais praeitais metais buvo galima istoti i KTU norima stiudiju programa? |
||
Žinutė parašyta:
2012-05-29
22:05:20
| Nuoroda
Gal galite placiau papasakoti apie studiju krypti - matematika ir jos taikymas? butu idomu suzinoti, koks buvo zemiausias balas i vf vietas, ar daug sansu cia istoti jei matematika islaikai mazdaug apie 65%,kokiu dalyku yra mokomasi, ar didelis demesys yra skiriamas informacinems technologijoms? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-15
19:00:14
| Nuoroda
Sveiki:) Gal galit papasakoti apie sia studiju krypti - taikomoji statistika ie ekonometrija. Jei kas nors zinot, padiskutuojam kartu, nes butu idomu suzinoti, kokio reikia balo, norint istoti i vf. beje, gal zinot, ar reikia daug informatikos, ar butina moketi programavima:) pakalbekime visi, galbut atsiras bendraminciu;) |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-16
15:44:13
| Nuoroda
O gal žinai, ar reikia mokėt programavimą? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-23
00:55:16
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
just do it rašė:
Sveiki:) Gal galit papasakoti apie sia studiju krypti - taikomoji statistika ie ekonometrija. Jei kas nors zinot, padiskutuojam kartu, nes butu idomu suzinoti, kokio reikia balo, norint istoti i vf. beje, gal zinot, ar reikia daug informatikos, ar butina moketi programavima:) pakalbekime visi, galbut atsiras bendraminciu;) Butinas progrmavimas.Mokėti jo nereikia.Mokins jį.Bet programuot reiks rimtai mokėti,kadangi reikės ir kursinį rašyti iš programavimo,taip kad programavimas bus,vienareikšmiškai. O programavimo bus mokama visus 4 metus ar po kurio laiko jis atkris? :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
01:08:38
| Nuoroda
Sveiki visi,, Gal kas ketinat stoti į šia studijų programą, o gal jau studijuoja jau? :) pasidalinkit mintim;)p P.S. Gal žinot, ar reikia mokėt programavimą ir ar daug informatikos bus?;D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
10:50:40
| Nuoroda
TIngridaT rašė:
Labas! Na kaip ir aš planauju šiemet čia stoti. Rašau pirmu numeriu. o gal žinai, ar bus daug informatikos? :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
18:37:56
| Nuoroda
studente11 rašė:
Pati studijuoju sia specialybe. Tai galiu pasakyti, kad nereikia cia perdeti del to programavimo ačiū labai, tikrai paguodei:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:30:06
| Nuoroda
O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
19:04:20
| Nuoroda
slepiuosi rašė:
just do it rašė:
O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:) Kaip ir ne, užsisakyti kambarį gali čia --> registracija.vub.lt/. man kzkodel neatidaro |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
20:08:29
| Nuoroda
gal kas nors žino, kur Lame reikia pažymėti, jog pasirašyti sutartį atvyksiu į universitetą? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
00:54:08
| Nuoroda
O tie kas jau buvo pasirašyt sutarčių, tai registracijos įmoką mokėjot internetu, banke ar nuvykęs į vietą? |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-07
16:32:11
| Nuoroda
Sveiki visi, Aš įstojau i vnf vietą ir noriu dalyvauti papildomam etape. Gal žinot, kur būtų galima rasti dar likusias vf vietas atskiruose universitetuose?;) P.S. mane domintų biomedicinos sritis. Ačiū už informacija;)) |